Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

QUOTE(Juperi @ 2014 02 06, 09:19)
Две зимы и три лета 

nu nei A nei B...iveikiau visas 26 serijas, bet nevertos mano ziurejimo buvo, tiesiog pradejau ir nutariau baigti...

Ладога
- daugiau tokiu filmu...

Ale auksine kantrybe pas zmones biggrin.gif Manes jei nekabina pirmos trys serijos-spjaunu ir negadinu akiu blush2.gif

Apie ka "Lagoda"?

Kas "Internus" ziurit? Ar nera jums tokio ispudzio, kad issiseme? g.gif Ir tie nauji internai man visai nelimpa blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 06 vasario 2014 - 11:55
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 02 06, 11:54)
Apie ka "Lagoda"?

apie blokadą. geras, rekomenduoju mirksiukas.gif

labutis. su praėjusiu temos gimtadieniu wub.gif

badauju, nėr ką žiūrėt visai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 02 06, 11:59)
badauju, nėr ką žiūrėt visai  unsure.gif

Man dar baisiau - nėra apetito visai unsure.gif Filmų pilnas kompas, o aš nieko nenoriu verysad.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
Kūstam visos unsure.gif
Atsakyti
Labiausiai dietinasi Ramsius. Net ir parašyme biggrin.gif
Atsakyti
laba visoms, o as Сашка ziuriu_jau 19 serija, aciu D 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 02 06, 08:57)
ir as ji paziurejau drinks_cheers.gif patiko smile.gif

Dar paziurejau Linija Marty irgi patiko smile.gif

Labas rytas 4u.gif
vel badauju doh.gif dar neidejo visu seriju to,ko laukiu doh.gif

O Yarost ir Pylnaja rabota jau peržiūrėjai?
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 02 06, 17:40)
O Yarost ir Pylnaja rabota jau peržiūrėjai?

abu paziurejau,abu patiko smile.gif
Atsakyti
kuri cia sake, kad badauja? ax.gif g.gif
ziurekite_
Параллельная жизнь (1-12 серии из 12),
[2014, детектив, приключения].
pradejau, patinka, idomus 4u.gif
Atsakyti
serialas "Интерны" mane tikrai linksmino, tačiau pasirodžiusios naujos serijos kažkokios bedvasės
ar tik autoriai neišsikvėpė
gal nebereikėjo tęsinio?
Atsakyti
Tai sakot pasninkaujat bigsmile.gif Man tai nei badas, nei pasninkas negresia schmoll.gif Man panašiai kaip Tekšei, bile tik laiko būtų...

Ramsius tai gal vapščie į kokį Tibeto vienuolyną išvykus, nes ny sluchu ny duchu, mažum kokioj razvietkoj apkasuos sėdi

Vis konservuoju jau daugumos matytą ''Разведчицы'' /2013/ Kaip sakoma и колется и хочется.
Galvoju, jei ten visų geriečių laukia bloga baigtis (nes ten gerų aktorių gausa), tai ne kas tada, nenoriu gadintis nuotaikos schmoll.gif Palauskiu tinkamos nuotaikos.
Nors labai knieti pažiūrėti. Vakar buvau įsijungus, bet išjungiau. Nes jaučiu bus man čia iš tų filmų, kur norėsis vis žiūrėt o kas gi ten toliau... Bijau inkarą pagaut biggrin.gif

Pažiūrėjau pagaliau iki galo ''Жизнь рассудит'' /2014/ Lengvas ir paprastas kaip trys kapeikos. Bet koookia ten vasara, kaip ten šilta, gera, ir kaip kaime gražuuu vasaros metu wub.gif Kokia ten ta jų ukrainietė padrūškė juokinga, kaip ten dėl tų oligarchų paieškomis bebūtų užsiėmusi, bet draugių vienų nelaimėj nepaliks, pakovos ir už save ir dar už kitas. Vnž apie gražią draugystę tarp mergaičių. Ir šiek tiek apie fiktyvią santuoką.
O kaip tas pagrindinis herojus pasikeitęs, koks suvyriškėjęs, visai ne toks kaip ''Любовь.Ru'' /2009/ Na žinoma ir metų jau kiek praėjo... Pamenu jį ten tokį mielą gerietį

QUOTE(spoorga @ 2014 02 04, 19:55)
O man ir ''Маша'' ir Ольга Ломоносова  patiko/patinka, ypac ji patinka mano MB  doh.gif jau kur ji, tai MB filmus ir ziuri  ax.gif
QUOTE(Visgi @ 2014 02 04, 20:28)
Rimtai? bigsmile.gif Na geras, niu faina kaip. Einu ir aš kaip ta bezdžionė, pažiūrėsiu jos filmografiją, kuo gi ji tokia ypatinga, kad net vyrai ją žiūri bigsmile.gif
Niu va spoorga, kaip tariau taip ir padariau, pažiūrėjau. Na ir tikrai, yra filmų kur man patiko su ja, tai:

''45 секунд'' /2012/
''Ночные сестры'' /2007/
''Не родись красивой'' /2005-2006/
ir gal dar šis
''Чизкейк'' /2008/
na pridėčiau vis tik dar ir ta
''Маша'' /2012/
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 02 06, 17:45)
laba visoms, o as Сашка ziuriu_jau 19 serija, aciu D 4u.gif

O as savo "Korabl" mucinu doh.gif Ir ziurisi nuobodziai, ir mesti gaila doh.gif
QUOTE(daibava @ 2014 02 06, 20:18)
serialas "Интерны" mane tikrai linksmino, tačiau pasirodžiusios naujos serijos kažkokios bedvasės
ar tik autoriai neišsikvėpė
gal nebereikėjo tęsinio?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tos pacios nuomones. Reikejo nueiti nuo pjedestalo aukstai iskelta galva.
Atsakyti