''Человеческий фактор'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1177189
Kad ir girdėdavau, bet niekada niekada gyvenime neįsiklausydavau į pačius žodžius.
V.ž. daina senut sena ir ne kartą girdėta, bet man atradimas,
nes kai įsiklausiau čia kurią dieną į tuos žodžius, tai man visai kitaip nuskambėjo
Va pasirodo kaip būna, tik pamanyk.
Витас - Звезда
Очень много раз я себе задавал вопрос:
Для чего родился на свет я, взрослел и рос?
Для чего плывут облака и идут дожди?
В этом мире ты для себя ничего не жди!
Я бы улетел к облакам, да крыльев нет
Манит меня издалека тот звездный свет,
Но звезду достать нелегко, хоть цель близка,
И не знаю, хватит ли сил для броска
Я подожду еще чуть-чуть
И собираться буду в путь
Вслед за надеждой и мечтой
Не догорай звезда моя
Постой!
Сколько же еще мне дорог предстоит пройти?
Сколько покорить мне вершин, чтоб себя найти?
Сколько же с отвесной скалы мне падать вниз?
Сколько начинать все с нуля, и есть ли смысл?!
Я подожду еще чуть-чуть
И собираться буду в путь
Вслед за надеждой и мечтой
Не догорай звезда моя
Постой!!!
"Серьезные отношения" kažkoks mainymąsis partneriais
net nežinau ar patiko, na šiaip sau
net nežinau ar patiko, na šiaip sau
QUOTE(JN @ 2014 02 15, 16:07)
Pasidalinkit nuojautom - kaip ten su 7 Svotais, 5tąja Kaimo daktare, ir 3 Vichožu tebia iskat? Kaip aš jų visų ilgiuos ....
---------
Kol kas ilgam turiu Moterų daktarą2
Svotų labai, labai ilgiuos lyg ir girdėjau (bet pletkų lygyje), kad turi būti 8 sezonai tai septintą jau turėjo pradėti filmuot, bet labai keista, kad nė garselio apie tai nesigirdi (ankstesnius sezonus filmuojant bent išlįsdavo foto (ar kitų filmavimo įrodymų ) )
PS: Kaimo daktarė čia emskyj doktor, ar koks kitas?
---------
sužiūrėjau, deja patiko net labiau nei pirma dalis
Papildyta:
neseniai žiūrėjau "Верь мне" visai įdomiai susižiūrėjo
http://kinosat.net/n...2014-02-06-3564
Pradejau ziureti " Не отпускай меня", uzkabino nuo pirmos serijos
http://www.seasonvar...skaj_menya.html
Jauna seima gyvena pas vyro mama bute. O vyro mama-tikra anyta, velnio pramanyta Ji tiek griauzia marcia, kad sunus neapsikentes pasieme komandiruote ir isvaziavo toliau nuo ju barniu. Komandiruoteje uzsimezge romanas Deja, meiluzes drauge pranese zmonai, jog greiciau ji atvyktu, nes jos vyrui blogai, gali jo netekti. Zmona, supratusi, kad vyras patyre trauma(ji gi naivuole tokia, tiki, kad vyras istikimas), viska meta ir isvyksta gelbeti vyro...
http://www.seasonvar...skaj_menya.html
Jauna seima gyvena pas vyro mama bute. O vyro mama-tikra anyta, velnio pramanyta Ji tiek griauzia marcia, kad sunus neapsikentes pasieme komandiruote ir isvaziavo toliau nuo ju barniu. Komandiruoteje uzsimezge romanas Deja, meiluzes drauge pranese zmonai, jog greiciau ji atvyktu, nes jos vyrui blogai, gali jo netekti. Zmona, supratusi, kad vyras patyre trauma(ji gi naivuole tokia, tiki, kad vyras istikimas), viska meta ir isvyksta gelbeti vyro...
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 02 16, 12:50)
Pradejau ziureti " Не отпускай меня"
Jauna seima gyvena pas vyro mama bute. O vyro mama-tikra anyta, velnio pramanyta Ji tiek griauzia marcia, kad sunus neapsikentes pasieme komandiruote ir isvaziavo toliau nuo ju barniu. Komandiruoteje uzsimezge romanas
Jauna seima gyvena pas vyro mama bute. O vyro mama-tikra anyta, velnio pramanyta Ji tiek griauzia marcia, kad sunus neapsikentes pasieme komandiruote ir isvaziavo toliau nuo ju barniu. Komandiruoteje uzsimezge romanas
QUOTE(Visgi @ 2014 02 15, 19:44)
Šito pradžia labai panaši
Вчера закончилась война
Nieko toks, galima žiūrėti, man apie karą patinka. Įdomi ta filosofija - jei vyras muša, reiškia reikia. Ir šventa Galvoju jau kelinta diena apie tai ir niekaip negaliu išmesti iš galvos matytų vaizdų
Ir keletas pastebėtų faktų - karo pabaiga, žmonės vien bulvėm gyvi, o tiltą statydami naudoja naujutėles vinis, net blizga, stačiai tiesiai iš Senukų
Gal dar apie karą kokių naujienų? Ladoga žiūrėjau, patiko.
