laba diena visoms:)
apstvarkiau namus, vaikai miega pietu miego, o as ieskojau savo Saškos, bet radau tik info, jog: "Сашка (17, 18, 19 серия) смотреть онлайн (03.02.2014)"
tai einu skalbima uzsistatyt, nes Matui mano puse nakties is nosies kraujas tekejo:(
reikia patalus, pizama isskalbt
ir gal koki filma dar paziuresiu
o as paziurejau Параджанов [2013, драма, мелодрама] siaip sau, bet ziuret galima
Рок-н-ролл под Кремлем [2013, боевик, детектив]_ziurejau kartu su vyru, tai jam lb patiko, man tik vietom.
Лиса Алиса [2001, драма, криминал] jaunos merginos ir vyro, tinkancio jai i tevus, draugyste, meile. Savotiskai idomus.
Рок-н-ролл под Кремлем [2013, боевик, детектив]_ziurejau kartu su vyru, tai jam lb patiko, man tik vietom.
Лиса Алиса [2001, драма, криминал] jaunos merginos ir vyro, tinkancio jai i tevus, draugyste, meile. Savotiskai idomus.
QUOTE(Sim@ @ 2014 02 01, 16:06)
laba diena visoms:)
apstvarkiau namus, vaikai miega pietu miego, o as ieskojau savo Saškos, bet radau tik info, jog: "Сашка (17, 18, 19 серия) смотреть онлайн (03.02.2014)"
tai einu skalbima uzsistatyt, nes Matui mano puse nakties is nosies kraujas tekejo:(
Turejom sia beda,dukrelei,dabar 7 metu,keli metai budavo vis kas ir is nories kraujas varo.vedem pas lore gera is kmuk.tai liepe Rinopanteina(vit A ir D-pantenolis) po kelis lasus palasint.Sake kraujagysles arti,o dabar jau nepridegina kaip musu vaikystes laikais.Ir zino kokie metai labai retai buna tie kraujavimai,gal isaugo.Taip kad manau ir jums cia laikina beda .
QUOTE(liepa27 @ 2014 02 01, 17:49)
Turejom sia beda,dukrelei,dabar 7 metu,keli metai budavo vis kas ir is nories kraujas varo.vedem pas lore gera is kmuk.tai liepe Rinopanteina(vit A ir D-pantenolis) po kelis lasus palasint.Sake kraujagysles arti,o dabar jau nepridegina kaip musu vaikystes laikais.
aciu uz naudinga info mes ir buvom pas Menkeviciene LOR, KMUK, bet tik nustate, kad vaikui yra alergine sloga ir liepe nusipirkt_Nasonex O kai uzsiminiau apie kraujavimus, tai liepe vaziuot prisidegint. Cia pernai buvom. Bet Matas dar buvo 2 metuku, kai lankemes pas LOR, III ligoninej (pavardes nepamenu, nes sekmadienio naktis buvo, budintys daktarai), tai sake, kad mano Mato kraujagysles silpnos ir labai aukstai yra, negalesia prieit su savo "irankiai", tai tik patare gerti vit.C :ax:
pradejau ziuret_Я буду ждать тебя всегда [2014, мелодрама]_uzkabino nuo pat pirmos serijos
kaimynysteje gyvenantys jaunuoliai nusiziuri vienas kita. jaunikis su motina uzsiperka degtines n deziu, nes vietos parduotuveles pardaveja ispeja, kad degtine brangs..paskui nusiuncia svota pas jaunaja, o toji tiesiai sviesiai: "Tai ne mano zmogus, as jo nemyliu. As lauksiu to, kuris man skirtas!"
einu ziuret toliau
kaimynysteje gyvenantys jaunuoliai nusiziuri vienas kita. jaunikis su motina uzsiperka degtines n deziu, nes vietos parduotuveles pardaveja ispeja, kad degtine brangs..paskui nusiuncia svota pas jaunaja, o toji tiesiai sviesiai: "Tai ne mano zmogus, as jo nemyliu. As lauksiu to, kuris man skirtas!"
