Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2014 02 03, 15:32)
paziurejau_Жизнь рассудит (4 серии из 4) / 2014 _labai patiko 4u.gif  thumbup.gif
lengvas, gyvenimiskas, greit ziurejos.

nelabai patiko, gerai, kad prasukti galėjau
viskas būtu tilpę vienoje serijoje
Atsakyti
Visgi, kiek naujienu prikelei, reiks ryt konspektuot popieriniam variante, nes as onlain ziuriu, nesiunciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 02 03, 22:40)
''Парфюмерша'' /2013/

lauksiu visu seriju 4u.gif

QUOTE(daibava @ 2014 02 03, 22:54)
viskas būtu tilpę vienoje serijoje

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

labas rytas,
as jau val.skaiciuoju, kada V isvaziuos i reisa, tada jau galesiu mirkti rusiskuose serialuose niekieno netrukdoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 02 04, 09:35)
labas rytas,
as jau val.skaiciuoju, kada V isvaziuos i reisa, tada jau galesiu mirkti rusiskuose serialuose niekieno netrukdoma biggrin.gif

Labas rytas. Tu čia turbūt juokauji? Nes jokie serialai neatstos bendravimo su artimais ir mylimais cool.gif
Anksčiau mane dar grauždavo sąžinė, kad veikiu kažką sau malonaus, vietoj to, kad kepčiau blynus kitiems. Dabar kažkaip viskas susiderino - ir blynus kept jaučiu malonumą, ir serialus žiūrėt ar kita sau malonia veikla užsiimt leidžiu sau tiek, kiek noriu. Tik laiko viskam žiauriai trūksta....
Atsakyti
Татьяна Арнтгольц и Иван Жидков развелись?

user posted image
Atsakyti
''Быстрее, чем кролики'' /2013/
Премера
http://kinozal.tv/de....php?id=1172630

user posted image

Kokia šiandien graži ir saulėta diena
net norisi dangų paliesti flirt.gif

Girdėjau viena ausim, kad apie filmų siutimą ir sažinės graužimą kalbėjot bigsmile.gif
Aš praktiškai irgi filmų nesisiunčiu. Pasitaiko išimtys, bet laabai retai. Kaupti į pc aš kažkaip nemėgstu, o kol atsiųsti sulauks savo peržiūros eilės, tai nauji filmai atsiras, ir tada tie jau 'begulintys' pradės dūlėti. O ir neturiu tiek galimybių ir laiko, kad viską sužiūrėti.
Ir apskritai, mes kažkaip mėgstam per pc žiūrėti. Mums taip patogiau. O pvz vakare lovoj begulint žiūrėti- aš nemoku, man neišeina.

Mane taip pat anksčiau kamuodavo savigrauža (maždaug, tai ką, negi aš tikrai neturiu ką veikt, kad filmus žiūrėt?). Nors viskas buvo (ir dabar yra) pas mane sustyguota, nieks nenukentėdavo/nenukenčia, kaip sakoma ir vilkas sotus ir avys sveikos. V.ž. iš šeimos rato jokių priekaištų nesusilaukiu. Tai vadinas viskas gerai pas mane didis.gif
O kinoseansas pas mane nei kiek nepasikeitė, koks buvo, toks ir liko. Pavyksta žiūrėti arba vėlai vakare, arba savaitgaliais, na dar atostogų metu, na ir dar nemigos metu.
O kad laiko žiauriai trūksta tai tikrai. Va ir vakar aš to savo bežiūrimo filmo tų dviejų paskutinių serijų taip ir nepažiūrėjau. Nebuvo kada.

Juolab gi visos turim ir kitų pomėgių, interesų... ne tik filmai biggrin.gif

Man pvz labai patinka miesto/architektūros fotografija. Peizažų. Kaifuoju nuo to. Galiu valandų valandas praleisti prie pastato ar vieno kadro...
Kur benuvykčiau, visada atsivežu šūsnį foto.

