Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Nu sveikinu mergikes pasigrazinusias 4u.gif , taip faina skaityt viska online kas vyksta smile.gif. As itariu valgyt is kart noresiu vos pabudus doh.gif , gal reikes kokiu duoniuku isimest, nors ne... baisiai dantys apsines, o issivalyt iskart po op jauciu bus be sansu.
Ar geriat migdomuosius nakciai?
Mane pradejo kankint visokios abejones unsure.gif , su pilvu viskas aisku, bet (.) (.) doh.gif . Reikia susirinkt info kas, kaip, kiek... o laiko turiu tik nakti, bet ir miegot norisi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 01 17, 23:16)
Man irgi ant kojos salino apgama, tai net siuti ji reikejo, koks didelis ir bjaurus buvo.  doh.gif  o del riebaliuku, gali paklausti ir seseliu, jos irgi viska zino. smile.gif

Merginos psjutau kazkoki idomu jausma, norint pakvepuoti per gergle, toks idomus jausmas, lyg noreciau stipriai karkalais koseti, pries tai nebuvau nei persalus, nei ka panasaus jauciau. Pimiausia pajutau vakarienei geriant apersinu sultis, kazkaip labai perstejo g.gif
Ar nebuvo kazko panasaus?
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2014 01 17, 23:35)
Nu sveikinu mergikes pasigrazinusias  4u.gif , taip faina skaityt viska online kas vyksta smile.gif. As itariu valgyt is kart noresiu vos pabudus  doh.gif , gal reikes kokiu duoniuku isimest, nors ne... baisiai dantys apsines, o issivalyt iskart po op jauciu bus be sansu.
Ar geriat migdomuosius nakciai?
Mane pradejo kankint visokios abejones  unsure.gif , su pilvu viskas aisku, bet (.) (.)  doh.gif . Reikia susirinkt info kas, kaip, kiek... o laiko turiu tik nakti, bet ir miegot norisi tongue.gif

Aciu uz palaikyma brangioji wub.gif
Dar migdomuju negeriau nes bandau biskuti dar telika paziuret thumbup.gif
Pilvo apacia vis paskauda, bet sake tiek nuo skausmo, tiek nuo miego duos veliau.
Nereikia duoniuku, nesinores taip greit, juolab negalima taip greit mirksiukas.gif
Nenuleisk ranku Bajoraite, jei nori grazios krurines, tikrai daryk viska iskarto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 17, 23:59)
Aciu uz palaikyma brangioji  wub.gif
Dar migdomuju negeriau nes bandau biskuti dar telika paziuret  thumbup.gif
Pilvo apacia vis paskauda, bet sake tiek nuo skausmo, tiek nuo miego duos veliau.
Nereikia duoniuku, nesinores taip greit, juolab negalima taip greit  mirksiukas.gif
Nenuleisk ranku Bajoraite, jei nori grazios krurines, tikrai daryk viska iskarto  rolleyes.gif

Bliambacki pamatavo temperatura ir turiu 37.5l. Ar buvo Beili tau temperaturos?
Kaip kittoms?
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 17, 23:40)
Merginos psjutau kazkoki idomu jausma, norint pakvepuoti per gergle, toks idomus jausmas, lyg noreciau stipriai karkalais koseti, pries tai nebuvau nei persalus, nei ka panasaus jauciau. Pimiausia pajutau vakarienei geriant apersinu sultis, kazkaip labai perstejo  g.gif

Tai gal tau gerkle del intubacijos skauda nes man po kazkurios operacijos tai visa zadikauli skaudejo ir gerkle kaip isdeginta buvo. Po pilvo plastikos lyg ir nieko nebuvo tokio.
Man rodos jei daro pilna narkoze tai ir ta vamzdi gruda i gerkle.

O del temperaturos pirma para po operacijos nieko tokio ypac tokia nedidele. Man atrodo irgi keli laipsniai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 17 sausio 2014 - 23:47
QUOTE(virginp @ 2014 01 17, 22:40)
Merginos psjutau kazkoki idomu jausma, norint pakvepuoti per gergle, toks idomus jausmas, lyg noreciau stipriai karkalais koseti, pries tai nebuvau nei persalus, nei ka panasaus jauciau. Pimiausia pajutau vakarienei geriant apersinu sultis, kazkaip labai perstejo  g.gif

Montera jau atsake, gal su vamzdeliu nubrozdino siek tiek, greit praeis mirksiukas.gif man tai nieko nebuvo visai, o vyrui yra buve, kad net ta mazaji liezuviuka gerklej baisiai nudraske, tai vobse valgyt kokia savaite negalejo, skystom kosem maitinosi biggrin.gif kai pilna narkoze daro, naudoja stiprius nuskausminamus, kurie labai letina kvepavima. Del to, privalo deti triuba ir jungti prie aparatu, kad matytu, jog dar kvepuoji ir neini I koma biggrin.gif paskui, kai traukia po OP, gal per staigiai, arba gal tau gerkle jautresne ir gal buti pazeidimu. Nemineji anesteziologas sito?

