Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

''Московские сумерки'' /2012/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1175008

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 09 vasario 2014 - 23:43
QUOTE(Visgi @ 2014 02 09, 23:36)

smile.gif Planavau panašiai pasielgt,ale žiūriu jau aplenkė kai kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 02 09, 23:36)
[_______________________________________________________________
Truputi dubliuojasi... gal nereikėtų taip karštligiškai/desperatiškai

QUOTE(Julsita @ 2014 02 10, 07:17)
smile.gif Planavau panašiai pasielgt,ale žiūriu jau aplenkė kai kas  mirksiukas.gif

A ką su jumis daryt, jei neklausot iš pirmo karto lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labas rytas.

Ir aš per savaitgalį pažiūrėjau du tokius belekokius, ale nedrįstu rekomenduoti biggrin.gif Dieti Vaniuchina - pusiau su bėda, Pričal liubvi i nadieždy - laiko gaišimas žiūrint... Kas čia su manim - ar persisotinau filmais, ar ką g.gif

Vakar palaidojom pirmojo vaiko pirmąją mokytoją. Toks jautrus reikalas. Juk viskas, kas pirmąkart labai jaudina. Senutė jau buvo, bet labai nuoširdi, labai gera tiek mokytoja, tiek žmogus...
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 02 10, 10:55)
A ką su jumis daryt, jei neklausot iš pirmo karto lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labas rytas.

Ir aš per savaitgalį pažiūrėjau du tokius belekokius, ale nedrįstu rekomenduoti biggrin.gif  Dieti Vaniuchina - pusiau su bėda, Pričal liubvi i nadieždy - laiko gaišimas žiūrint... Kas čia su manim - ar persisotinau filmais, ar ką g.gif

Vakar palaidojom pirmojo vaiko pirmąją mokytoją. Toks jautrus reikalas. Juk viskas, kas pirmąkart labai jaudina. Senutė jau buvo, bet labai nuoširdi, labai gera tiek mokytoja, tiek žmogus...

lotuliukas.gif neklaužados lotuliukas.gif
O aš nežiūriu nieko iš filmų, dabar žiūriu žiemos olimpiadą ir kaifuoju, o kalnų slidinėjimas tai wub.gif
Va va, o aš dar vis sutinku savo pirmąją mokytoją, ačiū dievui, jau irgi senučiukių senučiukė, bet prisiminimai tokie šilti šilti, ir iki pat šiol mus prisimena, paklausia apie kai kuriuos (mat jai mes buvom paskutinė laida).
Laba diena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 10 vasario 2014 - 10:27
Labas user posted image
Kaip gražu. Tiek daug aktorių 'pajungtą' į bendrą reikalą

O mane savaitgalį nuo Leningrado nubloškė į Čečėniją biggrin.gif
Ir ten buvau, ir ten. Va ką pažiūrėjau.

Vyro kolega pasiūlė pažiūrėti, tipo labai fainas.
Na galvoju, bala nematė, einu pažiūrėsiu jei jau vyrai rekomenduoja,
nors ir nebuvau nusiteikus apie karą žiūrėti, bet įtraukė.
Man taip vaikų gaila, negaliu. Ta motinos širdgėla ir rauda, brrr. Išprotėčiau garbės žodis...
Ten kai žvirblis nukrito, tai galvojau, kad jį žalią ten pat ir valgys.
Na bet kai iš jo buljoną išvirė, tai vaje vaje, aš tuo metu kaip tyčia pati valgiau.

V.ž. taip pat prisijungiu prie pagirų šiam filmui.

''Ладога - дорога жизни'' /2014/
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1169736

user posted image

''Мертвое поле'' /2006/
Labai patiko
http://kinozal.tv/de...s.php?id=521712

Kaip ne keista-jokio smurto, jokio kraujo praliejimo. Sužavėjo Константин Милованов.
Tikras užtarėjas/globėjas, visiems kur buvęs nebuvęs tuoj pat pagelbės.
Iš tų, apie kuriuos sakoma griežtas, bet teisingas.
V.ž. apie vyrišką solidarumą, apie jauno kareivuko bandymą pirštis čečėų merginai.

user posted image
Atsakyti
Метод Фрейда-2. Съемки продолжаются.
Между тем, съемки второго сезона детектива "Метод Фрейда" продолжаются! По просьбам наших подписчиков продолжаем выкладывать фото со съемок картины.

Напоминаем вам, что вторая часть рассказывает о расследовании преступлений, в совершении которых подозревают женщин. Но при ближайшем рассмотрении всегда оказывается, что женщина, какими бы ни были ее вина и участие в убийстве - жертва обстоятельств.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 10 vasario 2014 - 15:11
laba vakara:)
Парфюмерша (1-8 серии из 8),[2014, мелодрама] thumbup.gif filmas, patiko 4u.gif
Atsakyti
Умножающий Печаль (1-6 серии из 6), [2005, Драма, Боевик, Криминал]_irgi labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 02 10, 10:55)
A ką su jumis daryt, jei neklausot iš pirmo karto lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labas rytas.

Ir aš per savaitgalį pažiūrėjau du tokius belekokius, ale nedrįstu rekomenduoti biggrin.gif  Dieti Vaniuchina - pusiau su bėda, Pričal liubvi i nadieždy - laiko gaišimas žiūrint... Kas čia su manim - ar persisotinau filmais, ar ką g.gif

4u.gif o man labai patiko sis filmas ax.gif
Atsakyti
Na pagaliau jau aiški tiksli premjeros data assa.gif Laukiu nesulaukiu sokiai.gif
Šitiek laukt reikėjo...

22 февраля, в субботу, на канале Россия 1 состоится долгожданная всеми премьера сериала "Гюльчиай - 2"

''Гюльчатай. Ради любви'' (Гюльчатай-2) /2014/

P.S. Tik nežinia kaip man seksis persilaužti žiūrint į Юлия Такшина, nes niu nepatinka ji man nors tu ką schmoll.gif
Ai bet dzin irnesakyk.gif kaip nors... Svarbu, kad aktorių nepakeitė, o tik dadėjo keletas naujų.

user posted image

user posted image
Atsakyti
O man tai pirmiausia reiks parsisiust bent paskutine serija pirmos dalies,nes atsimenu tik kad labai patiko,bet apie ka-visai mazgaunej nelike
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 02 10, 21:30)
O man tai pirmiausia reiks parsisiust bent paskutine serija pirmos dalies,nes atsimenu tik kad labai patiko, bet apie ka-visai mazgaunej nelike
Reik manyt, kad visumoj 15-kos minučių užteks tamstai, nereiks ir siųstis mirksiukas.gif
Клип сериала ''Гюльчатай'' /2012/
Atsakyti