Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

''Шахта'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1172872

user posted image

QUOTE(liepa27 @ 2014 02 04, 16:35)
jei tai Visgi tavo darytos nuotraukos, tai tu turi fotografo gyslele
Mano daryta. Mano asmeninės. Autorinės. Žmonių nemėgstu fotografuoti, visą kitą- mielai.
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 02 04, 16:44)
I keliauti po miestus nemegstu
Aš labai mėgstu. Net laabai. Aš ir toje pačioje LT važiuodama pvz į Nidą, sudarau iš anksto maršrutą per kokias lankytinas vietas važiuoti. Vaje vaje kokia graži ta mūsų Lietuvėlė, kokios pilys, dvarai, kraštovaizdis wub.gif Neregėta Lietuva wub.gif
Bet yra ir 'baisių' išimčių.
Galiu savo asmens kodą pamiršti, bet vienos lankytinos vietos nygdi nepamiršiu- pelkininkų kaimo liekanos Žalgirio kaimas Niekada nebūčiau patikėjusi, kad pas mus LT yra toookių. Paprastas kaimas su juo palyginus- amerika. Miško pelkėje kokie 7 namai stovi. Drėgna. Visuose namų kiemuose iki vieno- betvarkė ir primėtytą pritampytą bile ko. Stovi surūdijusios mašinos pikapai ir t.t. balaganų balagas. Ir žmonės išėję visi skarmaluoti, baisūs, į tavę bevažiuojanti žiūri. Na kaip tuose baisiuose JAV filmuose. Aš tik vyrui sakau- važiuok tu iš čia greičiau, nes tikrai tuoj mus kas čia nušaus.
Aš nemoku jums apsakyti. Vaikai iki dabar pamena tą vaizdelį. Jei kas leptelna man ką nors apie mūsų LT kaimus, tai staigiai randu atsakyti ką- jei nematei tikro kaimo, tai nuvažiuok ten, pažiūrėsi, o tada čiauškėk irnesakyk.gif
V.ž. mano reziumė- jau geriau aš pasirįžčiau naktį viena per kapines pereiti skersai išilgai, nei kas mane tam kaime (net kaimu neapsiverčia liežuvis pavadinti, gal tiksliau pelkėje) ten dieną paliktų (apie naktį jau net nekalbu), ar sakytų pabūk čia. Nei už ką schmoll.gif Tiesą pasakius iki dabar nesuprantu kaip galima tokioje pelkinėje gyventi.
QUOTE(Tekšė @ 2014 02 04, 16:45)
Aš tai bjauri kaupikė ax.gif Va, per Kinozalo gimtadienį prisidovanojau neauksinių belekiek
Taip ir neatsakėt nei viena: ar  žiūrėjot Biednaja Nastia?
Buvau aš vieną kartą prisikaupus. Tai kaip su tuo bulvių maišu man buvo- ir sunku nešti ir gaila palikti.
Aš žiūrėjau. Na čia žinai, ponų laikai, nieks te labai nuo pat pirmų serijų razgonų neįjungs. Viskas po valiai, iš lėto.

Gal kas dar nematęs
Клип ''Маша'' /2012/

Ramus toks. Gal būtų ir nieko,
bet man ta aktorė Ольга Ломоносова nelabai,
na bet aišku šimtą kartų geresnė (man)
Виктория Толстоганова.

user posted image

patiko 4u.gif
Atsakyti
''Позднее раскаяние'' /2014/ Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 02 04, 19:12)
Gal kas dar nematęs
Клип ''Маша'' /2012/
Ramus toks. Gal būtų ir nieko,
bet man ta aktorė Ольга Ломоносова nelabai,
na bet aišku šimtą kartų geresnė (man)
Виктория Толстоганова.

Sveikutes

O man ir ''Маша'' ir Ольга Ломоносова patiko/patinka, ypac ji patinka mano MB doh.gif jau kur ji, tai MB filmus ir ziuri ax.gif
Виктория Толстоганова irgi nebrokiju blush2.gif

thumbup.gif tavo hobis, Visgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 02 04, 19:55)
O man ir ''Маша'' ir Ольга Ломоносова  patiko/patinka, ypac ji patinka mano MB doh.gif jau kur ji, tai MB filmus ir ziuri
Rimtai? bigsmile.gif Na geras, niu faina kaip. Einu ir aš kaip ta bezdžionė, pažiūrėsiu jos filmografiją, kuo gi ji tokia ypatinga, kad net vyrai ją žiūri bigsmile.gif

Aš žinokit šiek tiek buvau nustebinta šiandien, ką tik neseniai. Užeinu į temą, ir išsigandau, galvoju negali būti, kaip aš čia suklydau, turbūt į kokią eurovizijos temą pataikiau ar ką unsure.gif
Ar čia pas mumis taip pasitaiko karts nuo karto? Nes aš asmeniškai pirmą kartą mačiau tiek lankytojų. Na gal aš anksčiau tiesiog neužtaikydavau niekad.

