Buvau lauke, jetau jetau koks gėėėris. Prašau maladauju, nei sniego nei lietaus nenoriu
Tekšė, normali ta tavo augalija (ne balamutai) aplink tr
iobą
Žėk koks šiandien pavasaris, čiut ne koks balandis
Pabaigiau vakar šį filmą. Patiko.
Kokia išmintinga buvo ta senutė Vanga. Žinoma, jos lūpomis kalbėjo gyvenimo patirtis, o ir kokias rodos paprastas tiesas sakė (frazes), klausyčiau ir klausyčiau.
Man tik truputi keista ta santuoka su jos vyru buvo, greit ten viskas įvyko, ir gyveno kaip be meilės, lyg pagal šabloną
taipturibūti, ir jis man ten nelaimingas buvo, nugyveno nelaimingo žmoagus gyvenimą. Nesuprantu kaip jis ten sugalvojo vesti, didelių jausmų kaip ir nebuvo...jų visai nebuvo. Na žinoma, nuo likimo bėk nebėgęs, nepavyks.
Labai patiko, kad buvo tokie personažai kaip ta emigrantė
Ольга ir tas sovietų šnipas
Алексей Незнамов. Filmas neprailgo, nes pats siužetas vis keisdavosi, iš čia/į ten.
Jakovlevos vaidyba, kalbėsena, manieros, kūno kalba ir t.t. ir pan. t o b u l a. Kad ji tokia talentinga aktorė aš seniai žinau. Ypač kai prisimenu kaip ji ten viename filme aferistę vaidino, mane kaip žiūrovę- įtikino.
Šitos 4-ios minutės nuorodos daug informatyvesnės nei tie du anonsai paėmus kartu.
Фильм о Ванге "Вангелия"QUOTE
P.S. mažum kas dar nematęs ir norės pažiūrėti. Ypač kai taip neretai pas mus užsuka naujokai-žiūrovai
nividimkos Labai ne į temą dabar <
Prie įėjimo į ją buvo iškabintas užrašas: Žmonės, nesunaikinkite šio vogimo arogancijos įrodymo''>
V.Janukovyčiaus rezidencijos prabangaSakyčiau kaip šeichas koks... Tikrai, kad be žodžių.