Šios neapkaltins niekas, padarytos šiam konkursui būtent dabar
Na nebent, gyvena Pietuose
Žodžiu, norint kibti - visada rasis kur, o norint tiesiog vertinti ir gėrėtis, tai foto labai graži, tokia kaimiška nostalgiška
http://www.supermama...p...&phid=24680
Papildyta:
Ne į temą, kokia graži mergaitė 3 iš dešinės
http://www.supermama...p...&phid=24682
Papildyta:
Geras kadras, tik akims nesveika
http://www.supermama...p...&phid=24679
QUOTE(Vicious Vici @ 2014 01 20, 14:27)
Ne i tema bet....visos trys mergaites labai panasios ir visos labai grazios....
Apskritai toks grazus konkursas. Ir nesuprantu koks skirtumas ar nuotrauka specialiai konkusui daryta, ar is archyvu, mano akim visos nuotraukos kuo puikiausiai atitinka tema. Ir stebetinai daug geru nuotrauku, nors ju nera dar daug, bet dauguma geros
QUOTE(Sea Girl @ 2014 01 20, 19:04)
Ne i tema bet....visos trys mergaites labai panasios ir visos labai grazios....
Visuomet yra gražūs ir gražiausi O dėl pastarųjų - nesiginčijama, jau koks kieno skonis
Man norėtųsi spontaniškų nuotraukų iš knygyno, bibliotekos, knygų mugės.
superinė man tos juodai baltos tai nea,laukiau gražių spalvotų
QUOTE(Ramunita @ 2014 01 21, 17:56)
Aga, labai jauki. Man dar šita patinka, būtent spalvomis
man juoda/balta,kaip niekad siam konkursui man tokios graziausios nors as nemegeja juoda/balta
QUOTE(lilget @ 2014 01 19, 13:55)
Mano favorite tai si
Mano galva tikrai ne pasodintas zmogus, neiduota knyga ir nenufotkinta butent siam konkursui, daugelis foto man rodos butent tokios
Mano galva tikrai ne pasodintas zmogus, neiduota knyga ir nenufotkinta butent siam konkursui, daugelis foto man rodos butent tokios
Pati pačiausia , iš karto krito ši foto , be galo be krašto . Favoritė ir balsas garantuotas.
QUOTE(Naktibalda @ 2014 01 21, 22:02)
Pati pačiausia , iš karto krito ši foto , be galo be krašto . Favoritė ir balsas garantuotas.
Man irgi.
Labai gražus konkursas ir kiek nuotraukų gražių
Neabejotina favorite
Kiti du balsai spalvotom atiteko
Kiti du balsai spalvotom atiteko
Nuostabus konkursas.. gaila, kad tik siandien pamaciau - buciau sudalyvavus..Bet uztat prabalsavau:
Balsas uz ideja, minti ir kitoniskuma..Puikus kadras
Uz tikruma. Butu graziau, jei fotografuota butu kitu kampu, bet vistiek zavus kadras sito konkurso kontekste.
Uz spalvas ir nuostabiai grazia mergaite
Balsas uz ideja, minti ir kitoniskuma..Puikus kadras
Uz tikruma. Butu graziau, jei fotografuota butu kitu kampu, bet vistiek zavus kadras sito konkurso kontekste.
Uz spalvas ir nuostabiai grazia mergaite
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 01 18, 11:08)
Esu knygomanė tad šis konkursas yra nuostabus ir visos foto su knygutėmis tikrai nuostabios, BET
šita mano garantuota favoritė tos pilnos lentynos knygų ir ta tokia nesuvaidinta akimirka
labai gražu
šita mano garantuota favoritė tos pilnos lentynos knygų ir ta tokia nesuvaidinta akimirka
labai gražu
Akimirka tai tikrai suvaidinta nemanau, kad tas dramblys ten visada buna ir ten jo vieta
Nesakau, kad nuotrauka negrazi, bet tikrai specialiai fotografuota..Ir tas ner blogai...
Nesutinku, kad nesuvaidinta