Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

QUOTE(Julsita @ 2014 01 30, 19:56)
Čia tikrai mano ir paruoštas transportuoti,bet ne tupervarinis už kelis šimtus,o Maximinis už 20 smile.gif (padėklą turiu galvoj smile.gif )

Tikiu, kad ne tik transpottabilus, bet ir skanus smile.gif Kviečiu atitransportuot į svečius biggrin.gif
Iškepčiau tortą, ir iškepus ne vieną, bet taip papuošt - tai kaip pagrindinį vaidmenį seriale suvaidint man būtų lotuliukas.gif Nesuprantu kaip jūs padarot tą jo aprėdą tokį gražų cool.gif
Atsakyti
Jetau kiek čia visokių skanėstų, gardėsiu, ir dar su ramunėlėm essen.gif
Julsita tau reiktų savo kokią kepyklėlę atsidaryti.
O mes tau su reklama, rekomendacijomis padėtumėm.

V.ž. visas marketingas būtų ant mūsų pečių biggrin.gif
A kur Ramsius? Negi tokią dieną neužsuks į svečius
Gal sakau mažum kokio dzūkiško kumpio papjaustyt, gal pagal aromatą užklys biggrin.gif

user posted image

Kadangi pokalbis pakrypo apie bites ir ūkį...
Mano tai žinokit norai, troškimai, svajonės (kaip pavadinsi taip nepagadinsi) labai jau moteriškai kuklūs. Nieko man nereik, nič nieko, tik laukiu kada to momento, kai nereiks keltis žadint į mokyklą (nes man darbas vėliau nei vaikams pamokos prasideda), pusryčių ruošt, ir domėtis jaunėlio pamokų ruoša. Ir apskritai, pradėsiu normaliai gyventi, kai vaikas mokyklą baigs. Dievedieve ir kur ta šviesa tunelio gale? Dar nematau irnesakyk.gif
Gamint tai mėgstu, ir kai užsivedu tai užsivedu (vyras sako- pažiūrėsim kas suvalgys), bet nervina kartais kai nenoriu o reikia, ir niekur neisidėsi, bet kartais ir pristabdau. Visa laimė, kad vyras didelis megėjas prie viryklės, tai mano pavaduotojas. Tsakant jei mama negamina tai vaikai iš bado tikraii nenumirs biggrin.gif
Jei ne vaikai, tai sau tikrai labai retai gaminčiau. Tikrai. Dievuliau kiek laiko sutaupyčiau. Ir papildomas mąstymas atkristų. Nes man bjauriausias klausimas kurį sau užduodu- ką gamint? Man rodos tuoj pradėsiu kokį savaitės dienų menių valgiaraštį daryti, ir spakaina bus.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 30, 20:02)
Tikiu, kad ne tik transpottabilus, bet ir skanus smile.gif  Kviečiu atitransportuot į svečius biggrin.gif
Iškepčiau tortą, ir iškepus ne vieną, bet taip papuošt - tai kaip pagrindinį vaidmenį seriale suvaidint man būtų lotuliukas.gif  Nesuprantu kaip jūs padarot tą jo aprėdą tokį gražų cool.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 01 30, 20:09)
Jetau kiek čia visokių skanėstų, gardėsiu, ir dar su ramunėlėm essen.gif
Julsita tau reiktų savo kokią kepyklėlę atsidaryti.
O mes tau su reklama, rekomendacijomis padėtumėm.

V.ž. visas marketingas būtų ant mūsų pečių biggrin.gif 

tongue.gif Kol buvau motinystės atostogose,truputį ir kepinėjau pagal užsakymus.Tiksliau būtų-aš kepiau,tepiau,o puošė dukra. Čia jau jos dirvonai smile.gif Ir ala'bizniukas buvo jos .Dabar jau psio-lavočka zakrylas-kai dirbu,laiko tam jau nelieka.
O tas aprėdas pastiliažu vadinas. Užminkai,iškočioji blyną ir dedi ant torto. Va taip va http://www.youtube.c...h?v=Q9iquCQGFKU
Atsakyti
Kokia palendrica wub.gif

Tikrai, atneštų Ramsius stintų pakepus, ar šiaip kokio žemaitiško paveldo (tas paveldas tai ir dzūkiškas labai geras, žinok, Juperi).

Aš visus tunelius praėjau, ir man tuo klausimu jau visiškai šviesu. Kaip suprantu, Visgi vilnietė, tai tau tie tuneliai pailgės, nes žadint reiks ir į egzaminus universitetuose. Maniškiai išvažiavo, tai su gaminimu tikrai atsipūčiau, bet jau kai grįždavo, balius darydavau, kraudavau vežtis... Dabar ir to nebereikia, o ir grįžta retokai, išsiilgstu be galo, lepinu kiek galiu biggrin.gif Va ir šį savaitgalį vieną lepinsiu wub.gif
Gal tikrai mums reiktų eit kai kurioms plepiausioms į kokius paplepįjimus....
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2014 01 30, 20:25)
ohmy.gif tas aprėdas pastiliažu vadinas.]

