Sekmes Jums!!!
QUOTE(virginp @ 2014 01 16, 22:45)
Tatanka, patikek svajones tikrai pildosi
As apie tokia op. svajojau 9 metus ir pagaliau ryt ta issvajotoji diena
Nusiteik optimistiskai ir ji tikrai ateis
Labanakt merginos, jau lendu po kaldryte ir bandysiu snausti.
Susirasysime po visko

Nusiteik optimistiskai ir ji tikrai ateis

Labanakt merginos, jau lendu po kaldryte ir bandysiu snausti.
Susirasysime po visko

Sekmės

virginp, color77, SEKMES JUMS!!!!! ir lengvos rankos skulptoriams

QUOTE(campa @ 2014 01 16, 23:48)
Labas rytas. As jau klinikoj ir jau pasirasiusi sutartele, atsiskaiciusi uz op., bei pabendravusi su anesteziologe. Laukiu palatos, kazkodel dar neparuosta

QUOTE(virginp @ 2014 01 17, 09:33)
Labas rytas. As jau klinikoj ir jau pasirasiusi sutartele, atsiskaiciusi uz op., bei pabendravusi su anesteziologe. Laukiu palatos, kazkodel dar neparuosta
Gydytojas irgo veluoja, matyt visi uzsalo

Sekmės
Kas nors darėsi Estetinės chirurgijos centre vakar buvau pas juos

Oi, laukiam laukiam, mes Virginip ir Color77 , laukiam

Kazkuri mergaite klause apie siulu lindima - na baisiai durnas dalykas, nenuspejamas sakyciau... Man po pirmos op nieko, o vat po korekcijos - islindo pacioje matomiausioje vietoje, beveik auksčiausioje vietoje, rando gale

Jo randukai durniuoja, pleciasi laikui begant... Labi niretusi, kad bbutu tokie plouciai kaip is kart po Op, bet visko buna...
QUOTE(zuzii @ 2014 01 17, 15:44)
Kazkuri mergaite klause apie siulu lindima - na baisiai durnas dalykas, nenuspejamas sakyciau... Man po pirmos op nieko, o vat po korekcijos - islindo pacioje matomiausioje vietoje, beveik auksčiausioje vietoje, rando gale
Visa vaizda sugadino. Teisiog nors viduje siuva ir su tirpstanciais siulais, bet jhie gi is karto neistirpsta ir organizmas pradeda juos stumpt lauk - per randa... Man tai toks konkretus pulinys ten viduje susidare... Perrisimo metu istrauke ji, begedi, bet randas tai toje vietoje is karti isplatejo....
Jo randukai durniuoja, pleciasi laikui begant... Labi niretusi, kad bbutu tokie plouciai kaip is kart po Op, bet visko buna...

Man taip ir liko vienas siulu mazgelis po oda paciam rando gale ir matos per oda bet lyst lauk net nesiruosia

QUOTE(zuzii @ 2014 01 17, 15:44)
Visa vaizda sugadino. Teisiog nors viduje siuva ir su tirpstanciais siulais, bet jhie gi is karto neistirpsta ir organizmas pradeda juos stumpt lauk - per randa... Man tai toks konkretus pulinys ten viduje susidare... Perrisimo metu istrauke ji, begedi, bet randas tai toje vietoje is karti isplatejo....

Sveikutes

Ka tik sulasino gliukozes ir jau paklause ko noresiu valarienei

QUOTE(virginp @ 2014 01 17, 18:59)
Sveikutes
as jau po visko
Kaip jauciuosi sunku pasakyti
odos pasalino ne tiek ir daug: pilvas 500g ir nuo kiekvinos krutines mazdaug po 400kg. Raumenys pasirodo nebuvo prasiskyre
, tiesiog buvo laisvi, tad juos vistiek sutrauke, tik nenudziuogino ir sake, kad labai plokscias nebus

Sveikinimai pasigrazinus

virgin, liuks! Vistiek busi grazesne, todel nereik jaudintis. Be to, ponas M truputi melagis
nes sako, kad viskas bus blogiau, nei buna is tikruju. Man sake, ksd netilpsiu I savo rubus, kad svoris nepakis, dar kelis smulkius dalykus, kurie buvo atvirksciai! Pamatysi, kolege, bus puiku