Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą II

QUOTE(murmet @ 2015 06 04, 14:01)
keliu temą į viršų 4u.gif
sakykit, kokį naudojate ir kur perkat varnalėšų aliejų?
kiek mačiau, tai visi nėra visiškai natūralūs, pridėta kvapų ir pan. norėtųsi gryno, natūralaus  smile.gif gal tokio nebūna? rolleyes.gif

aromanatural.lt lyg ir neblogi aliejai smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas zino kur LT galima nusipirkti Loshadinaja sila shampuna?
Atsakyti

Labas vakaras, noriu paklausti pas jus, gal kas naudojote ar dabar naudojate Bio Rehab tiande plaukams rinkinuka ? Sampunas , kauke ir tonikas, skirtas nuo plauku slinkimo ir pagerinimui plauku augimui. aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 03 01, 00:09)
Užsisakiau biotiną, gal padės greičiau atsiauginti iškritusius plaukus bigsmile.gif

4u.gif pabandykite is kitoko produkcijos,age-prevent
Atsakyti
Sveikos, merginos,

jungiuosi ir aš į plaukų augintojų gretas. Pavasarį buvo man krizė, nusikirpau visai trumpai, berniukiškai, o dabar reikia ilgų, laabai ilgų, nors galą gauk. Ir reikia greitai.

Tai prisėdau prie interneto, peržiūrėjau krūvas filmukų anglų kalba, prisiskaičiau forumuose apie greitą plaukų auginimą ir kibau prie darbo. Pasidalinsiu patirtimi.

Reziume iš visos medžiagos toks: reikia imtis vidinių ir išorinių priemonių.

VIDINĖS:
- Sveika mityba su daug vitaminų
- Papildų plaukams vartojimas. Konkrečiai B grupės vitaminai. Daug kas labai giria tiesiog Biotino efektą. Teigiama, kad plaukai auga dvigubai greičiau - iki 3 cm per mėnesį.
- Žuvų taukai. Irgi skatina augimą.

Taigi užsisakiau iš Iherb vitaminus plaukams, laukiu. Kol ateis geriu žuvų taukus ir laižau nerafinuotą kokosų aliejų.

IŠORINĖS:
- Labai giria galvos masažo poveikį. Daugybėje filmukų teigiama, kad auga po colį (apie 2,5 cm) per savaitę. Nelabai tikiu tokiu efektu, bet masažą darausi - nekainuoja ir tikrai nepakenks. Metodika tokia: atsigulat ant nugaros, nuleidžiate galvą žemyn nuo krašto, kad suplūstų kraujas ir masažuojate galvą 4 minutes. Kasdien. Patariu prieš miegą, nes man susiriebaluoja plaukai.
- Giria svogūnų ir juodųjų ridikų sulčių įtrinimo galvos odon poveikį. Kad nerealiai skatina plaukų augimą ir net apželdina plikes smile.gif Išbandžiau. Svogūnų niekam nerekomenduočiau. Nebent galite sedėti kaime mėnesį. Jau dvi savaitės praėjo, plaukai vis dar smirda sad.gif Juodųjų ridikų sulčių kaukę kartosiu kartą per savaitę. Pradžioje degina plaukus, paskui nustoja. Sako, kad tai stimuliuoja kraujotaką ir kad begalės naudingų vitaminų plaukams tose sultyse.
- Skirtingų aliejų kaukės plaukams su rozmarinų eteriniu aliejumi. Šis eterinis aliejus skatina augimą. Šaukštas nerafinuoto aliejaus ( kokosų, ricinos, alyvuogių, sėmenų ar kt) ir 4 lašiukai eterinio rozmarinų aliejaus. Įmasažuojam į plaukus ir laikom kiek galim, - valandą ar per nakt.
- Na ir bendrai tausoti plaukus pataria: dažyti tik natūraliais dažais, nenaudoti feno, žnyplių. Kirptis kuo rečiau. Ir kuo rečiau plauti galvą, nes kūno gaminami aliejai plaukams labai naudingi. Patariama naudoti eko šampūnus be džiovinančių priedų (naudoju ir rekomenduoju Uoga Uoga, Urtecram, Esential Care - tikrai yra iš ko rinktis). Nešukuoti drėgnų plaukų. Naudoti tik natūralias medines šukas.

