Labai aciu stileta/garde mamytei.Siuntinuka perdave.Labai viskas grazu ir tiko.Kvepalais mergaite labai dziaugiasi ir drabuzeliais.Patalynes mums labai reikejo tai tikrai padejote.Nuosirdziausiai dekoju.Zinau, kad dekodama jums neatsidekosiu, bet is sirdies sakom jums aciu.Mano seimai labai padejote ir niekada sito nepamirsiu.Linkiu jums visa ko geriausiai jums ir jusu seimai.ACIU.
Merginos, ar būtų kas paimtų iš Post24 paštomato Kaune kur nors, kad perduoti kaimynei? Beje, ar dar važiuoja kaimynė į Kauną?
Aš turėčiau porą tašių, kelnes 40 dydžio, bliuskutę, juodus ir baltus marškinukus, batų, batelių. Gal dar ką rasčiau. Man per Post24 didelis siuntinys kainuotų 6 Lt, tai prikrauti galėčiau ką turiu
Gaila, kad vėlai pamačiau temą, žiema baigėsi, o turiu ir žieminius, ir rudeninius batus. Bet juk kitiems metams būtų
Aš turėčiau porą tašių, kelnes 40 dydžio, bliuskutę, juodus ir baltus marškinukus, batų, batelių. Gal dar ką rasčiau. Man per Post24 didelis siuntinys kainuotų 6 Lt, tai prikrauti galėčiau ką turiu
Gaila, kad vėlai pamačiau temą, žiema baigėsi, o turiu ir žieminius, ir rudeninius batus. Bet juk kitiems metams būtų
QUOTE(dota @ 2014 02 24, 15:15)
Merginos, ar būtų kas paimtų iš Post24 paštomato Kaune kur nors, kad perduoti kaimynei? Beje, ar dar važiuoja kaimynė į Kauną?
Aš manau, kad galėtumėt siųsti tiesiai į Lazdijus ar Alytų. Čia evita88 pati galėtų pasakyti. Mano žiniomis, ta kaimynė jau į Kauną nebevažinėja, nes jos vyrą klinikos perkėlė į Alytaus ligoninę. Evita88 sutikslinkit.
Beje, batų tai ko gero tikrai reikia ir striukių gal kokių, patalynės gal dar.
Teisybės dėlėi, išvardinsiu, ką išsiunčiau:
2poros 30-32d batukų, 3poros aukštakulnių 39d, vienerios lauko tapkės, 3 pilni patalynės komplektai, plius dar paklodė ir kokie 6 užvalkaliukai pagalvėms, užuolaidos, 4 tašės ir rankinukai, dveji kvepalai, šiek tiek kosmetikos, keli nagų lakai, paltukas ir pora šiltų striukių, viena striukė mergaitei, ir trys labai dideli (bulviniai) maišai drabužių (nuo pedkelnyčių ir apatinių maikučių iki megstinių ir kelnių).
Evita88, jei yra dar kažkas pirmo būtinumo, parašykit. Galbūt Alytaus, Lazdijų mamyčių temoje.
Na, mano visi drabužėliai/batai bus tinkami tik vyresniajai dukrai arba pačiai mamai
QUOTE(dota @ 2014 02 24, 16:14)
Na, mano visi drabužėliai/batai bus tinkami tik vyresniajai dukrai arba pačiai mamai
Iš tų trijų maišų, 2 buvo S-M dydžio
Pažiūrėjau, yra 2 paštomatai Alytuje: prie Rimi Pulko g. 53A ir prie PC Arena Naujoji g. 7E.
Tik neaišku kaip su galimybėmis pasiimti? Ten, berods, saugo tik savaitę
Tik neaišku kaip su galimybėmis pasiimti? Ten, berods, saugo tik savaitę
atiduociau urmu s/m rubeliu ir batuku 39dydziu,noriu gauti kelis litus,kad vietoj ju nusipirkciau kazka tinkamo savo panelems,jei domina rasykit.rubelius atiduosiu po 1-2lt