Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

QUOTE(liepa27 @ 2014 01 30, 22:41)
4u.gif nu totali neteisybe.Visgi megsta gamint ir dar vyra megeja gamint gavo doh.gif  biggrin.gif

zinok ir as nemegstu gaminti drinks_cheers.gif manes anyta nekencia lotuliukas.gif
Paprasyk vyro,kad nupirktu daugiafunkcnini puoda thumbup.gif negaliu atsidziaugti thumbup.gif geras pagalbininkas thumbup.gif o kai vyras namie buna-tai gamina jis smile.gif

as irgi su pamokom savo penktokei padedu,o nuo rugsejo jau ir vidurinioji eis i mokykla,tai reikes abiems padeti. cool.gif
Atsakyti
Labas penktadienio rytą

user posted image

Pakvatojau aš čia kavą gurkšnodama biggrin.gif
Dievaži, kažkoks nesukalbamas pašnekovas pasitaikė biggrin.gif
Цветочек ищет улицу Шверника ''Наушники..''

QUOTE(liepa27 @ 2014 01 30, 22:41)
Ironiska, bet mama mokytoja, abi mociutes mokytojos,o vaikas...
Vajeee kaip vaikui pasisekė, dvigubapasaka
Zakon podlasti- batsiuvys be batų...
liepa27, niekis irnesakyk.gif viskas bus gerai, pamatysi
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 01 31, 06:39)
Zakon podlasti- batsiuvys be batų...
liepa27, niekis irnesakyk.gif viskas bus gerai, pamatysi

drinks_cheers.gif del batsiuvio.... nieko liepa27.... mergaites stropios, viskas bus gerai ...

Labutis visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Vajeeeee kad atsilikau nuo diskusijų doh.gif
Dėl ruošimo pamokų, tai man žinokit pasisekė, nė su vienu nereikėjo ruošti. Katrtais sūnus paprašo rusiškai kad padėčiau išversti ir viskas. O mokosi abu gerai, tiksliau dukra mokės, o sūnus ją net lenkia, pasigyriau biggrin.gif
O dėl maisto gaminimo tai pas mane taip. Jei esu ant bangos, žinau ko noriu pati, tai gaminu su didžiule meile ir noru. bet būna ir taip kad tik atkiščiau.
O jei į temą, šiandien- ryt baigsiu Две зимы и три лета, nu ir žinokit nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2014 01 30, 22:39)
Šiandien baigiau žiūrėti. Tikrai patiko. Rekomenduoju.
Visos serijos čia http://bigcinema.tv/...ini-serial.html

dekui 4u.gif siunciuos 4u.gif

labas rytas, toliau ziuriu_Сашка, jau 16 serija 4u.gif
bet man tai keista, kad ir rusai kuria melodramas, kaip meksikieciai blink.gif doh.gif
tevas suzino, kas jo dukra, bendrauja su ja, pasiulo darba pas save namuose, o pasakyt jai, kad ji jo dukra, ir kad jis jos tevas, tai negali doh.gif absurdas kazkoks doh.gif turbut temps ta paslapti iki savo mirties biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 31 sausio 2014 - 10:50
Кинозал.ТВ объявляет праздничную акцию ко Дню рождения проекта!

1 февраля 2014 года проекту Кинозал.ТВ исполняется 8 лет!

В этот знаменательный день любые раздачи трекера можно будет скачать без учета рейтинга!
Рейтинг на отдачу будет учитываться.

http://forum.kinozal...ad.php?t=238187
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 01 31, 11:05)
[b]Кинозал.ТВ объявляет праздничную акцию

даааааааааа. Я уж вчера сделала список biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 01 31, 10:43)
dekui 4u.gif siunciuos 4u.gif

labas rytas, toliau ziuriu_Сашка, jau 16 serija 4u.gif
bet man tai keista, kad ir rusai kuria melodramas, kaip meksikieciai blink.gif  doh.gif
tevas suzino, kas jo dukra, bendrauja su ja, pasiulo darba pas save namuose, o pasakyt jai, kad ji jo dukra, ir kad jis jos tevas, tai negali doh.gif absurdas kazkoks doh.gif turbut temps ta paslapti iki savo mirties biggrin.gif

Nu galvoju kazkaip labai jau greit isriso, kad ji dukra, o dar kiek seriju turet but, ka cia tiek rodys g.gif Aij nuziurejau ta Aivazovska tikrai Sati, nes smakro duobute ta pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 01 31, 11:05)
[b]Кинозал.ТВ объявляет праздничную акцию ко Дню рождения проекта!

1 февраля 2014 года проекту Кинозал.ТВ исполняется 8 лет!
http://forum.kinozal...ad.php?t=238187

Sveikos, merginos, sveikinimai su bendru gimtadieniu visas biggrin.gif

tai ką kinozalui irgi 8 metai sukanka, kaip ir mūsų temai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 01 31, 13:42)
Aij nuziurejau ta Aivazovska tikrai Sati, nes smakro duobute ta pati  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
tik dar idomu, kaip ji ten is po tos avarijos, kai vaziavo su fura, gyva liko? o dar ir kapas jai pastatytas stovi? vadinas, jis tuscias?
daug dar dalyku turi paaisket, tai matomai ir sudes i visas likusias serijas biggrin.gif
tiesa, dar mane nervina tas Andriusa_jau toks lopu lopas, kad nesuvokia, jog ta Marina klijuoja jam ta busima kudiki, o as kazkaip itariu, kad tas kudikis nuo Bogdano blink.gif
juk nueitu pasidarytu DNR testa, ar....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 31 sausio 2014 - 14:53
[quote=vikaliu,2014 01 30, 16:45]
Ar šitai temai jau 8 metai? bigsmile.gif

Ir aš negaliu patikėt, kad 8 metus čia "gyvenat" doh.gif
Super thumbup.gif ir dideliausi sveikinimai visoms kantriausiom veizėtojom 4u.gif
Respect temos šeimininkei drinks_cheers.gif, kad palaiko TVnamų dvasią
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 01 31, 07:39)

tokios dabar labai noreciau ax.gif
Atsakyti