Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 02 22, 16:23)
''Вий'' /2013/

abejoju, kad pralenks senajį filmą
spec. efektai dar nieko nesprendžia
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2014 02 22, 23:17)
Мама-детектив 2013 Itariu, kad kol nebaigsiu nemiegosiu doh.gif
Nuoširdžiai užjaučiu. Žinau tą 'narkotiką'.
QUOTE(daibava @ 2014 02 22, 23:19)
Be šansų. Net neabejoju.
Senoji versija man iki šiol išlikusi kaip pats baisiausias siaubiakas.
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 02 22, 23:36)
drinks_cheers.gif ir man prailgo, todel pasitelkiau i pagalba kai kuriu megstama metoda- prasukau gabaliuka  blush2.gif gyveni ir mokaisi  wub.gif
Laba vakara  4u.gif

Cia mano megstamas metodas lotuliukas.gif

QUOTE(daibava @ 2014 02 23, 00:19)
spec. efektai dar nieko nesprendžia

Na bet treileris gerulis thumbup.gif Kazkuom panasus i "Van Helsinga", svarbiausia, kad butu daug veiksmo ir mazai siaubako blush2.gif Labai nemegstu siaubaku blush2.gif
QUOTE(Visgi @ 2014 02 23, 00:28)
Senoji versija man iki šiol išlikusi kaip pats baisiausias siaubiakas.

Man irgi drinks_cheers.gif Gal tik pries pora metu perziurejau visa filma neuzsidengusi akiu biggrin.gif Baisiausi vaizdai buvo ne tas baubas juokingas, o ta ragana karste skraidanciam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 02 22, 15:06)
Ir mane ziauriai uzkabino serialas Корабль Nors daug visokiu niuansu,beprotybiu,kaip rase sena pazistama bet vistiek kiekviena vakara prie pc kaip magnitu traukia  biggrin.gif As tiesiogiai per СТС ziuriu.O kada tesinys?
Maciau,kad yra ispanu,El barco,ar cia tas pats?Turiu omeny siuzeta?

Vat ir galvoju ar cia is to smalsumo ispanu ziuret ar laukt kol rusai sukurs vel g.gif nes kiek buvau isijungus siuzetas tas pats, bent su ta kosmine stotimi ax.gif
Atsakyti
na as irgi megstu pagreitintu budu perziureti, bet vakar nepersukau, todel kai taip ziurimi filmai (greituoju budu), tai jau rekomenduoti niekam negaliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2014 02 23, 10:17)
na as irgi megstu pagreitintu budu perziureti, bet vakar nepersukau, todel kai taip ziurimi filmai (greituoju budu), tai jau rekomenduoti niekam negaliu  schmoll.gif

Tai aisku, kad negalima tada rekomenduoti drinks_cheers.gif Rekomenduoju tik tuos, kurie patiko, kuriu nereikejo persukti drinks_cheers.gif O kur filmai silpni-be sazines grauzasties persuku irnesakyk.gif
Atsakyti
Buvau lauke, jetau jetau koks gėėėris. Prašau maladauju, nei sniego nei lietaus nenoriu schmoll.gif

Tekšė, normali ta tavo augalija (ne balamutai) aplink triobą irnesakyk.gif Žėk koks šiandien pavasaris, čiut ne koks balandis bigsmile.gif

Pabaigiau vakar šį filmą. Patiko.
Kokia išmintinga buvo ta senutė Vanga. Žinoma, jos lūpomis kalbėjo gyvenimo patirtis, o ir kokias rodos paprastas tiesas sakė (frazes), klausyčiau ir klausyčiau.
Man tik truputi keista ta santuoka su jos vyru buvo, greit ten viskas įvyko, ir gyveno kaip be meilės, lyg pagal šabloną taipturibūti, ir jis man ten nelaimingas buvo, nugyveno nelaimingo žmoagus gyvenimą. Nesuprantu kaip jis ten sugalvojo vesti, didelių jausmų kaip ir nebuvo...jų visai nebuvo. Na žinoma, nuo likimo bėk nebėgęs, nepavyks.
Labai patiko, kad buvo tokie personažai kaip ta emigrantė Ольга ir tas sovietų šnipas Алексей Незнамов. Filmas neprailgo, nes pats siužetas vis keisdavosi, iš čia/į ten.
Jakovlevos vaidyba, kalbėsena, manieros, kūno kalba ir t.t. ir pan. t o b u l a. Kad ji tokia talentinga aktorė aš seniai žinau. Ypač kai prisimenu kaip ji ten viename filme aferistę vaidino, mane kaip žiūrovę- įtikino.

Šitos 4-ios minutės nuorodos daug informatyvesnės nei tie du anonsai paėmus kartu.
Фильм о Ванге "Вангелия"
P.S. mažum kas dar nematęs ir norės pažiūrėti. Ypač kai taip neretai pas mus užsuka naujokai-žiūrovai nividimkos smile.gif

Labai ne į temą dabar <Prie įėjimo į ją buvo iškabintas užrašas: „Žmonės, nesunaikinkite šio vogimo arogancijos įrodymo''>
V.Janukovyčiaus rezidencijos prabanga
Sakyčiau kaip šeichas koks... Tikrai, kad be žodžių.
Atsakyti
Labas visoms, buvau ir as lauke, pavasaris wub.gif Snieguoles zydi, geles lenda, net su grebliuku padraugavau, tik slapoka dar vietom.
Pradejau ziureti Сонька - Золотая ручка, lauksiu daugiau senos pazystamos komentaru, nes ziuriu su mezginiu rankose, daug ko nepastebiu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 23 vasario 2014 - 16:59
Perziurejau svodnaja sestra, idomus, bet neypatingai g.gif g.gif
Atsakyti
Vakar ziurejau "Giulcataj", visai nieko pasaka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniuke @ 2014 02 23, 17:30)
Vakar ziurejau "Giulcataj", visai nieko pasaka  biggrin.gif

va būtent pasaka
aš jį priešokiais žiūrėjau
ir manau tęsinį visiškai be reikalo darė
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 02 23, 14:23)
Buvau lauke, jetau jetau koks gėėėris. Prašau maladauju, nei sniego nei lietaus nenoriu schmoll.gif

O taip thumbup.gif drinks_cheers.gif ... Siandien tikra pavasariska diena... 4u.gif Gaila man buvo, kad tokia trumpa ziema ir mazai sniego, bet dabar mastau.gif jau noriu pavasario, nenoriu sniego, lietaus ir klampojimo per purva.... schmoll.gif nail.gif
Atsakyti