Tai sakot pasninkaujat
Man tai nei badas, nei pasninkas negresia
Man panašiai kaip
Tekšei, bile tik laiko būtų...
Ramsius tai gal
vapščie į kokį Tibeto vienuolyną išvykus, nes
ny sluchu ny duchu, mažum kokioj
razvietkoj apkasuos sėdi
Vis konservuoju jau daugumos matytą
''Разведчицы'' /2013/ Kaip sakoma
и колется и хочется.
Galvoju, jei ten visų
geriečių laukia bloga baigtis (nes ten gerų aktorių gausa), tai ne kas tada, nenoriu gadintis nuotaikos
Palauskiu tinkamos nuotaikos.
Nors labai knieti pažiūrėti. Vakar buvau įsijungus, bet išjungiau. Nes jaučiu bus man čia iš tų filmų, kur norėsis vis žiūrėt o kas gi ten toliau... Bijau inkarą pagaut
Pažiūrėjau pagaliau iki galo
''Жизнь рассудит'' /2014/ Lengvas ir paprastas kaip trys kapeikos. Bet koookia ten vasara, kaip ten šilta, gera, ir kaip kaime gražuuu vasaros metu
Kokia ten ta jų ukrainietė
padrūškė juokinga, kaip ten dėl tų
oligarchų paieškomis bebūtų užsiėmusi, bet draugių vienų nelaimėj nepaliks, pakovos ir už save ir dar už kitas. Vnž apie gražią draugystę tarp mergaičių.
Ir šiek tiek apie fiktyvią santuoką. O kaip tas pagrindinis herojus pasikeitęs, koks suvyriškėjęs, visai ne toks kaip
''Любовь.Ru'' /2009/ Na žinoma ir metų jau kiek praėjo...
Pamenu jį ten tokį mielą gerietįQUOTE(spoorga @ 2014 02 04, 19:55)
O man ir ''Маша'' ir Ольга Ломоносова patiko/patinka, ypac ji patinka mano MB
jau kur ji, tai MB filmus ir ziuri
QUOTE(Visgi @ 2014 02 04, 20:28)
Rimtai?
Na geras, niu faina kaip. Einu ir aš kaip ta bezdžionė, pažiūrėsiu jos filmografiją, kuo gi ji tokia ypatinga, kad net vyrai ją žiūri
Niu va
spoorga, kaip tariau taip ir padariau, pažiūrėjau. Na ir tikrai, yra filmų kur man patiko su ja, tai:
''45 секунд'' /2012/''Ночные сестры'' /2007/''Не родись красивой'' /2005-2006/ir gal dar šis
''Чизкейк'' /2008/na pridėčiau vis tik dar ir ta
''Маша'' /2012/