Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIII Tema)

sveikos 4u.gif
TEMĄ ax.gif user posted image 4u.gif
Atsakyti
SEUBAS, kaip gavau kailin nuo temos viršinykės doh.gif doh.gif
Prikepiau blynų jubiliejaus proga

user posted image

ir visą sugooglytą uogienę atiduodu Jums biggrin.gif

user posted image

Valgykit viską, užgavėnėms vėl prikepsiu, tik iš temos neišmeskit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 30, 17:23)
SEUBAS, kaip gavau kailin nuo temos viršinykės doh.gif  doh.gif
Prikepiau blynų jubiliejaus proga

ir visą sugooglytą  uogienę atiduodu Jums  biggrin.gif

Oi kaip skanu... megstu saldumynus 4u.gif

Su sventem visas 4u.gif

Visgi 4u.gif
Atsakyti
Kas prie darbo paskutinis, tas prie stalo pirmutinis blush2.gif
Aš blynų ir torto užsukau nail.gif
Atsakyti
VALIO VALIO VALIO 4u.gif
Dekui uz vaises ir uz tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 30 sausio 2014 - 18:14
4u.gif Pavydziu baltu pavydu toms,kurios kaip,pvz.Simute ir Tekse megsta gamint.Nu net krato mane nuo valgio darymo doh.gif Darau tik is pareigos.Tai viena is priezasciu,kodel anyta taip ir nepamego manes per 10 metu... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 30 sausio 2014 - 18:45
QUOTE(liepa27 @ 2014 01 30, 18:44)
4u.gif Pavydziu baltu pavydu toms,kurios kaip,pvz.Simute ir Tekse megsta gamint.

Nežinau, ar aš mėgstu gamint doh.gif Bent jau šiandieninės vaišės - visiškai internetinės. Bet kai jau gaminu, tai valgę sako, kad skanu būna. Tik naujovių retokai imuosi, mano maistas labiau tradicinis. Šiandien pavyzdžiui mb vakarienei buvo keptos bulvės su kefyru, mano dietą nugalėjo pusbliūdis pieniškos makaronų sriubos. Bet pavalgiau 5 val. popiet, prie serialo kolkas nesėdu, einu iš WC vorus išbaidysiu ir dulkes iš kampų surinksiu, kad makaronai ant šonų nenusėstų,,,,

Pradėjau Biednaja Nastia,,, nu nežinau, jei ir toliau taip, mesiu turbūt. 127 serijos pasakos gal man perdaug g.gif Žiūrėjot kuri nors, įveikėt?
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 01 30, 19:44)
4u.gif Pavydziu baltu pavydu toms,kurios kaip,pvz.Simute ir Tekse megsta gamint.Nu net krato mane nuo valgio darymo doh.gif Darau tik is pareigos.Tai viena is priezasciu,kodel anyta taip ir nepamego manes per 10 metu... biggrin.gif

|ir iš tos pareigos gaunas visai gerai biggrin.gif:D wink.gif
Papildyta:
QUOTE(vikaliu @ 2014 01 30, 16:45)
Ar šitai temai jau 8 metai?  bigsmile.gif    Jei taip, tai sveikinimai dideliausi    4u.gif

ne į temą - ar avataras iš Puolųsiųjų serijos? biggrin.gif
Atsakyti
kreipiuos i tas, kurios ziuri Сашка , tai ka tik paziurejau 15 serija ir supratau, kad ta ryza prostitute ir ta Aivazovskaja - tai viena ir ta pati.
kaip Jus manote?
Atsakyti
Ojei ojei-kaip nujausdama,prie pc prisėdau su pusstikline karšto vyno smile.gif Susruošiau švęst ilgojo savaitgalio pradžią ir va dar viena proga thumbup.gif Na tai į sveikatą,kolegės drinks_cheers.gif O kadangi aš iš tų,kur gaminti mėgsta,tai vaišinu savo tortuku tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 01 30, 19:43)
  O kadangi aš iš tų,kur gaminti mėgsta,tai vaišinu savo tortuku  tongue.gif

Čia tikrai tavo???? blink.gif Tada aš su tavom nešnekėsiu...... iš pavydo verysad.gif Šakės, kaip gražu. wub.gif Užsisakysiu anūkų krikįtynoms, gerai? biggrin.gif

Tik tokiam grožiui padėklas per prastas tongue.gif Nors atsiprašau, gal čia koks tupervarinis už kelis šimtus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 30, 19:49)
Čia tikrai tavo???? blink.gif  Tada aš su tavom nešnekėsiu...... iš pavydo verysad.gif  Šakės, kaip gražu. wub.gif  Užsisakysiu anūkų krikįtynoms, gerai? biggrin.gif

Tik  tokiam grožiui padėklas per prastas tongue.gif  Nors atsiprašau, gal čia koks tupervarinis už kelis šimtus blush2.gif  ax.gif

Čia tikrai mano ir paruoštas transportuoti,bet ne tupervarinis už kelis šimtus,o Maximinis už 20 smile.gif (padėklą turiu galvoj smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 30 sausio 2014 - 19:57