einu ziuret toliau
QUOTE(Sim@ @ 2014 02 01, 21:36)
pradejau ziuret_Я буду ждать тебя всегда [2014, мелодрама]_uzkabino nuo pat pirmos serijos
einu ziuret toliau
einu ziuret toliau
bandysiu ir as snd. si. Kinozale tokie prasti atsiliepimai, kas net rupi greiciau ziuret ir ivertint
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 02 01, 20:00)
O as paziurejau komedija "Elki3", nors kokia ten komedija-nublioviau posma pabaigoj Nu nesulyginamos rusu komedijos su lietuviu kokiu "Valentinu vienu" Ziurejau ir sirdis dziaugesi
Mum su vyru ir labai patiko šita komedija.Dabar laukiu,kol grįš ir žiūrėsimm Liubov v bolšom gorode3
Papildyta:
Na o dabar baigiu žiūrėt mini serialiuką Папа в законе . Visai faina melodraminis detektyvukas su šiek tiek jumoro. Labai tikiuosi,kad bus pratęsimas. Jaunas,daug žadantis advokatas neišpildo savo boso noro apkaltinti niekuo nekaltą žmogų,kad išgelbėt jo sūnelį dėl žmogaus nužudymo,netenka licencijos.Kad išgyventi,įsidarbina privačių detektyvų agentūroj,bet prieš tai dar buvus draugė "įsūdo" jam prižiūrėti savo dukrą,kuri pasirodo ir jo dukra..Na ir prasideda toks visai linksmas privataus detektyvo bylų narpliojimas
siandien paziurejau 4 daliu filma su savo mylimu aktosium A.Bilanovu
Бабье лето.labai patiko,lengvas toks filmas ir aktoriu kaip visada-geriecio roleje
Papildyta:
Mes irgi buvom pas I.Minkeviciene,ji ir liepe ta aliejuka lasint.as nedeginciau savo vaikui,asmeniskai...o vit.c logiska stiprina kraujagysles.
Бабье лето.labai patiko,lengvas toks filmas ir aktoriu kaip visada-geriecio roleje
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2014 02 01, 20:02)
aciu uz naudinga info mes ir buvom pas Menkeviciene LOR, KMUK, bet tik nustate, kad vaikui yra alergine sloga ir liepe nusipirkt_Nasonex O kai uzsiminiau apie kraujavimus, tai liepe vaziuot prisidegint. Cia pernai buvom. Bet Matas dar buvo 2 metuku, kai lankemes pas LOR, III ligoninej (pavardes nepamenu, nes sekmadienio naktis buvo, budintys daktarai), tai sake, kad mano Mato kraujagysles silpnos ir labai aukstai yra, negalesia prieit su savo "irankiai", tai tik patare gerti vit.C :ax:
Mes irgi buvom pas I.Minkeviciene,ji ir liepe ta aliejuka lasint.as nedeginciau savo vaikui,asmeniskai...o vit.c logiska stiprina kraujagysles.
Labas vakaras
Jau kaip nusibodo tas vėjas, siaubas kažkoks.
Kadangi jau vasaris, tai laaabai į temą
Февраль (Возможно новый саундтрек из 3-го сезона КУХНИ)
Dievuliau kokie čia dar jauni
Гриша (Александр Пашков)
ir Чапаев'as (Сергей Стрельников)
Клип ''Любовь на асфальте'' /2008/
''Дождаться любви'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1171543
''Жизнь рассудит'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1171618
''Папа напрокат'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1171650
''Вопреки всему'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1171652
Jau kaip nusibodo tas vėjas, siaubas kažkoks.
Kadangi jau vasaris, tai laaabai į temą
Февраль (Возможно новый саундтрек из 3-го сезона КУХНИ)
Dievuliau kokie čia dar jauni
Гриша (Александр Пашков)
ir Чапаев'as (Сергей Стрельников)
Клип ''Любовь на асфальте'' /2008/
http://kinozal.tv/de....php?id=1171543
http://kinozal.tv/de....php?id=1171618
''Папа напрокат'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1171650
''Вопреки всему'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1171652
BAIGIAU KA TIK ZIURET_Я буду ждать тебя всегда [2014, мелодрама] likau patenkinta, kad leidau sau vienai vakarojant paziureti. VERTAS ziurejimo ir gilaus susimastymo. Rekomenduoju
niekada neskaitau jk atsiliepimu. paskaitau tik aprasyma ir siunciuos
visi jau "sandeliuke"
gero vakaro visoms, einu ilsetis jau
QUOTE(sapniukass @ 2014 02 01, 21:05)
bandysiu ir as snd. si. Kinozale tokie prasti atsiliepimai, kas net rupi greiciau ziuret ir ivertint
niekada neskaitau jk atsiliepimu. paskaitau tik aprasyma ir siunciuos
QUOTE(liepa27 @ 2014 02 01, 21:37)
QUOTE(Visgi @ 2014 02 01, 21:42)
''Папа напрокат'' /2014/
''Вопреки всему'' /2014/
''Папа напрокат'' /2014/
''Вопреки всему'' /2014/
visi jau "sandeliuke"
gero vakaro visoms, einu ilsetis jau