Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(graduated @ 2014 02 05, 22:33)
Cia turbut paminejote mane,as 17d turiu gulti po Astrausko peiliu.Labai jau didelis jaudulys del Astrausko,ar nebusiu paskubejus su juom susitart.Jezau kaip jaudulys kankina,nieko negaliu rimtai uzsiimt daryt-pradedu rimtai panikuot.

Zmogus tikrai didele darbo praktika turi ,nezinau kaip su pilvo plastika nes nera cia atsiliepimu,man tik idomu pamatyt jo randus ar aukstai uzkelia ar ne. Gulejau kartu po op su mergina kuriai veido pakelima dare,o tai tikrai labai rimta op,darba atliko puikiai. Taigi ner ko bijoti,nors manau kuri daktara bepasirinktum vistiek neramumu bus kiekvienai,juk ne spuoga isspaust einam.

As pas TA tikrai eisiu konsultuotis prasysiu,kad parodytu savo pilvu darbus,,krutine jis man padare gera ir dar dabar paskaiciau emeilus tai jis manes uzklause kur noriu pjuvio,pati ir pasirinkau pazasti doh.gif Ir dar pas kazkuri eisiu tik dar nenusprendziau Maslauskas Kaikaris ar Norkus.
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 02 06, 11:41)
tad tikrai nepagailekite foto ir po op,  nes nematau as cia jokio intymo labai,  o jei manote kitaip,  wub.gif  teisiog ir i albumuka nesiprasykit.  Netaikau niekam asmeniskai,  kreipiuosi i visas skaitancias

nu tikrai be galvos, tai nieks gi nepazins, galima nors ir subuines foto po plastikos rodyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(graduated @ 2014 02 05, 22:33)
Cia turbut paminejote mane,as 17d turiu gulti po Astrausko peiliu.Labai jau didelis jaudulys del Astrausko,ar nebusiu paskubejus su juom susitart.Jezau kaip jaudulys kankina,nieko negaliu rimtai uzsiimt daryt-pradedu rimtai panikuot.

o jei taip neramu, negali persitarti su kitu? su kuriuo ramiau jausiesi? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 02 06, 11:41)
Nepanikuok,  tik pasitikslink,  kaip jis daro pjuviukus,  kad tau priimtina ju forma butu,  aptark apie rando auksti.  Cia mes nieko tau negalim pasakyk del sio gydytojo,  teisiog nei viena cia neuzsuko ir nepasirode po op.  Bet tikrai ner taip,  kad nesidarytu 4u.gif  nes gydytojas su patirtimi tai tikrai.  Galu gale busi pirmojo,  kaip ir as pas sabp gyd,  kuri jo darbuka gal ir albumele patalpins thumbup.gif

tujai ir seimynelei duodu taip wub.gif

O kas dar prasosi i albumeli,  nebesuziuriu jau visko doh.gif
[B]visos besiprasancios - nepraraskite senbuviu pasitikejimo,  bukit draugiskos ir pasidslinkit savo foto ir po op,  nrs dabar juk suptantate,  kaip svarbu pamatyti yikrus vaizdus pries apsisprendziant!  tad tikrai nepagailekite foto ir po op,  nes nematau as cia jokio intymo labai,  o jei manote kitaip,  wub.gif  teisiog ir i albumuka nesiprasykit.  Netaikau niekam asmeniskai,  kreipiuosi i visas skaitancias

Pritariu Zuzii 100% del nauju albumelio dalyviu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif , o mane ar priimtumet I albumeli? Neturiu savo pilvo foto iki operacijos ax.gif. Po op jau praejo 2 savaites su biskiu. Man idomu butu paziuret kaip gyja jusu pilvukai, palygint. Na ir savo pademonstruociau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cimbalimba @ 2014 02 06, 12:52)
Sveikos biggrin.gif , o mane ar priimtumet I albumeli? Neturiu savo pilvo foto iki operacijos  ax.gif. Po op jau praejo 2 savaites su biskiu. Man idomu butu paziuret kaip gyja jusu pilvukai, palygint. Na ir savo pademonstruociau 4u.gif

Cimbalimba, o gytytojas taves nepaveikslavo pries op? g.gif Mane tai kokius 5 kartus skirtingais rakursais fotkino, po op paprasiau, kad administratores atsiustu foto, jos paprase, kad gydytojas paruostu (be galvos), jis tai padare ir jos man atsiunte. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 02 06, 12:52)
Cimbalimba, o gytytojas taves nepaveikslavo pries op?  g.gif  Mane tai kokius 5 kartus skirtingais rakursais fotkino, po op paprasiau, kad administratores atsiustu foto, jos paprase, kad gydytojas paruostu (be galvos), jis tai padare ir jos man atsiunte.  thumbup.gif

Nefotografavo nei pries nei po unsure.gif . Zinau, kad jus visas fotkino. Idomu ar yra dar tokiu, kuriu nefotkino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cimbalimba @ 2014 02 06, 11:52)
Sveikos biggrin.gif , o mane ar priimtumet I albumeli? Neturiu savo pilvo foto iki operacijos  ax.gif. Po op jau praejo 2 savaites su biskiu. Man idomu butu paziuret kaip gyja jusu pilvukai, palygint. Na ir savo pademonstruociau 4u.gif

Nu įdomi tavo situacija... g.gif Atsiųsk savo foto po OP su randu kad matytųsi ir nicku užrašytu ant lapelio. Sukelsim, tada jau esančios albumėlyje ir turinčios prisijungimus pabalsuos, ar įsileisti. Siųsk el.paštu: grazuspilvukai@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 02 06, 14:32)
Nu įdomi tavo situacija... g.gif Atsiųsk savo foto po OP su randu kad matytųsi ir nicku užrašytu ant lapelio. Sukelsim, tada jau esančios albumėlyje ir turinčios prisijungimus pabalsuos, ar įsileisti. Siųsk el.paštu: grazuspilvukai@gmail.com

O idomi kodel? Kad neturiu foto pries operacija? Kad per velai prisijungiau?
Atsakyti
Nagi, panos, kada su tuja galesim perziuret nuotrauktes, ryt operacija, taip norisi perziureti pilvukus nestuke.gif
Atsakyti
Zmona siandien jau miega grozio miegeli 4u.gif Lengvo atsigavimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cimbalimba @ 2014 02 06, 14:41)
O idomi kodel? Kad neturiu foto pries operacija? Kad per velai prisijungiau?

Man įdomu ir keista tai, kad už tokius nemažus pinigus daryta operacija, o visos sąlygos gerokai prastesnės... na ta prasme, kad korseto negavai, kad foto nedarė, kad dar siūlai kitokie, dar kažkas visai priešingai buvo...jau nepamenu, kas , bet atrodo, kad kosmose dareisi, nes viskas kitaip biggrin.gif Suprantu, kad visokių daktarų ir visokių klinikų yra. Keista ir tiek. Atrodo, kad jei jau moki tokius pinigus, tai turi viskas būti super ir nepriekaištinga, bent jau iš aptarnavimo ir priedų po OP pusės blush2.gif
Atsakyti