Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

QUOTE(ErikaN @ 2014 02 04, 21:33)
Tai paziurejau Папа напрокат dvi serijas, tikiuos ryt rasiu, nepasalins  lotuliukas.gif

Nesuprantu, ar kazkas su manimi negerai, ar filmai eme prasteti, bet "Papa naprokat" man patiko tik dvi serijos, o toliau toooookia nuobodybe doh.gif Prasukinejau, nes toks ispudis, kad rezisieriai bando is sudo vaska isspausti.

QUOTE(liepa27 @ 2014 02 04, 23:07)
ohmy.gif rusu kinas-artimas dusiai.Vis delto rusu tauta  mums artimesne,nei amerikieciai,meksikieciai ir kt smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man is viso rusu kinas daaaaug aukstesnio lygio nei amerikieciu blush2.gif Ir kalba kokia turtinga, ir koks zodziu zaismas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 02 05, 06:59)
Nesuprantu, ar kazkas su manimi negerai, ar filmai eme prasteti, bet "Papa naprokat" man patiko tik dvi serijos, o toliau toooookia nuobodybe doh.gif Prasukinejau, nes toks ispudis, kad rezisieriai bando is sudo vaska isspausti.
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Man is viso rusu kinas daaaaug aukstesnio lygio nei amerikieciu blush2.gif Ir kalba kokia turtinga, ir koks zodziu zaismas wub.gif

4u.gif ir bent jau savo ziurimose rusu melodramose negirdejau keikiantis,zodzio s...vartojant.o lietuviu ir uzsienio kine dabar tai jau tapo norma doh.gif
Atsakyti
laba visoms:)
V isleidau pries gera val., tai jau vakare galesiu "draugaut" su rusiskais serialais wub.gif cool.gif
kol viriau kopustiene, tai Сашка _18 serija paziurejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 05 vasario 2014 - 14:55
paziurejau_Дождаться любви [2013, мелодрама]_patiko. Tik nervino Alina (pagrindine aktore, vaidinanti anuke), kad tokia NAIVUOLE, kad Dieve, Dieve blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 02 05, 06:59)

Viskas su jumis gerai mirksiukas.gif Ir man taip pat pasirode. Neprasukinejau, nes darant virtinukus buvo rankos miltuotos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaya @ 2014 02 04, 21:56)

ar as ko nors nesuprantu, bet ir cia tik po 3 min. seriju anonsai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 02 05, 20:31)
Viskas su jumis gerai  mirksiukas.gif Ir man taip pat pasirode. Neprasukinejau, nes darant virtinukus buvo rankos miltuotos  lotuliukas.gif
Papildyta:

ar as ko nors nesuprantu, bet ir cia tik po 3 min. seriju anonsai  g.gif

Bandykit
http://1kinobig.ru/m...zhizn-2013.html

as irgi si seriala ziurejau per kelias svetaines. vakare paziuri, o ant rytojaus jau pasalinta. Vel ieskau kur kas kaip.
Kazkoks "begantis' serialas doh.gif
Atsakyti
4u.gif paziurejau Oдуванчик.
Labai labai patiko.Nors veikejai geru desimtmeciu uz mane jaunesni,bet malonu buvo prisiminti jaunyste.Labai grazus filmas tradicine tematika-romantike neturtinga mergina ir pasiturintis jaunuolis.
panasi tematika ir filme Bечная сказка.Sis irgi labai patiko,grazus,romantiskas filmas.
4u.gif Aciu kas rekomendavot smile.gif
Atsakyti
paziurejau_Меня это не касается [2013, драма) ir Чистая победа [2012, драма, спорт]_idomus filmai 4u.gif
Atsakyti
neblogas_Последнее дело Казановы [2011, мелодрама] 4u.gif
Atsakyti
Девушка (2014) per youtube

Kaip ir banali istorija, jauna mergina, maistauja, narkotikai, kalejimas...
Bet zmogui gi duota ne tik suklupti, bet ir pakilti.
Aktoriu desantas nuostabus thumbup.gif
Na toks is gilesniu filmu.
Rekomenduoju
Atsakyti
Две зимы и три лета

nu nei A nei B...iveikiau visas 26 serijas, bet nevertos mano ziurejimo buvo, tiesiog pradejau ir nutariau baigti...

Ладога
- daugiau tokiu filmu...
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2014 02 06, 08:19)

Ладога
- daugiau tokiu filmu...

ir as ji paziurejau drinks_cheers.gif patiko smile.gif

Dar paziurejau Linija Marty irgi patiko smile.gif

Labas rytas 4u.gif
vel badauju doh.gif dar neidejo visu seriju to,ko laukiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 06 vasario 2014 - 08:58