Truputi iš asmeninio archyvo, kas ant greičio po ranka pakliūvo...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 02 04, 16:51)
''Быстрее, чем кролики'' /2013/
Премера
http://kinozal.tv/de....php?id=1172630

Ziurejom su vyru. Toks...so so... g.gif Mintis labai patiko: pabunda du vyrai...pastate be langu, uzdengtais veidrodziais, vidury grabas su vainikais, o jie su iseiginiais rubais. Prisimena tik, kad vakar baliavojo, o kas toliau buvo-gili duobe ju atmintyse biggrin.gif Stai ir bando atgaminti-ar kazkas is ju pasijuoke taip, ar tikrai jau jie mire ir cia skaistykla thumbup.gif
Tik paskui nusivaziavo su mintimi schmoll.gif

Grazios nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
4u.gif o as kaip tik nemegstu architekturos fotografiju,vis stebiuosi,grizta zmones is uzsienio prie kiekvieno pastato prisifotkine,kaip neidomu...man labiausiai patinka senovines zmoniu nuotraukos,mociutes jaunystes laiku ir gamtos,gyvunijos pasaulio.
bet cia kiekvienam skirtingai ax.gif
p.s.jei tai Visgi tavo darytos nuotraukos,tai tu turi fotografo gyslele,o gal ir esi fotografe? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 04 vasario 2014 - 16:37
QUOTE(liepa27 @ 2014 02 04, 17:35)
4u.gif o as kaip tik nemegstu architekturos fotografiju,vis stebiuosi,grizta zmones is uzsienio prie kiekvieno pastato prisifotkine,kaip neidomu...man labiausiai patinka senovines zmoniu nuotraukos,mociutes jaunystes laiku ir gamtos,gyvunijos pasaulio.

Man pastatu nuotraukos irgi ne blush2.gif I keliauti po miestus nemegstu blush2.gif Visi alpsta nuo Venecijos, o as be zalio smirdincio vandens ir Morkaus aikstes su buriais turistu ir balandziu, daugiau nieko ypatingo nemaciau, kad tik pliusiuka uzsidejau, jog buvau. O stai gamta... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 02 04, 15:51)
Aš praktiškai irgi filmų nesisiunčiu.

Labai gražus tavo hobis wub.gif thumbup.gif

Aš tai bjauri kaupikė ax.gif Filmų irgi blush2.gif Va, per Kinozalo gimtadienį prisidovanojau neauksinių belekiek ax.gif Ir kada aš juos pažiūrėsiu g.gif Bet kad paskaitau kažkur komentarus ar paskui kokį aktorių sekiodama randu kažką norimo ir siunčiuos arba į sąrašiuką įsitraukiu.
Pas mane tai yra nenudirbtų darbų tiek darbe, tiek namie. Bet jei ir filmų nežiūrėčiau, visų nenudirbčiau. Kaip sakoma - dulkės guli ir aš pagulėsiu....

Taip ir neatsakėt nei viena: ar žiūrėjot Biednaja Nastia? Pažiūrėjau 2 serijas iš 127 ir jau norisi geriau atsisiųst 45 serijų Takaja običnaja žiznj. Pamačiau anansą per TV ir užsinorėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 02 04, 17:45)
Labai gražus tavo hobis wub.gif  thumbup.gif

Aš tai bjauri kaupikė ax.gif  Filmų irgi blush2.gif  Va, per Kinozalo gimtadienį prisidovanojau neauksinių belekiek ax.gif  Ir kada aš juos pažiūrėsiu g.gif  Bet kad paskaitau kažkur komentarus ar paskui  kokį aktorių sekiodama randu kažką norimo ir siunčiuos arba į sąrašiuką įsitraukiu.
Pas mane tai yra nenudirbtų darbų tiek darbe, tiek namie. Bet jei ir filmų nežiūrėčiau, visų nenudirbčiau. Kaip sakoma - dulkės guli ir aš pagulėsiu....

Taip ir neatsakėt nei viena: ar  žiūrėjot Biednaja Nastia? Pažiūrėjau 2 serijas iš 127 ir jau norisi geriau atsisiųst 45 serijų Takaja običnaja žiznj. Pamačiau anansą per TV ir užsinorėjau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif del sio klausimo as lygiai tokia pat,valau dulkes kai ikvepimas yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 04 vasario 2014 - 16:49
QUOTE(Tekšė @ 2014 02 04, 10:56)
Tu čia turbūt juokauji?

NEJUOKAUJU! merginos zino, kodel:)

QUOTE(liepa27 @ 2014 02 04, 17:35)
4u.gif o as kaip tik nemegstu architekturos fotografiju,

as ir nemegstu, bet kitiems TAI patinka ax.gif

QUOTE(Tekšė @ 2014 02 04, 17:45)
Taip ir neatsakėt nei viena: ar  žiūrėjot Biednaja Nastia? Pažiūrėjau 2 serijas iš 127 ...

sito neziurejau, bet eileje stovi mano pc sandeliuke.
Pradeki ziuret dar ir Сашка - online yra 17 seriju, o viso bus 100 blink.gif
Atsakyti