Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

Pradejau ir as,jusu isgirta seriala,Vcera zakoncilas voina,ziureti.5 serijos paziurejau,geras!Kaip rusai pasakytu,nenaprigajuscij smile.gif Laukiu kada vyrai uzmigs,kad ramiai paziureti likusias serijas.Bemiege naktis laukia. biggrin.gif
Aciu uz rekomendacija! 4u.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=3jsI1KpXB-E
Дочка (2014)
labai neblogas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2014 02 23, 22:36)
Дочка (2014)
labai neblogas 4u.gif

galbut 4u.gif

LABA VAKARA 4u.gif 4u.gif
ka tik baigiau ziureti_Позднее раскаяние (1-16 серии из 16), [2013, мелодрама, драма] 4u.gif 4u.gif
vertas demesio ir pamastymo 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
jau ką moka rusai, tai moka GERUS SERIALUS APIE GYVENIMĄ sukurti thumbup.gif thumbup.gif
ech, daugiau tokių 4u.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 23 vasario 2014 - 22:46

Перелетные птицы[B]

Tvirtai thumbup.gif rekomenduoju
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
A dar neišmetėt manęs? Įtariu kad jau būsit išmetę...Prisipažįstu sąžiningai - kolkas nieko nežiūriu. Visai nėr kada....o dar pavasaris, bjaurus metas, depresijos visokios puola....Ale vis prisimenu kaip su jumis gera būdavo... 4u.gif Nemeskit da...Sugrįšiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 02 24, 02:05)
Sveikos 4u.gif
A dar neišmetėt manęs? Įtariu kad jau būsit išmetę...Prisipažįstu sąžiningai - kolkas nieko nežiūriu. Visai nėr kada....o dar pavasaris, bjaurus metas, depresijos visokios puola....Ale vis prisimenu kaip su jumis gera būdavo... 4u.gif Nemeskit da...Sugrįšiu ax.gif

Nukasčiadabarpernuotaikos??? bigsmile.gif Mesk depresijas iš galvos ir širdies, o tai tikrai išmesim iš temos biggrin.gif
Kokios gali būt nenuotaikos pavasarį, kai viskas bunda, paukščiukai visokias depresijas pamiršę čiulba wub.gif

Man tai irgi tuoj bus depresija - pavasaris ant nosies, o aš nei vienos sėklos neturiu ax.gif

Pažiūrėjau per savaitgalį pora trumpų filmų ir vieną seriją Brežnevo smile.gif Galvoju, kad filmas sudomintų tik aną laikmetį atsimenančius arba labiau besidominčius anuo laikmečiu. Man visai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 02 24, 09:08)
Pažiūrėjau per savaitgalį pora trumpų filmų ir vieną seriją Brežnevo smile.gif Galvoju, kad filmas sudomintų tik aną laikmetį atsimenančius arba labiau besidominčius anuo laikmečiu. Man visai patinka.

pažiūrėkit, gal patiks ir serialas "Galina"
apie Brežnevo dukrą
puikūs aktoriai ir serialas gerai padarytas
Atsakyti
Laba diena.

QUOTE(Visgi @ 2014 02 23, 14:23)
P.S. mažum kas dar nematęs ir norės pažiūrėti. Ypač kai taip neretai pas mus užsuka naujokai-žiūrovai nividimkos smile.gif

Viena iš tokių nevidimkų esu aš. Žiūriu tyliai, parekomenduoti dar vis nedrįsdavau. Rojaus obuoliukų nežiūrėjau tai ir nesiveržiu labai . ax.gif Bet Gromovus žiūrėjau...

Laiko daug laisvo neturiu žiūrėjimui, tiesog ką nors darbuojantis filmas būna kaip fonas... arba vyras žiūri tai aš irgi viena akim, kai jau pametu mintį tai pakomentuoja man..

Вчера закончилась война filmą peržiūrėjom su per naktį thumbup.gif , tik jau senokai jaučiu reikės pakartoti.

Savaitgalį peržiūrėjau -

Непутевая невестка http://serialu.net/n...-nevestka-liza/ Man rusiškas kaimas thumbup.gif

Любовь не картошка http://serialu.net/l...v-ne-kartoshka/ peržiūrėjau 4 serijas thumbup.gif Vėlgi kaimas, mergina svajoja apie mylimąjį oligarchą....

dar labai patikę filmai - Фото На Документы. (2013), Ванька (2013), Петрович (2012), ''Вангелия (Ванга)'' /2013/ ir t.t.
Atsakyti
laba diena,
paziurejau_Параллельные миры, [2013, мелодрама]_lengvas, idomus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 02 24, 09:28)
pažiūrėkit, gal patiks ir serialas "Galina"
apie Brežnevo dukrą
puikūs aktoriai ir serialas gerai padarytas

Labai gerai pastatytas ir įdomus serialas. Tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
Лед (Павел Дроздов) [2013, драма, семейный, спорт}_patiko, idomus 4u.gif apie ledo rutulininkus ax.gif
ir
Шлагбаум (Дмитрий Туприн) [2013, драма, криминал] - idomus, patiko 4u.gif paaugliu gyvenimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 24 vasario 2014 - 13:59
''Гюльчатай 2. Ради любви'' /2014/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1180479

user posted image

Gavau į YouTube (su Ditkovskyte ir Solovjovu)
‘‘Две истории о любви‘‘ /2009/
ir nepamenu esu mačiusi ar ne mastau.gif
QUOTE(Ramsius @ 2014 02 24, 02:05)
Vis dar laukiam smile.gif
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2014 02 24, 09:57)
Viena iš tokių nevidimkų esu aš. Žiūriu tyliai, parekomenduoti dar vis nedrįsdavau.
Rojaus obuoliukų nežiūrėjau tai ir nesiveržiu labai ax.gif <........>
Вчера закончилась война filmą peržiūrėjom per naktį thumbup.gif <........>
Vėjo pasaka dėl Rojaus obuoliukų čia gi šūtka smile.gif Kartais mes čia papokštaujam tsakant.
Aš va pvz Gromovų nežiūrėjusi iki šiol, ir dar va tą Foto dokumentuose.
O vakar vėl perėjau prie karinių filmų, pradėjau (daugumos matytą jau)
''Разведчицы'' /2013/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1089580
Prieš miegą net 3 serijas pažiūrėjau, būtų mano valia tai per naktį žiūrėčiau,
bet savęs pagailo, gi į darbą anksti ryte.
Tai laukiu nesulaukiu vakaro, kada galėsiu tęsti.

user posted image

V.ž. ką norėjau pasakyt- Sveika Atvykus Vėjo pasaka smile.gif
Atsakyti