Tikrai pastilažas doh.gif Sukosi ant liežuvio galo( rašant gal reik sakyt - ant pirštų galų biggrin.gif ) pavadinimas iš raidės S... Pasirodo - pastilažas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 01 30, 19:43)

Labai grazus tortas... O kas viduj.... skanu turbut be galo... bigsmile.gif

Visgi ne viena tu kare... as su tavim... mano mazajam irgi reikalinga moksluose patalkint... Bet mes mokyta seneli turim... tai man labai talkina ir korepetitoriu nereikia, nes jie kainuoja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 30 sausio 2014 - 20:36
su gimtadieniu biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 01 30, 21:38)

user posted image

Uuoo bigsmile.gif cia tai daiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 01 30, 20:44)
4u.gif Pavydziu baltu pavydu toms,kurios kaip,pvz.Simute ir Tekse megsta gamint.Nu net krato mane nuo valgio darymo doh.gif Darau tik is pareigos.Tai viena is priezasciu,kodel anyta taip ir nepamego manes per 10 metu... biggrin.gif

as sukuosi virtuvej, nes pati megstu pavalgyt blush2.gif
labai grazus tortas, wub.gif
Su gimtadieniu
vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 01 30, 20:35)
Visgi ne viena tu kare... as su tavim... mano mazajam irgi reikalinga moksluose patalkint... Bet mes mokyta seneli turim... tai man labai talkina ir korepetitoriu nereikia, nes jie kainuoja
Vaje, pasirodo ne aš viena tokia su pamokom, spoorga friends.gif Na kaip smagu tokį senelį turėt, pasaka bigsmile.gif
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 01 30, 20:38)
O va čia tai konkrečiai tokį žvarbų ir vėjuotą vakarą bigsmile.gif Migam šilta bus.
QUOTE(Julsita @ 2014 01 30, 20:25)
O tas aprėdas pastiliažu vadinas
Prmąkart tokį žodį girdžiu, sakytų kas- spėk, neatspėčiau. Tai dabar jaučiuos apsišvietus bigsmile.gif
Kažkada aš galvojau, kad abrūsas tai tas įrankis na kur peilius galąst, rūpūže pamiršau kaip jis ten vadinamas tarmiškai... o pasirodo, kad abrūsas tai rankšluostis, taip? Nežinojau nei kas tas tazikas, nei kas ta ragažė. Tai jaučiuosi dabar pažengusi į priekį savo žiniomis biggrin.gif
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 30, 20:29)
Visgi vilnietė, tai tau tie tuneliai pailgės, nes žadint reiks ir į egzaminus universitetuose
Oi tu čia man užmyynei ant nuospaudos kaip reikalas, čia mūsų skaudama vieta. Gi vyresnėlis jau ne vidurinėj, tai man ir vyrui tie žadinimai va kur stovi (geriau nerodysiu). Kankinė total košmar doh.gif Kooool prižadini... O tada jau vėluoja... Ar 6.30 ar 05 žadinsi vistiek vėluos doh.gif Mes jau su vyru sakom jam- kaip tu į darbą eisi? Į darbą tai negalima vėluot.
Aš tai nemėgstu vėluojančiu, geriau aš jau anksčiau ar laiku bet tik nevėluosiu, o čia- na dievaži į vyrą, nes šis irgi su savo vėlavimais megėjas, o paskui lakstokaipšumacheris, kai vos spėja.. Dievedieve kiek to streso moterim, aniaa? biggrin.gif
Papildyta:
P.S. pastižalas, pirma mintis šovusi į galvą, kad tai čiūžinys.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 30, 18:23)
Prikepiau blynų jubiliejaus proga
ir visą sugooglytą  uogienę atiduodu Jums  biggrin.gif

nors nesu didele megeja sio patiekalu, bet paragauti verti, nes labai jau gundomai atrodo 4u.gif aciu 4u.gif

QUOTE(liepa27 @ 2014 01 30, 19:44)
4u.gif Pavydziu baltu pavydu toms,kurios kaip,pvz.Simute ir Tekse megsta gamint...

as tai megstu gamint, o jei dar yra, kas valgo, tai man isvis smagu ir miela wub.gif todel ir bijodama, bet karts nuo karto, isbandau ka nors naujo 4u.gif

QUOTE(Julsita @ 2014 01 30, 20:43)
Ojei ojei-kaip nujausdama,prie pc prisėdau su pusstikline karšto vyno smile.gif

tortas thumbup.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 01 30, 21:09)
Gal sakau mažum kokio dzūkiško kumpio papjaustyt...

jau skilandukas, tai jega thumbup.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 01 30, 21:38)

derinys kaip tik prie Visgi paledricos thumbup.gif thumbup.gif
aciu uz skania ir socia vakariene, net V parvezta Ekspress pica liko nevalgyta nuo jusu vaisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 01 29, 21:11)
''Линия Марты'' /2014/
анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1170491

Šiandien baigiau žiūrėti. Tikrai patiko. Rekomenduoju.

Visos serijos čia http://bigcinema.tv/...ini-serial.html
Atsakyti
4u.gif nu totali neteisybe.Visgi megsta gamint ir dar vyra megeja gamint gavo doh.gif biggrin.gif
Ta tortuka tai uzsisakyciau kitai savaitei gimtadieniui,bet turbut ne kauniete kepeja g.gif
Prasom,Visgi tokiu vaizdu su kumpiu nedet,nes nuo ryto varysiu vyra panasaus ieskot... smile.gif
4u.gif as irgi vargstu su pirmokes pamokom.na,ne is gabiuju ji ir motyvacijos dar nelabai turi.Cia tau brolyti ne rubus kelis kart per diena matuotis ir makiazus darytis.Nu gal ir nebus moksliukes niekada is jos,bet reik ir siaip graziai atrodanciu merginu.gal gera vyra tai pades susirast.Ironiska,bet mama mokytoja,abi mociutes mokytojos,o vaikas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 30 sausio 2014 - 22:46