Asmeninė rekomendacija - pabandykit išsiplauti plaukus su kiaušinio tryniu. Išspaudžiat iš trynio maišelio į delną, gerai išterliojat galvą ir paliekat kol prausiat kūną. Paskui tiesiog išskalaujat. Jokio šampūno ar balzamo nereikia, plaukai blizga, švelnūs, purūs. Vanduo neišplauna, o trynys puikiai. Be to trynys yra labai naudingas plaukams, nes jame gausu lecitino - atgaivina ir sustiprina. Darau taip kokius 3 kart per savaitę.

Taigi dirbu dabar. Gersiu vitaminus, darysiu masažą, aliejaus kaukes su rozmarinu. Esu rudaplaukė, tai jau senai radau chną suteikiančia elegantišką rudą spalvą. Šampūnus senai naudoju eko be putoklių ir silikonu. Ir lauksiu. Plaukai auga vidutiniškai po 1 cm per mėnesį. Tai iki pečių man turėtų užaugti kitą rudenį. O aš turiu idėją fiks užsiauginti tokius iki pavasario smile.gif Pasidalinsiu, ar pavyks.

Sekmės visoms smile.gif
Atsakyti
P.S. Visoms, kas suprantat anglų kalbą, įdedu filmuką, kuris įkvėpė ir mane smile.gif :

https://www.youtube....p;feature=share

Atsakyti
GrazusGyvenimas, aciu uz naudinga info, pati praktiskai beveik viska isbandziau ka paraset, daug kas tikrai puosekeja plaukus , bet kiek pastebejau, man visa tai neskatino augimo greicio, tiesiog vasara ir pavasari man jie naturaliai greiciau auga, o rudeniop augimas suleteja, plaukai paslenka. Beto kiek skaiciau augimo greitis genetiskai uzprogramuotas, daugiausia ka pavyksta visom priemonem pasiekt, tai islaikyt savo maksimalu augimo greiti, o jis gali but tik 1cm pas kai ka smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(GrazusGyvenimas @ 2015 10 22, 17:28)
P.S.  Visoms, kas suprantat anglų kalbą, įdedu filmuką, kuris įkvėpė ir mane smile.gif :

https://www.youtube....p;feature=share

Mačiau šitą video, merginos plaukai nerealiai stori ir jų daug wub.gif Pas ją matyt jie natūraliai greit auga ir be papildomų priemonių smile.gif
Atsakyti
Papasakosiu savo istorija gal kam pades.

Pries pora metu,praradau savo ilgus plaukus.'Gera kirpjea' nudegino man juos.Teko nusitrumpinti.Virsugalvy buvo tik kokiu penkiu cm ilgio belike sad.gif.Baisu buvo ,sokas nenormalus.
Isbandziau labai daug ka,tabletes specialias,sampunus,kaukes,liaudies priemones.Galiu pasakyt,dauguma yra tikru tikriausias ss.Tik,kad is zmoniu pinigus isvylioti viskas sukurta.
Kaip pvz vitaminai skirti plak augimui.Jus paskaitykit ka ant ju raso,medziagos,kurios ieina paciu silpniausiu konstinenciju.
Sampunai ,kondicionieriai,kaukes gali padet nebent drekinantys,palaikantys elastinguma.Tokiu atveju.
Liaudiskos priemones,taip pat neveikia.Nuo isgirto svogunu,pomidoru ir t.t.,plaukai smirda,efekto jokio.Taip pat ir tie laiudiski sampunai,kondicionieriai ,kaukes,alia augalu,kokosu ar panasiai-NESAMONE.
Tai va,ka patarciau? O gi,pirma-apsisarvuoti kantrybe,nes atsiauginti plaukams reiks pora metu minimum.
Antra,nusipirkti gera kondicionieriu,stipriai drekininti,atstatanti plaukus,taip pat ir kauke.Sampunas nera svarbus manau.Galite is paprasta is kokios maximos plaukus atkurianti isigyti.(priemones pirkite tik kirpykloms skirtu prekiu parduotuvese.Juk ne siaip sau kuriamos tos priemones.Jos tikrai kokybiskos.Netaupykite,sakoma skupus moka du kartus.Taip ir bus,jai pagailesite.
Kauke ir kondicionierius,kurie man padejo yra Alfaparf zalioji linija.Aliejuka naudoju CHI(silko tos linijos vadinamos),superinis
Toliau.Vitaminai nr.1 Reiktu Biotino 10.000 mg-stipriausias cia-ebay pirkau.Ir folio rugsties.Juos kartu gerti,kaip nurodyta ant buteliuku.Sitas derinukas ,ypac skatina plauku augima,ir tvirtuma jiems duoda.
Vitaminai baigus kursa pirmu ,tai butu Cinkas 25mg(Zn 25mg) ir linu semenu kapsules.

