Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Sveikos mergytes, dar viena tetule atsiliepia, rasau ir laikau tel su viena ranka, tel tiesa ant ledu padetas lotuliukas.gif ka galiu pasakyti, papukai kaip nelabai skauda, skauda pilva ir pjuvi po juo. Lasina lasalines. Smulkiau ryt 4u.gif aciu, kad lauket ir sulauket drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 01 17, 19:53)
virgin, liuks! Vistiek busi grazesne, todel nereik jaudintis. Be to, ponas M truputi melagis biggrin.gif nes sako, kad viskas bus blogiau, nei buna is tikruju. Man sake, ksd netilpsiu I savo rubus, kad svoris nepakis, dar kelis smulkius dalykus, kurie buvo atvirksciai! Pamatysi, kolege, bus puiku mirksiukas.gif

Didziulus aciu visoms uz palaikyma!
Be jusu tikrai nebuciau apsisprendusi tokiai didziulei avantiurai wub.gif
Ka tik pasiprasiau sildytuvo, tokio po kaldryte drinks_cheers.gif buvo labai salta kojom ir rankom, nors ir su kojinem lotuliukas.gif be to del kojiniu is karto pasiteiravo anesteziologe ar turiu, nes lauke orelis ne pliusinis, ir operacinej buvo pakankamai vesu g.gif aisku is ten atsiminimu jokiu ar silta, ar salta lotuliukas.gif
Tiesa plauku susiristi net ir nespejau, kadangi palatos iki operacijos taip ir nagavau ( va cia tai uzimtumas thumbup.gif )
Taip pat ka tik suleido nuskausminamuju dozike i vena per katetri, nes daugiau nera vietos per kur leisti lotuliukas.gif visa imuturiuota i korseta tongue.gif , nes biski jauciu skausmeli pilvo apacioj ir kaireje krutineje verysad.gif Bet baika, kol rasiau, vaistukai jau suveike. thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(color77 @ 2014 01 17, 20:27)
Sveikos mergytes, dar viena tetule atsiliepia, rasau ir laikau tel su viena ranka, tel tiesa ant ledu padetas lotuliukas.gif ka galiu pasakyti, papukai kaip nelabai skauda, skauda pilva ir pjuvi po juo. Lasina lasalines. Smulkiau ryt 4u.gif aciu, kad lauket ir sulauket drinks_cheers.gif

Labuka grazuole! Pasiilgau jau taves, kad taip ilgai nesigirdi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 01 17, 20:27)

Oi ir dar viena grazuole 4u.gif Siandien Olialia pupytes pasipilde dviem naujom narem biggrin.gif thumbup.gif
Lengvo gyjimo!!!!
Atsakyti
Didziausi sveikinimai pasigrazinus abiem! 4u.gif thumbup.gif
lengvo gijimo! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 01 17, 20:57)
Oi ir dar viena grazuole  4u.gif  Siandien Olialia pupytes pasipilde dviem naujom narem biggrin.gif  thumbup.gif
Lengvo gyjimo!!!!

Hererra nejuokink, negaliu juoktis, bet neislaikiau ir suprunksciau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Esate visos ziauriai fainos thumbup.gif aciu jums 4u.gif visas visas apkabinu ir pritariu virginp, kad dalu paskatinimo gavau is jusu, o kita is savo meilies (jis visa laika zinojo sia mano svajone) drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos o kelinta jums dare vakariene/salocikes?
Ar jau baigiu is bado numirti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 17, 22:13)
Ar jau baigiu is bado numirti  schmoll.gif

Virginp ir as taves padiilgau wub.gif iki keliu tave operavo? Tai tu matau ir apie maista jau galvoji?! doh.gif nenoriu net pagalvot nei apie nieka...istisai tutinu vandenuka, ziauriai troskina
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 01 17, 22:19)
Virginp ir as taves padiilgau wub.gif iki keliu tave operavo? Tai tu matau ir apie maista jau galvoji?! doh.gif nenoriu net pagalvot nei apie nieka...istisai tutinu vandenuka, ziauriai troskina

As pati gal ir nenoriu, bet pilvukas jau reikalauja-gurguliuoja schmoll.gif
Vandeniuka irgi pliupinu, troskina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 17, 20:13)
Ar jau baigiu is bado numirti   schmoll.gif
man tai atnese labai velai gal 22.30 val, nors prasiau, kad nenestu, bet niekas manes neklause...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beili: 17 sausio 2014 - 21:31
QUOTE(virginp @ 2014 01 17, 21:13)
Ar jau baigiu is bado numirti  schmoll.gif

Man irgi velai atnese, gal kokia 22val. O kiek tau riebaliuku nusiurbe? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 01 17, 22:55)
Man irgi velai atnese, gal kokia 22val. O kiek tau riebaliuku nusiurbe? smile.gif

Atnese jau ir man thumbup.gif nesuprantau kodel taip velai, jei atsipeikejus po narkozes, galima valgyti jau po 4val. Man tai labai pilvas gurguliavo ir silpna daresi doh.gif suleido nuo skausmo i kateteri tai apsvaigau labai, pasidare bloga, pradejo sirdele tantaluotis, zodziu gerai, kad lovoj gulejau, buciau isgriuvusi schmoll.gif

P.s.: cezario salotu taip ir negavau, itariu buvo pamirsusios mirksiukas.gif

Del riebaliuku nepaklausiau doh.gif ryt bus gudytojas, reiks paklausti tongue.gif
Tiesa man dar padalino 2 apgamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 17, 22:13)
Atnese jau ir man  thumbup.gif nesuprantau kodel taip velai, jei atsipeikejus po narkozes, galima valgyti jau po 4val. Man tai labai pilvas gurguliavo ir silpna daresi  doh.gif  suleido nuo skausmo i kateteri tai apsvaigau labai, pasidare bloga, pradejo sirdele tantaluotis, zodziu gerai, kad lovoj gulejau, buciau isgriuvusi  schmoll.gif

P.s.: cezario salotu taip ir negavau, itariu buvo pamirsusios  mirksiukas.gif

Del riebaliuku nepaklausiau  doh.gif ryt  bus gudytojas, reiks paklausti  tongue.gif
Tiesa man dar padalino 2 apgamas  ax.gif

Man irgi ant kojos salino apgama, tai net siuti ji reikejo, koks didelis ir bjaurus buvo. doh.gif o del riebaliuku, gali paklausti ir seseliu, jos irgi viska zino. smile.gif
Atsakyti