Smagu, mergaites. Dziugu uz jus abi!
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 17, 18:59)
Sveikutes  4u.gif as jau po visko  thumbup.gif

QUOTE(color77 @ 2014 01 17, 20:27)
Sveikos mergytes,

4u.gif lengvo gijimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 01 18, 00:46)
Tai gal tau gerkle del intubacijos skauda nes man po kazkurios operacijos tai visa zadikauli skaudejo ir gerkle kaip isdeginta buvo. Po pilvo plastikos lyg ir nieko nebuvo tokio.
Man rodos jei daro pilna narkoze tai ir ta vamzdi gruda i gerkle.

O del temperaturos pirma para po operacijos nieko tokio ypac tokia nedidele. Man atrodo irgi keli laipsniai buvo.

Labuka. Greiciausiai taip ie buvo, klausiau sesuciu sake cia nuo anestezijos. rolleyes.gif

QUOTE(hererra @ 2014 01 18, 09:11)
Montera jau atsake, gal su vamzdeliu nubrozdino siek tiek, greit praeis mirksiukas.gif man tai nieko nebuvo visai, o vyrui yra buve, kad  net ta mazaji liezuviuka gerklej baisiai nudraske, tai vobse valgyt kokia savaite negalejo, skystom kosem maitinosi biggrin.gif  kai pilna narkoze daro, naudoja stiprius nuskausminamus, kurie labai letina kvepavima. Del to, privalo deti triuba ir jungti prie aparatu, kad matytu, jog dar kvepuoji ir neini I koma biggrin.gif paskui, kai traukia po OP, gal per staigiai, arba gal tau gerkle jautresne ir gal buti pazeidimu. Nemineji anesteziologas sito?

Smagu, mergaites. Dziugu uz jus abi!

Jau esu papysryciavusi, valgyti tai duoda tiek, kad persivalgyti nes kas veikti thumbup.gif
Buvo atejes dr. M., tiesiog paklausinejo kaip jauciuosi, ar miegojau ir pan.. Sake neuzilgo ateis perristi tiesiog palatoj, kad nereiktu niekur toli vaikscioti thumbup.gif tada nuims slapimo maisa ir bus didysis zygis po palata lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 17, 22:21)
Bliambacki pamatavo temperatura ir turiu 37.5l. Ar buvo Beili tau temperaturos?
Kaip kittoms?
Laikykis virginp, nieko cia baisaus tokia temperatura, juk gauni atntibiotiku, viskas bus gerai, as tai neturejau temperaturos, pas mane ji buvo nerealiai zema, bet pas mane ir spaudimas labai zemas, o gerkle truputi perstejo, bet cia tik mazos smulkmeneles... viskas bus ciki briki... Kaip praejo naktis, kaip jautiesi?Color77, kokios naujienos pas tave? laukiam naujienu, o jus merginos dziaukites, tai, kad dabar ne tik nosis aukstyn, bet ir (.)(.) aukstyn ir pasitikinciomis akimis ir sirdimis pirmyn ... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beili: 18 sausio 2014 - 10:01
Norejau pasiklausti jei operacija penktadieni, tai namo isleidzia sekmadieni ar pirmadieni? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beili @ 2014 01 18, 10:59)
Laikykis virginp, nieko cia baisaus tokia temperatura, juk gauni atntibiotiku, viskas bus gerai, as tai neturejau temperaturos, pas mane ji buvo nerealiai zema, bet pas mane ir spaudimas labai zemas, o gerkle truputi perstejo, bet cia tik mazos smulkmeneles... viskas bus ciki briki... Kaip praejo naktis, kaip jautiesi?Color77, kokios naujienos pas tave? laukiam naujienu, o jus merginos dziaukites, tai, kad dabar ne tik nosis aukstyn, bet ir (.)(.)  aukstyn ir pasitikinciomis akimis ir sirdimis pirmyn ... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laikausi lotuliukas.gif ka tik mane perrisinejo gydutojas su sesute, visdelto priverte nukeliauti iki tvarstomojo blink.gif Kol ejau viskas buvo ok, na o kai atsiguliau ant kedes ir nueme pilvo tvarscius, pasidare nekas, dave ikvepti amoniako thumbup.gif tada atsigavau.
Tai, kad man antibiotiku nedave, ryte dave tableciuke su paracetomiliu ir diclovita.
Mano spaudimas apatinis irgi zemas, nesu tokio niekada turejusi verysad.gif sake cia del skysciu stokos.
Naktele praejo normaliai, dave apie 24.00val. migdomuju, tad ismiegojau iki 7.30val. thumbup.gif

Color, kur tu? Negi dar miegi? g.gif

Beili, kaip tu siandien jauties? Siandien jau 5-ta dienele drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 18 sausio 2014 - 10:27
QUOTE(virginp @ 2014 01 18, 09:24)

Naktele praejo normaliai, dave apie 24.00val. migdomuju, tad ismiegojau iki 7.30val.  thumbup.gif

Color, kur tu? Negi dar miegi?  g.gif

Beili, kaip tu siandien jauties? Siandien jau 5-ta dienele  drinks_cheers.gif
Su kiekviena diena jauciuosi vis geriau, jau sianakt ant sono miegojau, jei galiu tai pavadinti miegu, mat as turiu aplamai problemu su miegu-labai nemiegu, skausmas mazeja, tik labai neramina, kad labai krenta svoris... noretusi, kad sustotu... O kaip tavo temperatura siandien? Del paleidimo paklausk seseles, ji tikrai zinos
Atsakyti