Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

labas rytas, vakar pries miega paziurejau_Перелётные птицы (4 серии из 4) / 2013 / - apie prekyba vaikais uzsienin, jei gerai supratau filmo minti. Aisku, ir ne tik ax.gif RIMTAS filmas. Pradzia filmo kraupoka, bet paskui ziurejos gerai, bet letai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 25 vasario 2014 - 11:44
QUOTE(sapniukass @ 2014 02 24, 18:10)
Sios dienos pozityvas wub.gif
Эта Судьба (2014) Мелодрама

QUOTE(Visgi @ 2014 02 24, 19:04)
Čia ''Эта женщина ко мне'' /2011/

dėkui 4u.gif imu šiam vakarui, kad ir kaip jis besivadintų mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš vat žiūriu savo _Сашка 29 seriją ir miegot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 02 24, 09:08)
Nukasčiadabarpernuotaikos??? bigsmile.gif  Mesk depresijas iš galvos ir širdies, o tai tikrai išmesim iš temos biggrin.gif
Kokios gali būt nenuotaikos pavasarį, kai viskas bunda, paukščiukai visokias depresijas pamiršę čiulba wub.gif

QUOTE(arden @ 2014 02 24, 18:40)

QUOTE(Sim@ @ 2014 02 24, 20:57)
Ramsius_depresija ne tave vieną apima, tai viena ax.gif O antra, tai juk pavasaris ateina, todėl gal ir depresijos puola g.gif
imk 4u.gif  4u.gif ir šalin vyk tas visas depresijas 4u.gif  mirksiukas.gif
ateis ir į tavo kiemą šventė wub.gif  cool.gif

Vo...dar neišmetėt thumbup.gif
Šiap tai š*dina padėtis su manim...Tėčio metinės ant nosies, viskas kažkaip atisnaujino, savijauta, prisiminimai, sapnai...Per tuos metus kažkaip laikiausi, ale dabar organizmas pasidavė po truputį. Teko ir pas daktarų apsilankyti, bo visai, visai nekaip, jei atvirai, geriu vaistus...Manau po truputį sugrįšiu į vėžes. Juolab, kad yra dėl ko tongue.gif Planai, mintys , užmojai dideli doh.gif tongue.gif
Sim@, kaip tu jautiesi? Po mamos...

Labai čia mes smarkiai pergyvenom dėl įvykių Ukrainoje) Vo dabar nusimato malonus savaitgalis Кто-то теряет, кто-то находит thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 02 26, 00:15)

Labai čia mes smarkiai pergyvenom dėl įvykių Ukrainoje) Vo dabar nusimato malonus savaitgalis Кто-то теряет, кто-то находит thumbup.gif

Man nuorodos neatidaro
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 02 17, 18:48)
Pradejau ziureti  Ржавчина 2014... Man patinka...

Pribaigem su MB Ржавчина... Dvigubas jausmas... Ir patiko (toks mano filmas- apie detektyvus ir t.t.) , bet is kitos puses nervino ziuret... Tokie jau saunuoliai "orly" ir nieko nebijantys ir tokie protingi... ir tik juos du nusiuntus viskas susitvarko, nereikia nei spec.grupes siusti... doh.gif
O pabaiga visai pagal Meksikos serijalu stiliu... - "peliukas susirado teti" blush2.gif
Sveikos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 02 24, 14:32)
Laba diena 4u.gif

pasirodo ir as jo nemacius g.gif jau siunciu smile.gif
Dar atsiunciau Sonka, zolotaja ruchka du sezonus g.gif

O ta Sonka daugiau detektyva primena ar labiau apie jos gyvenima - meiles ir t.t. (biografija)... Klausiu, nes zinau ar MB atlaikys, ko tai ji vis labiau meiles seiles, visokie graudulingumai nervina (nezinau ar vienai ziureti, ar kartu) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 02 24, 14:14)
[''Разведчицы'' /2013/

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 26 vasario 2014 - 07:17
QUOTE(Ramsius @ 2014 02 26, 01:15)
Sim@, kaip tu jautiesi? Po mamos...

