Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

Labas rytas 4u.gif
nu zinokti neprilipi man tas "Lovushka" 8 serijas paziurejau ir daugiau negaliu schmoll.gif blush2.gif vel badauju,kol laukiu visu seriju Rzhavchina doh.gif

bet dabar turiu papildoma uzsiemima (irgi rusu) lotuliukas.gif dabar netgi suo rusu veisles biggrin.gif (mano Lora pateko po masina) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 02 13, 20:05)
Ar matėt kaip vakar Rusija dailiojo čiuožimo laurus skynė bigsmile.gif Mėgstu nuo vaikystės aš tą dailųjį čiuožimą, tai vakar atsitraukt negalėjau nuo TV. Jau kokie baisūs tie suktukai ore buvo, net kvapą gniaužė. Baisus sportas. Jau geriau sutikčiau (turbūt) su slidėm nuo tramplyno, nei va taip kas mane į orą besisukančią mėtytų, o jei nepagaus? Kas tadum? Mdaa, geriau apie tai negalvot.

Labas rytas, vat dailiojo čiuožimo nemačiau, gaila. Bet gaudau kiekvieną minutę laisvą, kad pažiūrėti olimpiadą. Vakar T. Kaukėnas vos stebuklo nepadarė, gaila vaikio, kelios nesėkmingos sekundės sugriauna visas viltis verysad.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 02 14, 09:01)
bet dabar turiu papildoma uzsiemima (irgi rusu) lotuliukas.gif dabar netgi suo rusu veisles biggrin.gif (mano Lora pateko po masina) verysad.gif

O Lora išgelbėta ar viskas? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 14 vasario 2014 - 08:25
labas rytas 4u.gif
user posted image
būkite laimingos, mylimos ir mylinčios wub.gif gražios dienos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 02 14, 08:23)
O Lora išgelbėta ar viskas?  unsure.gif

viskas....vaikams tiesos nesakiau,pasakiau,kad pabego,jos tikisi,kad ji dar gris...
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 02 14, 09:52)
viskas....vaikams tiesos nesakiau,pasakiau,kad pabego,jos tikisi,kad ji dar gris...

Nu jo, vaikams ir aš nesakyčiau tiesos. Mes kažkada užmigdėm seną šunį ir nesakėm, sakėm kad pabėgo. Kai užaugo vaikai, prašė pasakyti tiesą, bet ir toliau melavom.
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 02 14, 09:01)
Nu jo, vaikams ir aš nesakyčiau tiesos. Mes kažkada užmigdėm seną šunį ir nesakėm, sakėm kad pabėgo. Kai užaugo vaikai, prašė pasakyti tiesą, bet ir toliau melavom.

vaikai labai verktu suzinoje tiesa verysad.gif mazoji ja dievino,valge kartu su ja....ji kieviena diena jos ieskojo po namus,vis klause kur ji,o kai nerasdavo-prasydavo,kad kompe ijungciau jau suni,tai per youtube ijungdavau vaizdelius su sunimi,tai ji valandom galedavo ziureti....o vakar atsivezem nauja seimos nari,tai mazoji visa ji isbuciavo,priglaude ir niekam neleisdavo net prisiliesti prie jo....jau tiek dziaugsmo vaikui....vyresneles tai is karto paklause,o kas bus kai Lora gris?-pasakiau,kad tada auginsim du sunis....
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 02 14, 10:05)
vaikai labai verktu suzinoje tiesa verysad.gif mazoji ja dievino,valge kartu su ja....ji kieviena diena jos ieskojo po namus,vis klause kur ji,o kai nerasdavo-prasydavo,kad kompe ijungciau jau suni,tai per youtube ijungdavau vaizdelius su sunimi,tai ji valandom galedavo ziureti....o vakar atsivezem nauja seimos nari,tai mazoji visa ji isbuciavo,priglaude ir niekam neleisdavo net prisiliesti prie jo....jau tiek dziaugsmo vaikui....vyresneles tai is karto paklause,o kas bus kai Lora gris?-pasakiau,kad tada auginsim du sunis....

Pasielgei teisingai atsiveždama naują šunį, nes vaikai labai jautrūs tuo klausimu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(edin @ 2014 02 14, 02:09)
Nejaugi niekas neziuri  Позднее раскаяние (Сериал 2014).Rekomenduoju smile.gif Labai patiko.

as ziuriu, snd. paskutines serijas damusiu
Kristoline, labai protingai viska padarei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 02 14, 09:12)
Pasielgei teisingai atsiveždama naują šunį, nes vaikai labai jautrūs tuo klausimu  verysad.gif

QUOTE(sapniukass @ 2014 02 14, 10:38)
Kristoline, labai protingai viska padarei thumbup.gif

svarbiausia dabar saugoti mazyli lotuliukas.gif nu jis labai mazus,rusu tojterjeras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 02 14, 11:43)
svarbiausia dabar saugoti mazyli lotuliukas.gif nu jis labai mazus,rusu tojterjeras ax.gif

Tai argi čia šuo, čia žaisliukas lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 14 vasario 2014 - 10:45
QUOTE(ErikaN @ 2014 02 14, 10:45)
Tai argi čia šuo, čia žaisliukas  lotuliukas.gif mirksiukas.gif

biggrin.gif
http://www.part.lt/i...f88225f2762.JPG

Atsakyti
paziurejau_Мертвое поле (Александр Аравин) [2006, боевик, война, драма]_labai neblogas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti