Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 02 17, 17:33)
Naujienas ir įkeliu tik kaip naujienas, o  tai ką vėliau pažiūriu, visada palieku komentarą po peržiūros. V.ž. pažiūrėjus- nenutyliu smile.gif

Supratau, dėkui 4u.gif
Atsakyti
''Мама-детектив'' /2014/
Премьера-Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1178075

user posted image
Atsakyti

''Второй шанс'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1177618

Nebloga melodrama, bet jau pabaiga tai jau doh.gif Tempė gumą 4 serijas, o pasibaige per 10 min greituoju budu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaya: 17 vasario 2014 - 23:27
QUOTE(Visgi @ 2014 02 17, 16:33)

Serialo naujo sezono tęsinys
"Кухня" 3 сезон /2014/! С 3 марта

Filmas pasirodysiantis kino teatruose 2014 05 01
''Кухня в Париже'' /2014/ — трейлер
--------------
Skaičiau, kad ''Последний из Магикян'' /2014/ naujas sezonas (2) pasirodys balandžio mėn.

--------------
Sim@ siaubas, imk aviečių uogienės ir sveik

kaaaip laukiu bigsmile.gif thumbup.gif keistai, kad ir filmas ir serialas tuo pat metu beveik g.gif
----------
Magikianai man kažkaip nepatiko, tai įtariu antras bus dar silpnesnis unsure.gif
----------
drinks_cheers.gif ir imbiero smile.gif labai imunitetą kelia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2014 02 17, 23:26)
Nebloga melodrama, bet jau pabaiga tai jau doh.gif  Tempė gumą 4 serijas, o pasibaige per 10 min greituoju budu doh.gif
Fu kaip tokių pabaigų nemėgstu... Žiūri žiūri ir bac, tipo nei čia buvo nei čia ką. Sugadina tik pabaigą. O kaip tik ketinau jį pradėti žiūrėti.
Ačiū vaya, kad brūkštelėjei pačiu laiku. Mažum paliksiu aš jį rezervui, kai jau visai striuka bus su filmais. Nes nemėgstu aš tokių pabaigų schmoll.gif
QUOTE(blackkiss @ 2014 02 17, 23:34)
kaaaip laukiu bigsmile.gif thumbup.gif keistai, kad ir filmas ir serialas tuo pat metu beveik g.gif
Na čia tikriausiai panašiai (gal) kaip sviestas sviestuotas biggrin.gif Pažiūrėsim kas iš to gausis (filmo).
Atsakyti
"Мама-детектив" toks neįpareigojantis serialiukas,
bet gaila, kad perdirbins iš užsienietiško
Atsakyti
Dabar ziuriu "Santa Lucija"
http://www.seasonvar...a_Lyuchiya.html
Gal jau matet visos? Pusiau su beda toks lengvas filmas, aisku, patemptas, tai prasukineju siek tiek blush2.gif
Viena italu dukterine imone, isikurusi Rusijoje, gavo pranesima, kad prasideda akcija: isgerk vandens, paziurek po kamsteliu ir laimek 17 milijonu kainuojanti lambordzini. Ne tiek tos masinos visi nori, pradedant imoniu dirbanciais, baigiant savivaldybes darbuotojais, kiek visiems reikia tu milijonu. Ir koks visiems "ablomas", kai ta kamsteli randa...paprasta provincijos pardaveja. bigsmile.gif Pelenes pasaka baigtusi, deja, ta kamsteli, noredama gauti pinigus, turi pristatyti i Maskva, i italu dukterine imone, turi atvaziuoti ekspertai, istirti, ar kamstelis nepadirbtas. Prasideda merginos ir kamstelio medziokle... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 02 17, 18:48)

tik jau Константин Соловьёв kad sustambejes... Baisu  blush2.gif

Man Ržavčinos jau tik kelios serijos likę.Tai visam filme bus,kad bylos pradžioj iki pasiutimo įsišaknijus korupcija,niekas suvaldytio negali,kol gerai neįsikiša antikorupcinis komitetas smile.gif
O kaip tau atrodo Solovjovo tas krizenimas? Mane jis gan stipriai erzina.Nu taip nenatūraliai..
Atsakyti
Peržiūrėjau Гюльчатай http://serialu.net/gjulchataj/, patiko, tikrai idomus thumbup.gif thumbup.gif rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Метод Фрейда. 2 (anonsas) smile.gif
http://www.youtube.c...=c4-overview-vl
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2014 02 18, 00:34)
drinks_cheers.gif ir imbiero smile.gif labai imunitetą kelia smile.gif

dekui uz patarima, bet kad jis man nelabai. avieciu uogiene, medus_dar dar 4u.gif

laba visoms:) vakar tik Сашка 25 serija vakare paziurejau, kai pasijutau siek tiek geriau ir viskas. Kitiems filmams dar sveikatos ner blink.gif
juolab, kad nuo siandien _10 dienu _ su Matu pradejom vazineti i Kauno Akiu klinikas_akiu manksteles po 45 min., nes buvom gave talona (jo laukem beveik pusmeti doh.gif ) pas akiu gyd.profilaktiskai patikrai ir nsutate, jog nors ir pries 3 metus daryta akies operacija (operuotas igimtas zvairumas), vistiek abi akytes neziuri tiesiai - nera abieju akyciu nuotolinio ziurejimo, tai skyre manksteles.
Pagal jo busena, privalejo guldyt i stacionara stebejimui+makstelems 2 kart dienoje, bet pgl nauja musu sveikatos ministro istatyma nuo siu metu sausio 1 d., vaikas sulaukes 3 metu, privalo guleti VIENAS blink.gif absurdas, bet toks istatymas.
Gyd.net balsu nusijuoke, kad tokiu budu ligoniu kasos sutaupys mln. lt biudzetui, kai nereikes mamu, teciu, seneliu_gulinciu salia vaiku, maitinti nemokamai
cool.gif
atsiprasau uz topic'a 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 02 18, 08:39)
O kaip tau atrodo Solovjovo tas krizenimas? Mane jis gan stipriai erzina.Nu taip nenatūraliai..

Man nieko visai... neerzina... schmoll.gif tik vistiek drinks_cheers.gif vyras kaip muras, o vaikiskas isdaigas krecia... Jis man mano broli primena ir is isvaizdos ir is elgesio
Atsakyti