Nieko toks, galima žiūrėti, man apie karą patinka. Įdomi ta filosofija - jei vyras muša, reiškia reikia. Ir šventa Galvoju jau kelinta diena apie tai ir niekaip negaliu išmesti iš galvos matytų vaizdų
Ir keletas pastebėtų faktų - karo pabaiga, žmonės vien bulvėm gyvi, o tiltą statydami naudoja naujutėles vinis, net blizga, stačiai tiesiai iš Senukų
LT su gimtadieniu
Iš tuomet labiausiai užsifiksavusi man
(apart Mamontovo, Anties dainų
Kardiofono- Kalėdinės eglutės ir t.t )
Eurika Mayte - Laisvė
Žiūrėjimo stadijoje pas mane Серьезные отношения.
Sėdžiu ir galvoju, na viskas kaip ir įvyko 1-oje serijoje.
Dabar smalsu ką ten rodys tose likusiose 3-juose,
nes neturiu supratimo ką ten dar galima rodyti...
Pradėjau jį žiūrėti tik išskirtinai dėl pagr.aktoriaus.
Mat iškart pažinau, kad jis iš И все-таки я люблю...
Šis serialas man buvo pirmasis (po labai ilgos pertraukos) kurį
pradėjau žiūrėti kaipserialą. Ir po šio serialo su šiuo aktoriumi
daugiau kaip ir neteko nieko matyti.
Bet kaip jis (aktorius) gerai 'užsikonservavęs' t.y. mažai pasikeitęs.
''Судья'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1177425
Iš tuomet labiausiai užsifiksavusi man
(apart Mamontovo, Anties dainų
Kardiofono- Kalėdinės eglutės ir t.t )
Eurika Mayte - Laisvė
Žiūrėjimo stadijoje pas mane Серьезные отношения.
Sėdžiu ir galvoju, na viskas kaip ir įvyko 1-oje serijoje.
Dabar smalsu ką ten rodys tose likusiose 3-juose,
nes neturiu supratimo ką ten dar galima rodyti...
Pradėjau jį žiūrėti tik išskirtinai dėl pagr.aktoriaus.
Mat iškart pažinau, kad jis iš И все-таки я люблю...
Šis serialas man buvo pirmasis (po labai ilgos pertraukos) kurį
pradėjau žiūrėti kaipserialą. Ir po šio serialo su šiuo aktoriumi
daugiau kaip ir neteko nieko matyti.
Bet kaip jis (aktorius) gerai 'užsikonservavęs' t.y. mažai pasikeitęs.
''Судья'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1177425
QUOTE(TaGre @ 2014 02 16, 14:13)
Pradesit matyti liapsusus kaip ir as?
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 02 16, 15:34)
Pradesit matyti liapsusus kaip ir as?
MB visada mato tokius dalykus, jis labai pastabus, net užknisa, todėl niekad su juo nežiūriu filmų
Bet šįkart tai ir aš nesusilaikiau - kažkaip labai krito į akis O gal ir gerai - lavina pastabumą
beje, supynių virvė irgi labai nauja - net pūkučiai matosi
QUOTE(blackkiss @ 2014 02 15, 23:51)
Svotų labai, labai ilgiuos lyg ir girdėjau (bet pletkų lygyje), kad turi būti 8 sezonai tai septintą jau turėjo pradėti filmuot, bet labai keista, kad nė garselio apie tai nesigirdi (ankstesnius sezonus filmuojant bent išlįsdavo foto (ar kitų filmavimo įrodymų ) )
Po paskutinio sezono aš parsisiunčiau dokumentinį apie Svatus Сваты 6. За кадром Tai jame režisieriai,prodiuseriai šneka,kad projektas baigtas,aktoriai verkia,kad "viskas-šauni komanda išsiskirsto". Tai aš kažkaip jau ir nelaukiu naujų sezonų,nors būtų faina
QUOTE(Julsita @ 2014 02 16, 19:30)
Po paskutinio sezono aš parsisiunčiau dokumentinį apie Svatus Сваты 6. За кадром Tai jame režisieriai,prodiuseriai šneka,kad projektas baigtas,aktoriai verkia,kad "viskas-šauni komanda išsiskirsto". Tai aš kažkaip jau ir nelaukiu naujų sezonų,nors būtų faina
šitas za kadrom buvo darytas iškart po 6 sezono, o vėliau, jau visiškai kitaip šnekėjo, ir patvirtinta jau buvo, kad 7 sezonas tikrai bus tik klausimas ar šiemet...
Žiūrėjau kaip mūsiškiai Deividas Stagniūnas ir Isabella Tobias čiuožė Niu gražiai... Dabar dar pirmadienį varžysis.
Iš personažų labiausiai patiko 'Иванцов'
Niekad nepagalvočiau, kad tą patį pirmąjį kartą ji ir užsuko pas savo būsimą vyrą, kad būtent jis ir yra TaS JiS.
Labiausiai patiko 1-ma ir 4-ta serijos.
Reziumė būtų - Всё не так, как кажется на первый взгляд.
''Второй шанс'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1177618
Na, scenarijus tikrai labai netikėtas. Čia tik filmuose taip gali būti Bet man patiko kaip viskas 'susidėliojo'. Šiame mini seriale nėra vieno pagrindinio herojaus, jų daugiau.Iš personažų labiausiai patiko 'Иванцов'
Niekad nepagalvočiau, kad tą patį pirmąjį kartą ji ir užsuko pas savo būsimą vyrą, kad būtent jis ir yra TaS JiS.
Labiausiai patiko 1-ma ir 4-ta serijos.
Reziumė būtų - Всё не так, как кажется на первый взгляд.
''Второй шанс'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1177618