Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

QUOTE(georgiana @ 2014 01 20, 11:36)
mergaites kelinta diena kazko liudna ant sirdeles, mergaites patarkite koki mini seriala nuotaikinga pasiziureti, labai buciau dekinga 4u.gif

As visas kaimynes uzkabinau su linksmu serialu "Do smerti krasiva"
http://www.seasonvar..._krasivaya.html
thumbup.gif

QUOTE(Tekšė @ 2014 01 20, 11:45)
Восьмидесятые mačius? Ji - ne mini, bet serijos po 25 minutes, labai lengvai žiūrisi.  Man patiko. Čia visi trys sezonai:
http://kinozal.tv/de....php?id=1148914

Geras, ir man patiko, nors is pradziu buvau nusiteikusi pries ji, pavadinimas nepatiko, galvojau, rodys kokias senienas blush2.gif
QUOTE(Sim@ @ 2014 01 20, 13:14)
pasirodau, kaip atrodziau vakar, sulaukus 40 - ties cool.gif

Panasiai galvojau, kad atrodai taip 4u.gif O avataro paveiksliukas ne is Tavo kokio albumo ar tiesiog panasi?
Aciu uz vaises, labai skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
''Две зимы и три лета'' /2014/
Премьера
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1167073

user posted image

QUOTE(Sim@)
Mielai paskanaučiau dabar essen.gif Ačiū.
Sim@, gražiai atrodai, o ir įsivaizdavau tave trumpų plaukų ir (kažkodėl) tik nejuodaplaukę. O avataras išties tau labai tinka, man panašu smile.gif
Ar tikisi, kad jau toks truputėli solidesnis jubiliejus? Tikriausiai ne? Širdyje man rodos mes visi jauni...
Man pvz atrodo, kad mano metai ties 25-rių metų užstrigę biggrin.gif
QUOTE(georgiana)
friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 01 20, 13:58)

Sim@, gražiai atrodai, o ir įsivaizdavau tave trumpų plaukų ir (kažkodėl) tik nejuodaplaukę. O avataras išties tau labai tinka, man panašu smile.gif
Ar tikisi, kad jau toks truputėli solidesnis jubiliejus? Tikriausiai ne? Širdyje man rodos mes visi jauni...
Man pvz atrodo, kad mano metai ties 25-rių metų užstrigę biggrin.gif
QUOTE(georgiana)
friends.gif

Oi kiek nuorodų smile.gif O aš pavirkavus, kad nėra ką žiūrėt, Moterų daktaro antrą sezoną atsisiunčiau ir maloniai nustebau pamačiusi, kad aktorius pagrindinis jau kitas smile.gif Dabar 60 serijų ilgam užteks, kol vėl nusibos smile.gif

O aš Sim@ kitaip įsivaizdavau smile.gif Avataro paveiksliukas ir suklaidino smile.gif
Dėl jaunystės - o taip, man 28 užstrigę ir nors tu ką smile.gif) Tik tiek, kad visą gyvenimą persekiojo "bausmė" biggrin.gif atrodyti 5 metų jauniau, tai dabar jau tą bausmę labai teigiamai priimu smile.gif Sunku patikėt, kad už 3 metų ir man bus tiek kiek dabartinei mūsų jubiliatei smile.gif
Atsakyti

Šito labai labai laukiau wub.gif
Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 20, 13:21)
Panasiai galvojau, kad atrodai taip 4u.gif O avataro paveiksliukas ne is Tavo kokio albumo ar tiesiog panasi?
Aciu uz vaises, labai skaniai atrodo wub.gif

4u.gif 4u.gif avataras tai is google 4u.gif mirksiukas.gif

isimeciau i sandeliuka, nes dar turiu ziurejimui filmu;) 4u.gif

QUOTE(JN @ 2014 01 20, 14:14)
O aš Sim@ kitaip įsivaizdavau smile.gif Avataro paveiksliukas ir suklaidino smile.gif

4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sim@)
Mielai paskanaučiau dabar essen.gif Ačiū.
Ar tikisi, kad jau toks truputėli solidesnis jubiliejus? Tikriausiai ne?

4u.gif 4u.gif dekui uz komplimentus 4u.gif
nesitiki, kad man jau tiek ax.gif
Atsakyti
Kazin sita komedija verta demesio g.gif
Сериал ПутЕвая страна
reikia kazko, ka galeciau ziuret stovedama ant treniruoklio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 01 20, 07:15)
O ką-ir gyveni,kad su uošviais per balkoną susieit gali?  smile.gif

Sveikos.
Ne, gretimam name gyvena, bet va taip viska bando reguliuot doh.gif O as, kai Vera, atsimusineju ir bandau irodyt savo tiesas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 01 20, 17:16)
Kazin sita komedija verta demesio  g.gif
Сериал ПутЕвая страна
reikia kazko, ka galeciau ziuret stovedama ant treniruoklio  blush2.gif

Bandziau ziureti-manes nekabino schmoll.gif
Atsakyti
nesu jos gerbeja,bet labai gaila.....ji visai neseniai pagimde vaikeli.....

user posted image

На официальном сайте исполнительницы появилась информация, подтверждающая тяжелое состояние Фриске. Пиар-директор звезды Аниса Ашику заявила, что родные и близкие Жанны вынуждены признать, что певица действительно больна и просят отнестись с понимаем к ситуации. Гражданский муж и отец ребенка Жанны, телеведущий Дмитрий Шепелев признал, что 39-летняя Фриске больна раком....
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 01 20, 18:16)
nesu jos gerbeja,bet labai gaila.....ji visai neseniai pagimde vaikeli.....
Гражданский муж и отец ребенка Жанны, телеведущий Дмитрий Шепелев признал, что 39-летняя Фриске больна раком....[/size][/i]

drinks_cheers.gif Gaila zmogaus... O man ji visai patiko shou "Kanikuly v Meksike"
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 01 20, 18:18)
drinks_cheers.gif Gaila zmogaus... O man ji visai patiko shou "Kanikuly v Meksike"

as neziurejau,bet skaiciau,kad butent del ligos is ten pasitrauke...
Atsakyti
Sim@ su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif
As iveikiau "Беглец" laba labai patiko smile.gif noreciau dar kazko panasaus.Nors as po kiekvieno man gero patikusio filmo taip sakau biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti