Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

QUOTE(vaya @ 2014 02 12, 21:10)
1 serija paziurejau...Yra juokingu momentu. Rusu ir amerikieciu mentalitetai g.gif
Del fono, kai badas galim ziuret

As ji jau seniai paziurejus ir visai patiko-vakarais pries miega skaniai krimtosi..
O ar yra ziurinciu Rzavchina? Man sitam filme Solovjovas vaidina kazkaip keistai,kaip vaidintu is reikalo,kazkaip nenaturaliai. Ypac krizenimas erzina. Bet siaip filmas patinka
Atsakyti
kur Visgi, Ramsius dinge? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 02 12, 19:49)
1945 nebus, kol 1944 nebus smile.gif  Gi nebuvo 1944???

O tavo atrastąjį dauguma matėm. Man patiko, kaip ir kiti tą laikmetį rodantys.

1944 nebuvo, tikiuosi kad bus.
O va aš nepapuolu į daugumą, šitas bus pirmas kurį pradėsiu žiūrėti.
Labas rytas
Atsakyti
Labą vakarą. Jetau jetau, ir vėl žiema atkuto... Be užgavėnių ir be blynų turbūt nieko nebus biggrin.gif

Ar matėt kaip vakar Rusija dailiojo čiuožimo laurus skynė bigsmile.gif Mėgstu nuo vaikystės aš tą dailųjį čiuožimą, tai vakar atsitraukt negalėjau nuo TV. Jau kokie baisūs tie suktukai ore buvo, net kvapą gniaužė. Baisus sportas. Jau geriau sutikčiau (turbūt) su slidėm nuo tramplyno, nei va taip kas mane į orą besisukančią mėtytų, o jei nepagaus? Kas tadum? Mdaa, geriau apie tai negalvot.

,,Сегодня российские фигуристы заняли весь пьедестал почета на Чемпионате Европы....''

Maladec
user posted image

''Презумпция вины'' /2007/
YouTube
http://kinozal.tv/de...s.php?id=364295

Vienišas tėvas (našlys) augina paauglę. Netikėtai sunegaluoja dukra ir žaibiškai reikalinga nemaža pinigų suma operacijai. Maža to, kad jo viršininkas nepaskolina jam pinigų, bet dar ir atleidžia iš darbo. Atsidūręs aklavietėje ir neviltyje, jis padaro šiokį tokį kriminalą. Bet... tai ne viskas. Ne veltui, pati tyrėja jį priglaudžia, paslepia pas save namuose.
P.S. Tas vyriškis, savo viršininką surišą, paima iš seifo tik reikiamą pinigų sumą, ir palieką notariškai patvirtintą dokumentą, kokią sumą paėmė, ir per kokį terminą grąžins. Deja deja. Kažkas, jam išėjus, padeda surištam viršininkui iškeliauti anapylin ir pasiima visus kitus likusius pinigus iš seifo (ir ne tik).
V.ž. tas tėtis atsidūrė labai nedėkingoje situacijoje.

user posted image

''Чемпионы'' /2014/
премьера-трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1176076

Tsakant tinkamu laiku, tinkamoje vietoje smile.gif
Kino teatre žiūrint - visai kitaip žiūrisi. Efektas kitoks.

user posted image
Atsakyti
Eina sau
Traumą čiuožėjas patyrė treniruotės prieš trumpąją programą metu.
,,Amžius dar leidžia čiuožti, tačiau 12 operacijų yra per daug <.....> Jei jis jums parodytų savo nugarą... Joje – keturi varžtai ir dirbtinis-plastikinis stuburas.''
Iš čia

Viskas. Keliauju žiūrėt (vis dar) Vanga/Vangelija. Bet jau perkopiau į antrą pusę.
Kiek bežiūrėčiau aš į jos tą tėvą, na man jis Volfas Mesingas nors tu ką. O tai prilipo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 02 13, 20:05)
''Презумпция вины'' /2007/
''Чемпионы'' /2014/

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Долгожданная любовь (Сергей Артимович) [2008, Мелодрама]
IR
Московские сумерки (1-2 серии из 2) (Алена Званцова) [2013, мистика, мелодрама]
ABU PATIKO 4u.gif
Atsakyti
pagaliau Darina persirenge bigsmile.gif o tai jau maniau, kad visas 22 serijas neislys is svarkelio su kelnem biggrin.gif
ziuriu_Сашка 23 ser. 4u.gif
Darina jau suknele apsivilko cool.gif
o ir ryzaplauke prostitute Satin parodo tikra veida thumbup.gif

ir db zinosiu, kad geriausia ziuret si seriala ketvirtadieniais, nes buna sukurtos ir ikeltos 3 serijos thumbup.gif wub.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 13 vasario 2014 - 23:54
QUOTE(Sim@ @ 2014 02 13, 23:31)
pagaliau Darina persirenge bigsmile.gif o tai jau maniau, kad visas 22 serijas neislys is svarkelio su kelnem biggrin.gif
ziuriu_Сашка 23 ser.  4u.gif
Darina jau suknele apsivilko cool.gif
o ir ryzaplauke prostitute Satin parodo tikra veida thumbup.gif

ir db zinosiu, kad geriausia ziuret si seriala ketvirtadieniais, nes buna sukurtos ir ikeltos 3 serijos thumbup.gif  wub.gif  cool.gif

Nejaugi niekas neziuri Позднее раскаяние (Сериал 2014).Rekomenduoju smile.gif Labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(edin @ 2014 02 14, 01:09)
Nejaugi niekas neziuri  Позднее раскаяние (Сериал 2014).Rekomenduoju smile.gif Labai patiko.

todel, kad cia kiekviena ziuri tai, kas patinka:) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 02 12, 07:18)
Prisijungiu prie pagyru "Ladogai" drinks_cheers.gif
"Korabl" kankinu toliau doh.gif Nu jau toooooks tuuuuupas filmas doh.gif Man gaila buna tokiu talentingu aktoriu, vaidinanciu toki s. Ir is viso, rusai man tokia talentinga tauta, nu kam jiems pirkti kicini seriala ir dar ji atkartoti????? g.gif

nu nepeikiu as jo taip blush2.gif Cia mano vakarienes gaminimo filmas, tai neblogai ziurisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 02 14, 08:50)
nu nepeikiu as jo taip  blush2.gif Cia mano vakarienes gaminimo filmas, tai neblogai ziurisi  biggrin.gif

O kelinta serija ziuri? Pradzioj dar pusiau su beda buvo drinks_cheers.gif Vakar 21 perziurejau. As kai astriai logikos klaidas pastebiu, tai man norisi rezisieriams per galvas padauzyti blush2.gif
Atsakyti