Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

''Вий'' /2013/
2 Официальный трейлер
трейлер
О фильме
http://kinozal.tv/de....php?id=1171402

user posted image

QUOTE(Tekšė @ 2014 02 22, 14:49)
Pirmas sezonas ir man labai patiko, bet antras buvo labai žiaurus. Suprantu, prigimties iš žmogaus gal ir negalima išmušt, bet .....brrrrrrrr
Va va, man ir tas pats. Ir su tuo brrrrrr sutinku.
Labai šauniai ta jaunutė aktorė susidorojo su vaidmeniu. Kitos net neįsivaizduoju Sonkos vaidmeny
Ролик по мотивам фильма о легендарной воровке "Сонька. Золотая Ручка". История Королевы воров
QUOTE(Nanita @ 2014 02 22, 15:06)
Dar ziuriu Пока станица спит,ne sedevras bet fonuj gerai sueina. Bet daina siame seriale thumbup.gif
Aš galvojau, kad tik aš viena žiūriu smile.gif Man irgi kaip vakaro fonui labai tinkamai žiūrisi.
Daina tai jo, graži Юта - Любимый мой
Atsakyti
Ne,neviena. smile.gif O gal jau 38 kazkur yra?Labai jau norisi suzinot ka Marysia laiske perskaite. smile.gif
Atsakyti
Вчера закончилась война tikrai geras filmas. Labai primena 1941, 1942, 1943. Nors kitas čio serialo pavadinimas - 1945. O ir pastatytas dar prieš 1941. Tai gal nuo jo ir prasidėjo g.gif
Atsakyti
Labas
Paziurejau Позднее раскаяние, patiko, bet kaip daugumoje serialu pabaiga sukista i paskutine serija doh.gif . Patiko, kad tikrai kitoks nei visi apie meile seile.
Atsakyti
baigiau ziureti_Вчера закончилась война (1-16 серий из 16),[2011, Мелодрама] _likau suzaveta 4u.gif aciu, kas rekomendavot thumbup.gif
Atsakyti
perziurejau "Ne otpuskai mienia", man prailgo g.gif
Atsakyti
pradėjau žiūrėt_Позднее раскаяние (1-16 серии из 16), [2013, мелодрама, драма] 4u.gif O kai pamačiau, kad vaidina mano mylimukas_Maksimas Drozdas
user posted image
tai jau nusimato bemiegė naktis 4u.gif thumbup.gif wub.gif cool.gif
Atsakyti
''Перелётные птицы'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1179905

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 02 22, 23:14)
pradėjau žiūrėt_Позднее раскаяние (1-16 серии из 16), [2013, мелодрама, драма]  4u.gif O kai pamačiau, kad vaidina mano mylimukas_Maksimas Drozdas
user posted image
tai jau nusimato bemiegė naktis 4u.gif  thumbup.gif  wub.gif  cool.gif

taip, jis cia vaidina ir filmas geras, netradicine melodrama
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2014 02 22, 20:13)
perziurejau "Ne otpuskai mienia", man prailgo  g.gif

drinks_cheers.gif ir man prailgo, todel pasitelkiau i pagalba kai kuriu megstama metoda- prasukau gabaliuka blush2.gif gyveni ir mokaisi wub.gif
Laba vakara 4u.gif
Atsakyti
Мама-детектив 2013

Itariu, kad kol nebaigsiu nemiegosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 02 22, 22:18)
''Перелётные птицы'' /2014/

4u.gif

QUOTE(sapniukass @ 2014 02 22, 22:55)
taip, jis cia vaidina ir filmas geras, netradicine melodrama

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti