''Быстрее, чем кролики'' /2013/Премераhttp://kinozal.tv/de....php?id=1172630Kokia šiandien graži ir saulėta diena
net norisi dangų paliesti Girdėjau viena ausim, kad apie filmų siutimą ir sažinės graužimą kalbėjot
Aš praktiškai irgi filmų nesisiunčiu. Pasitaiko išimtys, bet laabai retai. Kaupti į pc aš kažkaip nemėgstu, o kol atsiųsti sulauks savo peržiūros eilės, tai nauji filmai atsiras, ir tada tie jau 'begulintys' pradės dūlėti. O ir neturiu tiek galimybių ir laiko, kad viską sužiūrėti.
Ir apskritai, mes kažkaip mėgstam per pc žiūrėti. Mums taip patogiau. O pvz vakare lovoj begulint žiūrėti- aš nemoku, man neišeina.
Mane taip pat anksčiau kamuodavo savigrauža (maždaug, tai ką, negi aš tikrai neturiu ką veikt, kad filmus žiūrėt?). Nors viskas buvo (ir dabar yra) pas mane sustyguota, nieks nenukentėdavo/nenukenčia, kaip sakoma ir vilkas sotus ir avys sveikos. V.ž. iš šeimos rato jokių priekaištų nesusilaukiu. Tai vadinas viskas gerai pas mane
O
kinoseansas pas mane nei kiek nepasikeitė, koks buvo, toks ir liko. Pavyksta žiūrėti arba vėlai vakare, arba savaitgaliais, na dar atostogų metu, na ir dar nemigos metu.
O kad laiko žiauriai trūksta tai tikrai. Va ir vakar aš to savo bežiūrimo filmo tų dviejų paskutinių serijų taip ir nepažiūrėjau. Nebuvo kada.
Juolab gi visos turim ir kitų pomėgių, interesų... ne tik filmai
Man pvz labai patinka miesto/architektūros fotografija. Peizažų. Kaifuoju nuo to. Galiu valandų valandas praleisti prie pastato ar vieno kadro...
Kur benuvykčiau, visada atsivežu šūsnį foto.
Truputi iš asmeninio archyvo, kas
ant greičio po ranka pakliūvo...