Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Sekmes Jums!!!
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 16, 22:45)
Tatanka, patikek svajones tikrai pildosi  mirksiukas.gif  As apie tokia op. svajojau 9 metus ir pagaliau ryt ta issvajotoji diena  thumbup.gif
Nusiteik optimistiskai ir ji tikrai ateis  ax.gif

Labanakt merginos, jau lendu po kaldryte ir bandysiu snausti.
Susirasysime po visko  drinks_cheers.gif

Sekmės thumbup.gif pavydžiu blush2.gif man dar iki pavasario laukti (.)(.) op.
Atsakyti
virginp, color77, SEKMES JUMS!!!!! ir lengvos rankos skulptoriams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campa @ 2014 01 16, 23:48)
virginp, color77, SEKMES JUMS!!!!! ir lengvos rankos skulptoriams  4u.gif

Labas rytas. As jau klinikoj ir jau pasirasiusi sutartele, atsiskaiciusi uz op., bei pabendravusi su anesteziologe. Laukiu palatos, kazkodel dar neparuosta g.gif Gydytojas irgo veluoja, matyt visi uzsalo ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 17, 09:33)
Labas rytas. As jau klinikoj ir jau pasirasiusi sutartele, atsiskaiciusi uz op., bei pabendravusi su anesteziologe. Laukiu palatos, kazkodel dar neparuosta  g.gif Gydytojas irgo veluoja, matyt visi uzsalo  ax.gif  lotuliukas.gif

Sekmės

Kas nors darėsi Estetinės chirurgijos centre vakar buvau pas juos rolleyes.gif mane užkabino tai kad pas juos internete daugiausiai pilvo plastikos nuotrauku pries ir po.......padariau prielaidą, kad turi daugiausiai patirties rolleyes.gif laukiu sąmatos, mat dar (.)(.) reik tobulinti..........
Atsakyti
virginp, color77, matyt dar esate gražių sapnų karalystėje...
Atsakyti

Oi, laukiam laukiam, mes Virginip ir Color77 , laukiam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kazkuri mergaite klause apie siulu lindima - na baisiai durnas dalykas, nenuspejamas sakyciau... Man po pirmos op nieko, o vat po korekcijos - islindo pacioje matomiausioje vietoje, beveik auksčiausioje vietoje, rando gale doh.gif Visa vaizda sugadino. Teisiog nors viduje siuva ir su tirpstanciais siulais, bet jhie gi is karto neistirpsta ir organizmas pradeda juos stumpt lauk - per randa... Man tai toks konkretus pulinys ten viduje susidare... Perrisimo metu istrauke ji, begedi, bet randas tai toje vietoje is karti isplatejo....

Jo randukai durniuoja, pleciasi laikui begant... Labi niretusi, kad bbutu tokie plouciai kaip is kart po Op, bet visko buna...
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 01 17, 15:44)
Oi, laukiam laukiam, mes Virginip ir Color77 , laukiam thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kazkuri mergaite klause apie siulu lindima - na baisiai durnas dalykas, nenuspejamas sakyciau... Man po pirmos op nieko, o vat po korekcijos - islindo pacioje matomiausioje vietoje, beveik auksčiausioje vietoje, rando gale doh.gif  Visa vaizda sugadino. Teisiog nors viduje siuva ir su tirpstanciais siulais, bet jhie gi is karto neistirpsta ir organizmas pradeda juos stumpt lauk - per randa...  Man tai toks konkretus pulinys ten viduje susidare... Perrisimo metu istrauke ji, begedi, bet randas tai toje vietoje is karti isplatejo....
Jo randukai durniuoja, pleciasi laikui begant... Labi niretusi, kad bbutu tokie plouciai kaip is kart po Op, bet visko buna...

Man taip ir liko vienas siulu mazgelis po oda paciam rando gale ir matos per oda bet lyst lauk net nesiruosia g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 01 17, 15:44)
Oi, laukiam laukiam, mes Virginip ir Color77 , laukiam thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kazkuri mergaite klause apie siulu lindima - na baisiai durnas dalykas, nenuspejamas sakyciau... Man po pirmos op nieko, o vat po korekcijos - islindo pacioje matomiausioje vietoje, beveik auksčiausioje vietoje, rando gale doh.gif  Visa vaizda sugadino. Teisiog nors viduje siuva ir su tirpstanciais siulais, bet jhie gi is karto neistirpsta ir organizmas pradeda juos stumpt lauk - per randa...  Man tai toks konkretus pulinys ten viduje susidare... Perrisimo metu istrauke ji, begedi, bet randas tai toje vietoje is karti isplatejo....

Sveikutes 4u.gif as jau po visko thumbup.gif Kaip jauciuosi sunku pasakyti mirksiukas.gif odos pasalino ne tiek ir daug: pilvas 500g ir nuo kiekvinos krutines mazdaug po 400kg. Raumenys pasirodo nebuvo prasiskyre thumbup.gif , tiesiog buvo laisvi, tad juos vistiek sutrauke, tik nenudziuogino ir sake, kad labai plokscias nebus verysad.gif
Ka tik sulasino gliukozes ir jau paklause ko noresiu valarienei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 17, 18:59)
Sveikutes  4u.gif as jau po visko  thumbup.gif Kaip jauciuosi sunku pasakyti    mirksiukas.gif odos pasalino ne tiek ir daug: pilvas 500g ir nuo kiekvinos krutines mazdaug po 400kg. Raumenys pasirodo nebuvo prasiskyre  thumbup.gif , tiesiog buvo laisvi, tad juos vistiek sutrauke, tik nenudziuogino ir sake, kad labai plokscias nebus  verysad.gif
Ka tik sulasino gliukozes ir jau paklause ko noresiu valarienei  tongue.gif

Sveikinimai pasigrazinus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet kokiu atveju bus daug graziau nei buvo!!! Lengvo tau gyjimo drinks_cheers.gif Skanios vakarienes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 17, 16:59)
Sveikutes  4u.gif as jau po visko  thumbup.gif
sveikinu pagrindinis darbas atliktas, dabar tik gerų emocijų ir lengvo gyjimo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beili: 17 sausio 2014 - 18:22
virgin, liuks! Vistiek busi grazesne, todel nereik jaudintis. Be to, ponas M truputi melagis biggrin.gif nes sako, kad viskas bus blogiau, nei buna is tikruju. Man sake, ksd netilpsiu I savo rubus, kad svoris nepakis, dar kelis smulkius dalykus, kurie buvo atvirksciai! Pamatysi, kolege, bus puiku mirksiukas.gif
Atsakyti