http://kinozal.tv/de....php?id=1172872
QUOTE(liepa27 @ 2014 02 04, 16:35)
jei tai Visgi tavo darytos nuotraukos, tai tu turi fotografo gyslele
Mano daryta. Mano asmeninės. Autorinės. Žmonių nemėgstu fotografuoti, visą kitą- mielai.QUOTE(sena pažįstama @ 2014 02 04, 16:44)
I keliauti po miestus nemegstu
Aš labai mėgstu. Net laabai. Aš ir toje pačioje LT važiuodama pvz į Nidą, sudarau iš anksto maršrutą per kokias lankytinas vietas važiuoti. Vaje vaje kokia graži ta mūsų Lietuvėlė, kokios pilys, dvarai, kraštovaizdis Neregėta Lietuva Bet yra ir 'baisių' išimčių.
Galiu savo asmens kodą pamiršti, bet vienos lankytinos vietos nygdi nepamiršiu- pelkininkų kaimo liekanos Žalgirio kaimas Niekada nebūčiau patikėjusi, kad pas mus LT yra toookių. Paprastas kaimas su juo palyginus- amerika. Miško pelkėje kokie 7 namai stovi. Drėgna. Visuose namų kiemuose iki vieno- betvarkė ir primėtytą pritampytą bile ko. Stovi surūdijusios mašinos pikapai ir t.t. balaganų balagas. Ir žmonės išėję visi skarmaluoti, baisūs, į tavę bevažiuojanti žiūri. Na kaip tuose baisiuose JAV filmuose. Aš tik vyrui sakau- važiuok tu iš čia greičiau, nes tikrai tuoj mus kas čia nušaus.
Aš nemoku jums apsakyti. Vaikai iki dabar pamena tą vaizdelį. Jei kas leptelna man ką nors apie mūsų LT kaimus, tai staigiai randu atsakyti ką- jei nematei tikro kaimo, tai nuvažiuok ten, pažiūrėsi, o tada čiauškėk
V.ž. mano reziumė- jau geriau aš pasirįžčiau naktį viena per kapines pereiti skersai išilgai, nei kas mane tam kaime (net kaimu neapsiverčia liežuvis pavadinti, gal tiksliau pelkėje) ten dieną paliktų (apie naktį jau net nekalbu), ar sakytų pabūk čia. Nei už ką Tiesą pasakius iki dabar nesuprantu kaip galima tokioje pelkinėje gyventi.
QUOTE(Tekšė @ 2014 02 04, 16:45)
Aš tai bjauri kaupikė Va, per Kinozalo gimtadienį prisidovanojau neauksinių belekiek
Taip ir neatsakėt nei viena: ar žiūrėjot Biednaja Nastia?
Buvau aš vieną kartą prisikaupus. Tai kaip su tuo bulvių maišu man buvo- ir sunku nešti ir gaila palikti.Taip ir neatsakėt nei viena: ar žiūrėjot Biednaja Nastia?
Aš žiūrėjau. Na čia žinai, ponų laikai, nieks te labai nuo pat pirmų serijų razgonų neįjungs. Viskas po valiai, iš lėto.
Gal kas dar nematęs
Клип ''Маша'' /2012/
Ramus toks. Gal būtų ir nieko,
bet man ta aktorė Ольга Ломоносова nelabai,
na bet aišku šimtą kartų geresnė (man)
už Виктория Толстоганова.