Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

QUOTE(georgiana @ 2014 01 20, 10:36)
mergaites kelinta diena kazko liudna ant sirdeles, mergaites patarkite koki mini seriala nuotaikinga pasiziureti, labai buciau dekinga 4u.gif

Mes vakar su vyru labai "skaniai" pažiūrėjom Ёлки 3

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 01 20, 18:16)
nesu jos gerbeja,bet labai gaila.....ji visai neseniai pagimde vaikeli.....

Aš ir ką tik 'apakau" verysad.gif Gaila labai labai verysad.gif
Atsakyti
Vakar su vyru peržiūrėjom "Ubit dvazdy". Patiko labai. Kol neįveikėm, miegot negalėjom nueit smile.gif Ačiū rekomendavusiom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi)
nesu jos gerbeja,bet labai gaila.....ji visai neseniai pagimde vaikeli.....
Na ir netikėta. Žiūriu, kad jos pastaruoju metu nesimato TV... Tpfu tpfu tpfu, apsaugokD visus nuo tokių nelaimių.
Žvilgtelėjau ir pamačiau taip pat Rusijos dainininkei ir aktorei Žanai Friskei diagnozuotas smegenų vėžys. (Life News“ praneša, kad dainininkei diagnozuotas ketvirtos stadijos smegenų vėžys).

Fu, net slogu ant dūšios pasidarė. Negaliu. Mane paveikia tokie dalykai. Ir tokia simpatiška, išvaizdi moteris, ir jauna, ir kūdikiui dar metų net nėra...
Man jos ši daina užsifiksavus kažkada iš kažkur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 20 sausio 2014 - 20:41
Sim@, su praejusiu jubiliejumi tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2014 01 20, 19:26)
Sim@ su gimtadieniu happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

QUOTE(Whagati @ 2014 01 20, 21:25)
Sim@, su praejusiu jubiliejumi tave  4u.gif

dekui, mergaites, uz sveikinimus 4u.gif

o as su filmu ziurejimais kiek pristabdziau, nes V namie, tai nepatinka, kad sedziu SM:(
Atsakyti
Labai patiko filmas "Palaidokite mane už grindjuostės" ("Похороните меня за плинтусом") tai biografinis filmas apie garsaus rusų aktoriaus V. Sanajavo anūko gvenimą, kuris parodytas mažylio akimis. Tiesiog nesitiki, kad gali būti tokių šeimų
Atsakyti
''Позднее раскаяние'' /2014/
Анонс-1
Анонс-2
Анонс-3
http://kinozal.tv/de....php?id=1167285

user posted image
Atsakyti
Man neblogas serialas , nesenai perziurejau 4u.gif
http://serialu.net/navazhdenie/
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 20, 18:04)
Bandziau ziureti-manes nekabino schmoll.gif

i manes ne schmoll.gif kelias minutes datempiau ax.gif Isisukau i Visgi sarasiuka smile.gif Tas Ёлки reiktu pabandyt, gal is jo iseitu neblogas pasportavimo serialas biggrin.gif
Atsakyti
puikus serialas
http://serialu.net/verbnoe-voskresene/
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 01 20, 22:40)
Labai patiko filmas "Palaidokite  mane už grindjuostės" ("Похороните меня за плинтусом") tai biografinis filmas apie garsaus rusų aktoriaus V. Sanajavo anūko gvenimą, kuris parodytas mažylio akimis. Tiesiog nesitiki, kad gali būti tokių šeimų

sandeliukan isimeciau, dekoju uz rekomendacija 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 01 20, 23:17)
''Позднее раскаяние'' /2014/

4u.gif lauksim visu seriju 4u.gif

laba ryta 4u.gif ale ir saltukas lauke spaudzia. 8 val.ryto lauko termometras rode -17 blink.gif vaikai namie sedi ax.gif vakar vakare skalbima buvau uzdejus, tai siandien ryte ziuriu, kad skalbiniai visi su varvekliais blink.gif
o i tema, tai pagaliau ikele Сашка 9 серия (2013)_lekiu ziuret wub.gif
Atsakyti
Sim@ džiugu, kad sudomino rekomendacija smile.gif
Atsakyti