Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškau kas galėtų padovanoti drabužių

Galeciau kazka parinkti ir savo spintoj, bet tik as Kaune. Tai nezinau kaip perduoti reiketu g.gif
Nes as rasiau zinute del perdavimo sprendimo, bet negavau jokio atsakymo. Tai nezinau ar dar domina ar ne blush2.gif
Atsakyti
domina labai ca tokia gera nare man padeda ji perduoda mano kaimynei kad parvestu o dabar y kauna pirmadieny vazuos tai zadejo vel perduoti smile.gif
Atsakyti
Vieną maišą surinkau dar savo daiktelių, pagalvės užvalkaliukų, kaimynė pora maikučių pažadėjo, mažiukei nupirkau sąsiuvinukų, piešimo sąsiuvinį, spalvoto popieriaus, flomasterių, akvarelės, teptukų, ... Jei nesupiešit anksčiau, bus mokyklėlės pradžiai.
Vyresnei merginai įdėjau naują tušą, lūpdažį, kosmetinį pieštuką, trejus nagų lakus.

Narė Delme pririnko mažąjai rūbelių. Sutarta paimti rytoj.
Mano draugė kažką rado mažei, bet tik ryt matysiu kas tai.

Kadangi aš pati gyvenu Raudondvaryj, tai jei dar kažkuri kažką parinktų, galėčiau paimti rytoj tarp 11-13val. Rašykit man į až su savo tel. nr. Sekmadienį, deje, Kaune nebūsiu. Nebent jūs galėsit atvežti iki manęs arba pirmadienį pirmoj dienos pusėj iki Klinikų. Pirmadienį bus perduota viskas ką turėsiu.

Vis dar neturim mergaitei jokios kuprinytės, batukų, striukės kol kas irgi neturiu, s-m dydžio šiltų rūbų. Iš žaisliukų irgi tik padėvėtą barbę turėjau. smile.gif

Aš ne tv pagalba ir stebuklo padaryti negaliu, bet kuo galėjau, tuo pasidalinau, nenuskriausdama savęs.
Tikiuosi, evita88, jūs suprantat, kad tokios akcijos dažniausiai būna vienkartinės ir labai nuoširdžiai tikiuosi, kad ateityje jums bus lengviau 4u.gif

Atsakyti
Labai jums aciu, tikrai musu seimai jus padejote. Jau nezinau nei kaip jums atsidekoti,tikrai geras zmogutis esate smile.gif
Nuosirdziai dekojam. Ir nepamirsim tikrai kiek daug mums padejote.Labai labai aciu.Pirmadieni pasakiau kaimynei, kad susisiektu,sake gerai butinai smile.gif ji ant puse 12 jau klininkose bus tai su jumis susisieks veliau kai is kliniku iseis.
Atsakyti
Ačiū labai Delme ir zuza*, kurių dėka jūsų abi damos turės po šiltesnį viršutinį drabužėlį. labai gražią kuprinytę, nemažai s-m dydžio drabužėlių, ir šiek tiek rūbelių mažei.

Gaila, kad nepavyko gauti šiltų batų verysad.gif

Mano draugė pririnko tikrai daug drabužiukų mažąjai, bus kuo ir mokyklėlei papuošti, ir kuo po lauką lakstyti.

Jei dar atsirastų mama, turinti išaugtus šiltus 30-32d batukus, parašykit man į až. Taip pat mielai paimtumėm šiltus 39d batus.
Atsakyti
Labai dekoju jums mamytes smile.gif
Matau, kad tikrai yra geru zmoniu kurie nori musu seimai padeti.
Mergaites jau labai dziaugiasi, kad gaus rubeliu.
Didelis didelis aciu mamytems.
Stileta/garda aciu jums, kad del mano vaikuciu sitaip stengiaties.
Atsakyti
QUOTE(Stileta/Garda @ 2014 01 26, 00:26)
Ačiū labai Delme ir zuza*, kurių dėka jūsų abi damos turės po šiltesnį viršutinį drabužėlį. labai gražią kuprinytę, nemažai s-m dydžio drabužėlių, ir šiek tiek rūbelių mažei.

Gaila, kad nepavyko gauti šiltų batų verysad.gif

Mano draugė pririnko tikrai daug drabužiukų mažąjai, bus kuo ir mokyklėlei papuošti, ir kuo po lauką lakstyti.

Jei dar atsirastų mama, turinti išaugtus šiltus 30-32d batukus, parašykit man į až. Taip pat mielai paimtumėm šiltus 39d batus.

Saunu,kad nors kiek galejom padeti.aciu jums,kad viska surinkot ir perduosit 4u.gif
gaila tikrai,kad tas atstumas tolimas.
Atsakyti
Vakar šeima gavo du didžiulius maišus drabužių. Mažoji jau turi kuprinę, būtiniausių daiktų rinkinuką mokyklai, šiltą striukę, paskutinę minutę suradau šiltus sūnaus batukus. Drabužiukų tikrai daug, yra ir didesnių, bus kitiems metams.
Galbūt mama dar ieškos rankinuko, papuošaliukų ar dar kažkokių daiktelių, bet mažesnio svorio daiktus tikrai būtų galima siųstis smile.gif

Sėkmės jums.
Atsakyti
dar karta labai didelis aciu visoms mamytems kurios mums padejo nesitikejau kad gausi truputuka ir patalynes cekoliuku labai buvo malonu gal kasturi nereikalingos patalynes tikrai mums praverstu o rubelei tikrai labai grazus ir svarus thumbup.gif
Atsakyti
Patikslinsiu, įdėjau kelis pagalvių užvalkaliukus.
Tai reikėtų kaldrų užvalkalų ir paklodžių.
Evita88, o jūsų kaimynė dar į Kauną važiuos ar ne? Jei važiuos, tai gal dar kažkuri kaunietė pagelbėtų?

Tuo pačiu paklausiu- kai pries tris metus buvot įdėjusi prašymą padėti, ar kažką gavot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stileta/Garda: 28 sausio 2014 - 20:20
ne zinokit pries 3 metus nieko negavom o y kauna dar vaziuos lygtai savaitgaly dar tikrai nepaklausau o patalynes nu kazkaip sarmatijausi prasyt bet kaip perdavet tuos cekoliukus nu tai paprasau gal kas turi atliekamos
Atsakyti

LABAI DIDELIS ACIU MAMYTEI DIJA DEIMA KURI ATSIUNTE BATELIUS SAVO SASKAITA TIKRAI YRA GERU ZMONIU DAR KARTA ACIU
Atsakyti