Vakar buvo perduotas maišas su S-M dydžio drabužiais. Bet tarp jų nebuvo šiltų viršutinių rūbų, žieminių batų. Taip pat šešiametei neturėjau jokių drabužiukų.
Mielos mamos, galbūt turite nereikalingų, jums jau pabodusių, išaugtų drabužėlių mažajai, 30d batukų, 38-39d šiltų batų.
Supratau, kad šeštadieniais gali pasiimti ir iš Kauno, jei tik galėtumėt privežti prie klinikų.
Mamos (evitos88) prašau surašyti konkrečius daiktus čia, temoje, ko trūksta labiausiai. Bendrom jėgom nors laikinai jums padėsim
Mielos mamos, galbūt turite nereikalingų, jums jau pabodusių, išaugtų drabužėlių mažajai, 30d batukų, 38-39d šiltų batų.
Supratau, kad šeštadieniais gali pasiimti ir iš Kauno, jei tik galėtumėt privežti prie klinikų.
Mamos (evitos88) prašau surašyti konkrečius daiktus čia, temoje, ko trūksta labiausiai. Bendrom jėgom nors laikinai jums padėsim
QUOTE(Stileta/Garda @ 2014 01 19, 12:27)
Vakar buvo perduotas maišas su S-M dydžio drabužiais. Bet tarp jų nebuvo šiltų viršutinių rūbų, žieminių batų. Taip pat šešiametei neturėjau jokių drabužiukų.
Gal kas gali suorganizuoti atvežimą iš Klaipėdos, turėčiau mergaitei drabužėlių ir kitokių rakandų. Gal kauniškiai kas važinėjasi į pajūrį?
Taip,gaila didelis atstumas, jei kas vaziuotu ir as parinkciau drabuzeliu, o zaislu pilni namai.
Evita88, dar kartą prašau surašykit pirmo būtinumo daiktus.
mums truksta mergaitei 6metu zieminiu batuku 30 d strukes kelniu nu kuo kas galit mergaitei 17 metu ir drabuziu berniukas 18 metu ir drabuziu ir kas ko galit mums viskas pravercia nu ir moterisku rubu sm dydis o batu 38.39 dydis o kitiems 2 bernukams atidave kaimynai nemazai uz viska bucau dekinga dar mazajaizaislu kas gali
Leidau sau įdėti jūsų prašymą į kelias temas.
http://www.supermama...?...&p=65439636
http://www.supermama...?...&p=65439636
Aš dar per kaimynes perbėgsiu. Vistiek kažką dar rasiu
Striukę turiu, bet ji mano sūnaus, tamsi. Ar jūsų mažoji rengtųsi? Žinau, kokie kaprizingi būna vaikai, ypač, jei kažkas pasijuokia.
Striukę turiu, bet ji mano sūnaus, tamsi. Ar jūsų mažoji rengtųsi? Žinau, kokie kaprizingi būna vaikai, ypač, jei kažkas pasijuokia.
Ne šiam, bet kitam šeštadieniui tikrai surinksiu dar porą maišų. Dar kartą perkračiau kampus pas save, savaitgalį dar kažką paimsiu iš vienos mamos. Ir deje, mano rezervai kol kas bus išsemti
Pabandykit išsiaiškinti, ar kitą savaitgalį jūsų kaimynė bus Kaune?
Pabandykit išsiaiškinti, ar kitą savaitgalį jūsų kaimynė bus Kaune?