Paziurejau "Вчера закончилась война",labai geras,ir paverkiau,ir psijuokiau.Piataku-respect Tik pabaigoj neaisku,nuo ko Katia nescia?Kur Kolia dingo?Ir labai Anios gaila.Tokia ji man geriete.
QUOTE(Nanita @ 2014 02 26, 12:35)
Paziurejau "Вчера закончилась война",labai geras,ir paverkiau,ir psijuokiau.Piataku-respect Tik pabaigoj neaisku,nuo ko Katia nescia?Kur Kolia dingo?Ir labai Anios gaila.Tokia ji man geriete.
As buvau radus,kad tesinys turėjo but iki 20 seriju,bet nera Gal nesulauke filmas sekmes ir nebekure toliau
QUOTE(Pūg@ @ 2014 02 26, 13:44)
As buvau radus,kad tesinys turėjo but iki 20 seriju,bet nera Gal nesulauke filmas sekmes ir nebekure toliau
O ju kiek dabar yra?16?As tiek paziurejau.
QUOTE(Nanita @ 2014 02 26, 12:46)
O ju kiek dabar yra?16?As tiek paziurejau.
jo,16,bet turejo but daugiau,uztai ta pabaiga tokia nei siokia nei tokia,liko daug klaustuku
QUOTE(Julsita @ 2014 02 26, 06:45)
Man nuorodos neatidaro
O čia? Кто-то теряет, кто-то находит
QUOTE(Sim@ @ 2014 02 26, 07:37)
aciu uz rupesti laikykis ir Tu
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 02 26, 08:31)
Ramsius dazniau uzsuk cia
Užsuksiu,dabar jau dažniau
QUOTE(ErikaN @ 2014 02 26, 08:43)
Ramsius, diržo tau reikia, aukščiau galvą, laikykis
QUOTE(Tekšė @ 2014 02 26, 08:58)
Ramsiau, negalima taip. Vaikai turi tėvus palaidot. Pagalvok, kaip gyvena tie, pas kuriuos šitas reikalas atvirkščias. O išėję juk lieka su mumis širdyse... Pagalvok, kaip jiems sunku, kai tavo širdelėje betvarkė
Žinau žinau Ne vien tik tas mane pribaigė...Šiaip daug visko buvo per tuos metus. Kaip niekad daug visokių nemalonumų, įtampos. Viskas ir susidėjo. Pas mane beveik metus laiko gyveno sesuo su vaiku. Kai tėtis susirgo atsikraustė. Kraustėsi iš nuomojamo buto į savo ir kažkodėl pakeliui pas mane apsistojo...metams laiko...Su visais daiktais, rūbais...Vienu žodžiu gyvenom kaip čigonų tabore, dar baisiau. 7-niese. Nervai galutinai pašlijo visiems.
o pas mus kaime...sninga:(
ziuriu _Сашка 30 serija
ziuriu _Сашка 30 serija
QUOTE(Pūg@ @ 2014 02 26, 14:18)
jo,16,bet turejo but daugiau,uztai ta pabaiga tokia nei siokia nei tokia,liko daug klaustuku
Gal,kad su klaustukai ir gerai. Kiekviena is musu pabaiga savaip gali interpretuot O fantazija musu ogogo!
Rekomenduokite prasau lengva bet ne tuscia,su jomoru,seriala.
QUOTE(Nanita @ 2014 02 26, 15:42)
Rekomenduokite prasau lengva bet ne tuscia,su jomoru,seriala.
Jei neperilgas ir nematytas:
http://kinozal.tv/de....php?id=1051275
Lengvas tikrai, vot kiek netuščias, tai čia sudėtingiau pasakyt. Daugumai temos senbuvių patiko.... Maksas (jei teisingai vardą prisimenu) Antras sezonas kaip kad dažnai būna išsikvėpęs.
Ja.budu.zdat.tebia.vsegda - lengvas toks, patiko
QUOTE(Tekšė @ 2014 02 26, 17:21)
Jei neperilgas ir nematytas:
Lengvas tikrai, vot kiek netuščias, tai čia sudėtingiau pasakyt. Daugumai temos senbuvių patiko.... Maksas (jei teisingai vardą prisimenu) Antras sezonas kaip kad dažnai būna išsikvėpęs.
Ne,nemaciau. Paziuresiu keleta seriju,bus matyt ar toliau ziureti.Vien del Любимого,galima ziureti,man jis v "Koroble"taip patiko.Seksovas toks
QUOTE(Nanita @ 2014 02 26, 16:52)
Ne,nemaciau. Paziuresiu keleta seriju,bus matyt ar toliau ziureti.Vien del Любимого,galima ziureti,man jis v "Koroble"taip patiko.Seksovas toks
vo vo, aš apie tą patį." Karablia" nemačiau ir pagal temos komentarus nutariau nežiūrėt. Bet Zaicevoj jo Maks labai patiko