Kazkada ,kai buvo man sunku,ieskojau visur informacijos ka daryt.Tad jauciuosi siam forumui skolinga,todel pasidalinau savo patirtimi.

Siuo metu esu labai patenkinta savo plaukais.Esu ir toliau blondine,bet tik,kad dazyta sruogelemis.Plauku kiekis ohoho ir ilgis pilnai ataugintas po dvieju metu iki liemenles mazdaug wink.gif

Sekmes visoms wink.gif!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuute: 23 spalio 2015 - 15:48
Na, tos visos aliejinės kaukės plaukams turėtų būti naudingos kaip palaikanti priemonė. Dabar mano plaukų ilgis apie 10 cm. Tai kaip suprantu, tie dabartiniai 10 cm po trijų metų tabaluosis man kažkur nugaros vidury smile.gif Ir jei aš visus tris metus juos draskysiu blogom šukom, deginsiu fenais, rausiu gumelėm, džiovinsiu nekokybiškais šampūnais tai nutriuš jie man smile.gif Čia logika paprasta. Vėlgi, vienoms vitaminai padeda, kitoms ne. Bet išbandyti norisi, o gal man padės ? Žodžiu atkeliavo prieš kelias dienas mano siuntinys su B vitaminų kompleksu, kuriame vyrauja Biotinas ir organinis ricinų aiejus, kuris visais laikais buvo plaukus stiprinantis topas. Tai va jau tris dienas geriu. Plaukus pamatavau nesunkiai, pagal kirpčiukus. Efekto pradėsiu laukti po kokių 3 savaičių, manau. Jei geriant 2 mėnesius augimas nepaspartės, tai, matyt, ne mano prekė smile.gif Žodžiu lauksiu ir stebėsiu, matuosiu ir rašysiu apie faktus.
Atsakyti
Merginos, o ar jums kuriai realiai pagreitėjo plaukų augimas nuo B vitaminų? Atsiliepkit, prašau, labai įdomu. Nes Iherbe prie vitaminų feedback'o yra tikrai labai labai teigiamų rezultatų. Nagai sustiprėja faktiškai visiems, plaukai daug kam sustiprėja ir auga greičiau.
Atsakyti
QUOTE(GrazusGyvenimas @ 2015 10 24, 20:22)
Na, tos visos aliejinės kaukės plaukams turėtų būti naudingos kaip palaikanti priemonė. Dabar mano plaukų ilgis apie 10 cm. Tai kaip suprantu, tie dabartiniai 10 cm po trijų metų tabaluosis man kažkur nugaros vidury smile.gif Ir jei aš visus tris metus juos draskysiu blogom šukom, deginsiu fenais, rausiu gumelėm, džiovinsiu nekokybiškais šampūnais tai nutriuš jie man smile.gif Čia logika paprasta. Vėlgi, vienoms  vitaminai padeda, kitoms ne. Bet išbandyti norisi, o gal man padės ? Žodžiu atkeliavo prieš kelias dienas mano siuntinys su B vitaminų kompleksu, kuriame vyrauja Biotinas ir organinis ricinų aiejus, kuris visais laikais buvo plaukus stiprinantis topas. Tai va jau tris dienas geriu. Plaukus pamatavau nesunkiai, pagal kirpčiukus. Efekto pradėsiu laukti po kokių 3 savaičių, manau. Jei geriant 2 mėnesius augimas nepaspartės, tai, matyt, ne mano prekė smile.gif Žodžiu lauksiu ir stebėsiu, matuosiu ir rašysiu apie faktus.

p.s.savaimeaisku,kad auginant plaukus,reikia juos saugoti.Iskaitant ir dziovinima ju prisisaugoti,ir sukas normalias nusipirkti ir t.t.
O jusu turimuose vitaminuose Biotino stiprumas koks?Jai silpnas,nemanau ,kad pades wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuute: 26 spalio 2015 - 19:28