QUOTE(lilget @ 2014 02 04, 12:08)
aha irlabai dziugu kad sea girl paeme nors 3 vieta , bet paeme o musu mergaiciukei pritruko
Nu kaip malonu kad "sirgaliu" yra aciu
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 02 04, 13:44)
Oho..rimtai? Pazinai? Is ko...? Is vaiko peduciu?
SeaGirl, man Jūsų garbaniukas, pirmoje foto skaitantis knygutę apie meškį, irgi labai patiko Iš ko pažinau, nežinau, gal irgi iš pėdučių
Beje, už šitą Jūsų nuotrauką irgi balsavau, tokia ramybe dvelkia Taip pat balsus atidaviau vilkros dukružėms ir Labruscum mergaitei, labai jau skaniai skaito knygą
Beje, už šitą Jūsų nuotrauką irgi balsavau, tokia ramybe dvelkia Taip pat balsus atidaviau vilkros dukružėms ir Labruscum mergaitei, labai jau skaniai skaito knygą
sea girl imeskit kokia ten su pedutem buvot idejus, nemaciau
QUOTE(lilget @ 2014 02 04, 22:36)
sea girl imeskit kokia ten su pedutem buvot idejus, nemaciau
Na ne tai kad "su pedutem", bet kad daugiau vaiko nesimato, tai ir klausiu negi is peduciu pazino
Va
HappyAngel, geras...jus irgi is peduciu...? Aciu. Smagu kad patiko ir ta ir ta
QUOTE(Sea Girl @ 2014 02 05, 00:41)
Na ne tai kad "su pedutem", bet kad daugiau vaiko nesimato, tai ir klausiu negi is peduciu pazino
Va
Va
Siai nebuciau balso davus bet ta su vyresniu berniuku lb
QUOTE(lilget @ 2014 02 04, 23:45)
Siai nebuciau balso davus bet ta su vyresniu berniuku lb
Nu va, tai reiskia neapsirikau pakeisdama
O siaip tai man laimet tikrai nera svarbu, bet dalyvauti smagu
abi spalvotos,už kurias balsavau,ir pateko į tą 3tuką nu liuks ale vat arba aš priaugau iki SM balsuotojų skonio,arba balsuotojai priaugo iki manęs
QUOTE(muminukas @ 2014 02 04, 02:47)
būtų labai smalsu sužinoti pirmos vietos nuotraukos istoriją
Na, visų pirma labai norėčiau padėkoti už visus balsus, skirtus mano nuotraukai o istorija labai paprasta - tas vyriškis sėdėjo prie Amberton viešbučio Vilniuje ir tiesiog skaitė knygą šiaip originali nuotrauka buvo didesnė, čia labiau apkarpyta ir nespalvota versija
Sveikinimai nugalėtojoms Džiugu, kad Jūsų tiek daug
Mano balsus pelniusios: I, III ir IV vietose
SeaGirl, man labai patiko ši nuotrauka ir gaila buvo, kad ji dingo. Bet gavosi taip, kad ir antroji pelnė mano simpatijas ir balsą.
Mano balsus pelniusios: I, III ir IV vietose
QUOTE(Sea Girl @ 2014 02 04, 23:41)
SeaGirl, man labai patiko ši nuotrauka ir gaila buvo, kad ji dingo. Bet gavosi taip, kad ir antroji pelnė mano simpatijas ir balsą.
Sveikinimai nugalėtojams!
Ir ačiū už balsus mano skaitovei Dar tik pirmokė, pati pradžia, bet jau gan stipriai įsitraukusi (visa į mama ).
Darkas nuotrauka spalvota labiau kabina Bet ir jb super atrodo.
Ir ačiū už balsus mano skaitovei Dar tik pirmokė, pati pradžia, bet jau gan stipriai įsitraukusi (visa į mama ).
Darkas nuotrauka spalvota labiau kabina Bet ir jb super atrodo.
QUOTE(Darkas @ 2014 02 05, 15:21)
Na, visų pirma labai norėčiau padėkoti už visus balsus, skirtus mano nuotraukai o istorija labai paprasta - tas vyriškis sėdėjo prie Amberton viešbučio Vilniuje ir tiesiog skaitė knygą šiaip originali nuotrauka buvo didesnė, čia labiau apkarpyta ir nespalvota versija
nespalvotoj diedukas labai taip hemingvėjiškai atrodo