visko buna_ir liudna, tai paverkiu nuejus prie kapo, pasikalbu su mama_kiek palengveja. O kas keisciausia, kad jei man kokios problemos, mama pas mane i sapnus ateina ir vis glosto galva...
aciu uz rupesti 4u.gif laikykis ir Tu 4u.gif 4u.gif

laba ryta, vakar paziurejau_Галина (8 серий из 8-ми), [2008, драма, мелодрама]_idomus filmas, aciu uz rekomendacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 02 26, 07:22)
Pribaigem su MB Ржавчина... Dvigubas jausmas... Ir patiko (toks mano filmas- apie detektyvus ir t.t.) , bet is kitos puses nervino ziuret... Tokie jau saunuoliai "orly" ir nieko nebijantys ir tokie protingi... ir tik juos du nusiuntus viskas susitvarko, nereikia nei spec.grupes siusti...  doh.gif
O pabaiga visai pagal Meksikos serijalu stiliu... - "peliukas susirado teti"  blush2.gif

Aš ir vakar vakare kaip tik jį pabaigiau. Panaši irmano nuomonė apie jį,tik galėjo dar tos Vikos nenudaigot-nu labai jau gaila jos mergaitės... Ir kartu pasidžiaugiau,kad lyg ir viskas išbaigta-tęsinio neturėtų būti,nes jei būtų-man kaip tai beždžionei būtų-nei žiūrėt,nei ne blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 26 vasario 2014 - 08:17
Ramsius 4u.gif 4u.gif 4u.gif dazniau uzsuk cia ax.gif

Pribaigem su MB Ржавчина... Dvigubas jausmas...

O ta Sonka daugiau detektyva primena ar labiau apie jos gyvenima - meiles ir t.t. (biografija)... Klausiu, nes zinau ar MB atlaikys, ko tai ji vis labiau meiles seiles, visokie graudulingumai nervina (nezinau ar vienai ziureti, ar kartu)  biggrin.gif

man dar liko 6 serijas paziureti smile.gif nu bet jausmas panasus smile.gif

nezinau,reikia klausti tu,kurios jau ji ziurejo g.gif

QUOTE(Julsita @ 2014 02 26, 08:17)
jei būtų-man kaip tai beždžionei  būtų-nei žiūrėt,nei ne  blush2.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 02 26, 08:22)
O ta Sonka daugiau detektyva primena ar labiau apie jos gyvenima - meiles ir t.t. (biografija)... Klausiu, nes zinau ar MB atlaikys, ko tai ji vis labiau meiles seiles, visokie graudulingumai nervina (nezinau ar vienai ziureti, ar kartu)  biggrin.gif
Papildyta:
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  labai patiko

Žvalgės ir man drinks_cheers.gif
O Sonka tai ne vien meilė seilė. Taip, tai jos biografija, bet tas jos vagiliavimas, tai nerealus bigsmile.gif , kiekviena serija vos ne kaip atskiras įvykis. Žiūriu aš jį dabar, vyras seniai peržiūrėjo, sakė patiko. Tik pasirodo jis nematęs antro sezono, tai gal kartu žiūrėsim.
Labas rytas smile.gif
Ramsius, diržo tau reikia, aukščiau galvą, laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 26 vasario 2014 - 08:45
QUOTE(Ramsius @ 2014 02 26, 01:15)
Manau po truputį sugrįšiu į vėžes. Juolab, kad yra dėl ko tongue.gif Planai, mintys , užmojai dideli

viskas praeina, tai tik laiko klausimas... laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nu yra meilės, bet tikrai ne seilės biggrin.gif Nelaiminga ta Sonka visurkur - ir meilėj, ir "darbe"... Mes su MB žiūrėjom, pabaigė jis vienas. Nu neištvėriau, kaip ten ją visi mušė, o ji vis tiek vogė... ir kokios tos jos meilės nelaimingos.
Labai šitoj vietoj tinka posakis "kuprotą tik karstas ištiesins".

Vakar pabaigėm Brežnevą. Labai teisingai MB pasakė: nu ir ką čia norėjo parodyt? Sakau, gal norėjo parodyt, koks buvo jis žmogus. Nes gi nieko apie jį apart to, kad mėgo su visais bučiuotis, nežinojom biggrin.gif Kovo 8 atsisiųsim neauksinę Galiną iš Kinozalo. Nes žiūrėtam filme apie dukrą visiškai nerodo.

Ramsiau, negalima taip. Vaikai turi tėvus palaidot. Pagalvok, kaip gyvena tie, pas kuriuos šitas reikalas atvirkščias. O išėję juk lieka su mumis širdyse... Pagalvok, kaip jiems sunku, kai tavo širdelėje betvarkė verysad.gif
Atsakyti