kreipiuos i tas, kurios ziuri - Сашка (2013-2014), kaip jus manot, ar ta ryzais - orange "plaukais" peruku prostitute nebus toji "neva" zuvusi pries 18 metu_Сашка 'os motina? nes tik siandien, kai paziurejau 10 serija, susimascau, kodel ji su ta kauke ant veido?
Slove. Прямо в сердце (Юрий Королёв) [2011, боевик, триллер, мелодрама]_visai patiko, neblogas_buvo ir meiles, ir gyvenimo, ir saudymo:)
------------------------------
Небесные жены луговых мари (Алексей Федорченко) [2012, драма]_keisto siuzeto_nuobodokas ir su mazais vaikais neziureti, nes sekso tai apstu
-------------------------------------------
Дети Арбата (1-16 серии из 16) (Андрей Эшпай) [2004, драма, мелодрама, экранизация]_geras ir idomus, bet kai ipusejau, pasirodo, kad esu macius si filma
---------------------------------------------------------------
------------------------------
Небесные жены луговых мари (Алексей Федорченко) [2012, драма]_keisto siuzeto_nuobodokas ir su mazais vaikais neziureti, nes sekso tai apstu
-------------------------------------------
Дети Арбата (1-16 серии из 16) (Андрей Эшпай) [2004, драма, мелодрама, экранизация]_geras ir idomus, bet kai ipusejau, pasirodo, kad esu macius si filma
---------------------------------------------------------------
QUOTE(Visgi @ 2014 01 20, 13:58)
Manes nekabina Labai istemptas, daug nereikalingu kalbu, mazai veiksmo.
Sim@, kada tu ir spėji tiek filmų peržiūrėt ?
QUOTE(Sim@ @ 2014 01 21, 16:01)
kreipiuos i tas, kurios ziuri - Сашка (2013-2014), kaip jus manot, ar ta ryzais - orange "plaukais" peruku prostitute nebus toji "neva" zuvusi pries 18 metu_Сашка 'os motina? nes tik siandien, kai paziurejau 10 serija, susimascau, kodel ji su ta kauke ant veido?
Man buvo tokia mintis
QUOTE(Sim@ @ 2014 01 21, 17:01)
Man atrodo, kad Sašos motina - tai ta, kur į parodą buvo atėjusi, tokia trumpais plaukais, Aivazovska ar kažkaip panašiai
O ta oranzinė - ar tik ne padėjėja jojo žmomos, kai žmona pirko naktinius ir savo teoriją apie vyrus dėstė, padėjėja ją žvilgsniiu bandė nužudyti
Esu linkusi manyti, kad mums patiks
''Двойная жизнь'' /2014/
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1167615
''Двойная жизнь'' /2014/
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1167615
Aciu sena pazistama uz pasiulyma taip pat itraukiau i uzrasine;
O Simute Sveikinimai su praejusiu Gimtadieniu, beje Labai graziai atrodai
QUOTE(saulyte525 @ 2014 01 21, 20:07)
Sim@, kada tu ir spėji tiek filmų peržiūrėt ?
tai db V namie, vaikais uzsiima. O siaip tai_kai bedarbe esu_namus aptvarkau, valgyt pagaminu, ko neziuret:)
QUOTE(Ingaja @ 2014 01 21, 20:22)
Man buvo tokia mintis
QUOTE(TaGre @ 2014 01 21, 21:13)
Man atrodo, kad Sašos motina - tai ta, kur į parodą buvo atėjusi, tokia trumpais plaukais, Aivazovska ar kažkaip panašiai
O ta oranzinė - ar tik ne padėjėja jojo žmomos, kai žmona pirko naktinius ir savo teoriją apie vyrus dėstė, padėjėja ją žvilgsniiu bandė nužudyti
koks idomumas pamastymas
QUOTE(Visgi @ 2014 01 21, 22:48)
ir esi teisi
QUOTE(georgiana @ 2014 01 22, 11:32)
dekui uz sveikinima ir komplimenta
laba visoms:) siandien buvom visi 4 kino filme _su vaikais_Kalakutai: atgal i ateiti.
einu 10-ta serija Сашка ziuret
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 21, 19:18)
Manes nekabina Labai istemptas, daug nereikalingu kalbu, mazai veiksmo.
keista, aktoriai neblogi, bet filmo 4-ios serijos nieko nezada...parsisiunciau dar 5-ias ziuresiu...bandysiu "pamegti"...
QUOTE(Sim@ @ 2014 01 22, 15:06)
tai db V namie, vaikais uzsiima. O siaip tai_kai bedarbe esu_namus aptvarkau, valgyt pagaminu, ko neziuret:)
laba visoms:) siandien buvom visi 4 kino filme _su vaikais_Kalakutai: atgal i ateiti.
na kur jsu bedarbė, jei "namus aptvarkau, valgyt pagaminu" tai turi ką veikti, rytuose moterys tokius darbus ir dirba dažniausiai, jau kokiu extra atveju sakė gidė Tunise eina moteris į darbą. Indijoje dar kokius piešinius snt kūno išpaišo ir kaip pasipuošia Mes su dukra šiandine su naujais lakais nagus išsilakavom, noriu , kad ji priprastų save prisižiūrėti ir nagučių nekramtytų.
ryt 23 sausio yomajo bilietai į 2D 8 lt, į 3D 11 lt, tai tie kalakutai siūlomi kiek pamenu, ar verta?
Вместе навсегда (Таиланд) 2013 - nelabai ... daug saudo gaudo... O pradzioj filmo ieskomiausias banditas su interpolo pareigunais masinoje pasislepes vaziuoja ... nesamone
Sveikos ir labanakt
Sveikos ir labanakt