sveikos
TEMĄ
SEUBAS, kaip gavau kailin nuo temos viršinykės
Prikepiau blynų jubiliejaus proga
ir visą sugooglytą uogienę atiduodu Jums
Valgykit viską, užgavėnėms vėl prikepsiu, tik iš temos neišmeskit
Valgykit viską, užgavėnėms vėl prikepsiu, tik iš temos neišmeskit
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 30, 17:23)
SEUBAS, kaip gavau kailin nuo temos viršinykės
Oi kaip skanu... megstu saldumynus
Su sventem visas
Visgi
Kas prie darbo paskutinis, tas prie stalo pirmutinis
Aš blynų ir torto užsukau
Aš blynų ir torto užsukau
VALIO VALIO VALIO
Dekui uz vaises ir uz tema
Dekui uz vaises ir uz tema
Pavydziu baltu pavydu toms,kurios kaip,pvz.Simute ir Tekse megsta gamint.Nu net krato mane nuo valgio darymo Darau tik is pareigos.Tai viena is priezasciu,kodel anyta taip ir nepamego manes per 10 metu...
QUOTE(liepa27 @ 2014 01 30, 18:44)
Pavydziu baltu pavydu toms,kurios kaip,pvz.Simute ir Tekse megsta gamint.
Nežinau, ar aš mėgstu gamint Bent jau šiandieninės vaišės - visiškai internetinės. Bet kai jau gaminu, tai valgę sako, kad skanu būna. Tik naujovių retokai imuosi, mano maistas labiau tradicinis. Šiandien pavyzdžiui mb vakarienei buvo keptos bulvės su kefyru, mano dietą nugalėjo pusbliūdis pieniškos makaronų sriubos. Bet pavalgiau 5 val. popiet, prie serialo kolkas nesėdu, einu iš WC vorus išbaidysiu ir dulkes iš kampų surinksiu, kad makaronai ant šonų nenusėstų,,,,
Pradėjau Biednaja Nastia,,, nu nežinau, jei ir toliau taip, mesiu turbūt. 127 serijos pasakos gal man perdaug Žiūrėjot kuri nors, įveikėt?
QUOTE(liepa27 @ 2014 01 30, 19:44)
Pavydziu baltu pavydu toms,kurios kaip,pvz.Simute ir Tekse megsta gamint.Nu net krato mane nuo valgio darymo Darau tik is pareigos.Tai viena is priezasciu,kodel anyta taip ir nepamego manes per 10 metu...
|ir iš tos pareigos gaunas visai gerai
Papildyta:
QUOTE(vikaliu @ 2014 01 30, 16:45)
Ar šitai temai jau 8 metai? Jei taip, tai sveikinimai dideliausi
ne į temą - ar avataras iš Puolųsiųjų serijos?
kreipiuos i tas, kurios ziuri Сашка , tai ka tik paziurejau 15 serija ir supratau, kad ta ryza prostitute ir ta Aivazovskaja - tai viena ir ta pati.
kaip Jus manote?
kaip Jus manote?
Ojei ojei-kaip nujausdama,prie pc prisėdau su pusstikline karšto vyno Susruošiau švęst ilgojo savaitgalio pradžią ir va dar viena proga Na tai į sveikatą,kolegės O kadangi aš iš tų,kur gaminti mėgsta,tai vaišinu savo tortuku
QUOTE(Julsita @ 2014 01 30, 19:43)
O kadangi aš iš tų,kur gaminti mėgsta,tai vaišinu savo tortuku
Čia tikrai tavo???? Tada aš su tavom nešnekėsiu...... iš pavydo Šakės, kaip gražu. Užsisakysiu anūkų krikįtynoms, gerai?
Tik tokiam grožiui padėklas per prastas Nors atsiprašau, gal čia koks tupervarinis už kelis šimtus
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 30, 19:49)
Čia tikrai tavo???? Tada aš su tavom nešnekėsiu...... iš pavydo Šakės, kaip gražu. Užsisakysiu anūkų krikįtynoms, gerai?
Tik tokiam grožiui padėklas per prastas Nors atsiprašau, gal čia koks tupervarinis už kelis šimtus
Čia tikrai mano ir paruoštas transportuoti,bet ne tupervarinis už kelis šimtus,o Maximinis už 20 (padėklą turiu galvoj )