Vadinas dar ilgai gyvuosim (tema) assa.gif

user posted image
Atsakyti
Visgi, faina hobi turi, baltai pavydziu 4u.gif
O as vakar pradejau ziureti Dvoinaja zizni. Ir ka jus sau galvojat: siandien norejau ziureti toliau, o ji pasalino doh.gif Kad ir laikinai, bet visi planai sugadinti. Tai paziurejau Папа напрокат dvi serijas, tikiuos ryt rasiu, nepasalins lotuliukas.gif
Ir dar tuoj eisiu toliau per telika ziureti Верь мне.
Labas vakaras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 02 04, 21:33)
Visgi, faina hobi turi, baltai pavydziu  4u.gif
O as vakar pradejau ziureti Dvoinaja zizni. Ir ka jus sau galvojat: siandien norejau ziureti toliau, o ji pasalino  doh.gif Kad ir laikinai, bet visi planai sugadinti. Tai paziurejau Папа напрокат dvi serijas, tikiuos ryt rasiu, nepasalins  lotuliukas.gif
Ir dar tuoj eisiu toliau per telika ziureti Верь мне.
Labas vakaras  smile.gif

http://filmoserial.ru/дво...йн/
as cia ziurejau
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2014 02 04, 21:56)

Dekui, ryt pratesiu, nes is cia isimta http://serialu.net/dvojnaja-zhizn/
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 02 04, 16:45)
ir jau norisi geriau atsisiųst 45 serijų Takaja običnaja žiznj. Pamačiau anansą per TV ir užsinorėjau lotuliukas.gif

Šitas fainas, lengvas.ir bilanovas ar kaip jis ten vaidina biggrin.gif nu tas paskutiniu metu vis minimas gerietis krasavčikas wub.gif
Atsakyti
4u.gif Visgi,o ko cia stebetis.Rusu filmai isties geri ir senieji ir naujausi.Negaliu atsidziaugt,kad moku rusu kalba,nes uzsienio filmu beveik niekada neziuriu.nu neuzkabina manes nors tu ka,o rusu kinas-artimas dusiai.Vis delto rusu tauta mums artimesne,nei amerikieciai,meksikieciai ir kt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 04 vasario 2014 - 22:08
QUOTE(Apuokas @ 2014 02 04, 21:47)
Šitas fainas, lengvas.ir bilanovas ar kaip jis ten vaidina biggrin.gif nu tas paskutiniu metu vis minimas gerietis krasavčikas wub.gif

tongue.gif As su bjuo dabar Yarost ziuriu,tai net ir man gana per itempta filma jis susvelnina

QUOTE(liepa27 @ 2014 02 04, 22:07)
4u.gif Visgi,o ko cia stebetis.Rusu filmai isties geri ir senieji ir naujausi.Negaliu atsidziaugt,kad moku  rolleyes.gif rusu kalba,nes uzsienio filmu beveik niekada neziuriu.nu neuzkabina manes nors tu ka,o rusu kinas-artimas dusiai.Vis delto rusu tauta  mums artimesne,nei amerikieciai,meksikieciai ir kt smile.gif

Sutinku 100%
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 02 04, 22:07)
Dukart skaičiau postą, kol įkirtau kokį čia mano stebėjimąsi turimą omeny. Sutinku su kiekvienu parašytu žodžiu friends.gif
Aš irgi negaliu atsidžiaugti, kad ją moku. Dabar jau ji (rusų kalba) atsigavo ir ant bangos yra. Kas nemokėjo tas pradėjo mokintis.
Ypač svarbi logistikoj. O pvz viena pažįstama darbinosi čia Vilniuje banke, ir atrankoje jos klausė ar ji mokanti rusų kalbą...
Man būna taip keista girdėti kai sako- nemoku ir nesuprantu aš rusų kalbos.
Kai pats moki, tai rodos ir kitaip negali būti, čia toks gi savaime suprantamas dalykas.

Beje, ji 2006m užėmė garbingą 2-rą vietą.

Nepaprastai graži žvaigždėta melodija vakarui

user posted image

Labos
Atsakyti