Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

aciu uz pastebejima ir kad nepraleidom manes lotuliukas.gif .

Mieli darbukai ir liemene liuksine, kai sakoma paprasta, bet neprasta 4u.gif
Atsakyti
Jautiena, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir jau įprasta, kad tavo darbeliai suuuuper preciziški 4u.gif , kantrybę turi žvėrišką lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už patarimus ir pagyras, mano užmestukas jau su lygiuoju mezgimu megztais mankietukais. Dabar patenkinta.
Kvartetas, o jau nuotraukyčių grožis , net pamiršau kad mezginių nuotraukytėj reik ieškot , mieli mezginukai. 4u.gif
Zuzana gražiai pynučių priraičius.
Ir jautienos liemenė daili, džiaugsis mama.
Vince0405 laikykis, kam nebūna. ax.gif
Atsakyti
Senokai užsukus buvau, o jūs čia tiek grožių primezgusios wub.gif Šaunuolės visos! 4u.gif

Ir aš ne tuščiom rankom ateinu - mano greitsnoodis. wink.gif pusę žiemos vidurinėlė pliku kaklu vaikščiojo, visi šalikai jai nepatogūs, spaudžia. doh.gif vieną šaltą dieną ultimatyviai liepiau ką nors ant kaklo užsirišt ir pasiūliau pabandyt vyriausios sesės snoodą. Pasirodo ir tinkamas, ir patogus, ir gražus, ir šildo, ir nespaudžia. doh.gif Tai greituoju būdu ir jai numezgiau. smile.gif Pasimatavo abi, sakė nešios pasikeisdamos. smile.gif ir liepė dar vieną megzt. biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
laba vakara
ale jau groziu visos primezgusios smile.gif
as vis bandau susidraugauti su savo masina smile.gif ir vel su klausimuku,mano mezginis baigtas atvirom akim nu ta prasme su pagalbiniu siulu ir kai as su adata tas akis uzbaiginejau palei instrukcija.... kazkkasne to gaunasi,akys kaip pakibusios ant siulo lieka,gal kokia nuoroda i youtube turit nes visaip angliskai vedu nieko nerandu....
Papildyta:
QUOTE(juokiukas @ 2014 01 28, 23:35)
laba vakara
ale jau groziu visos primezgusios smile.gif
as vis bandau susidraugauti su savo masina smile.gif ir vel su klausimuku,mano mezginis baigtas atvirom akim nu ta prasme su pagalbiniu siulu ir kai as su adata tas akis uzbaiginejau palei instrukcija.... kazkkasne to gaunasi,akys kaip pakibusios ant siulo lieka,gal kokia nuoroda i youtube turit nes visaip angliskai vedu nieko nerandu....

o kiek klaidu priveliau biggrin.gif jau akys nuo mezgimo parejo biggrin.gif
Atsakyti
Jautiena, pagaliau išlindai į eterį, aš jau labai pasiilgus Tavo kruopščių darbelių 4u.gif
Lace, pasakiskos mergaites su snudu, o kepuriuka pati mezgei? Medalis uz burbula 4u.gif
Dar pagirsiu Zuzana uz beprotiska tempa, kada spejat tiek megzti?
Darbeja uz traukinukus ir fantastiskus snoodus 4u.gif
Mociute ypac uz liemene su gelyte, labai dailu ir skoninga 4u.gif
Kvarteta uz tobulas nuotraukas, kurias puosia zavios mergaites su dailiais mezginiais bigsmile.gif
Akirera, tikiuos greit vel susidraugausi su kiaurarasciais 4u.gif
Na o as, totaliai sergu - pripyre uzbaigti mazajai suknele, tai iki 2h sedejau doh.gif nei dega, nei ka - negalejau atsitraukti. Dekoju jautienai, kuri seniau pasakojo kaip kaklo apdaila daryti - pavyko, aciu labai 4u.gif
Foto kokybe bloga, nu bet taip norisi pasirodyti.
user posted image
iki tobulumo (cia tobulumas man suprantamas daug paprasciau, nei daugumai lotuliukas.gif ) tai kakla labiau isimti reikejo, nes dabar truputi lipa. Bet tikrai neardysiu - sunesiosim. Zodziu siandien dama pasipuosus isejo i darzeli, nei svente, nei ka - ale prispyre butinai uzbaigti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivuliau: 29 sausio 2014 - 08:30
o man kaklo isemimas nekrenta i akis. Labiau pati kakliulo gumele. Matomai per daug akiu uzsidejot, nes tokia papliurusi pati pradzia. O siaip tai labai daili suknute, ir manekene tokia fainulka
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 01 29, 08:37)
o man kaklo isemimas nekrenta i akis. Labiau pati kakliulo gumele. Matomai per daug akiu uzsidejot, nes tokia papliurusi pati pradzia. O siaip tai labai daili suknute, ir manekene tokia fainulka

aga man ir tas kliuna, bet manau mano riberis gal visgi kaltas. Nes jau taip istempiau stipriai kiek tik tempesi biggrin.gif
Atsakyti
o bandei per atstuma gerai pagarinti su ligintuvu?
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 01 29, 08:59)
o bandei per atstuma gerai pagarinti su ligintuvu?

aciu uz patarima, reiks pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Lace, fainuolis snoodas thumbup.gif . Nu, kaip noriu snoodo beprotiškai, bet aišku šią žiemą nenusimegsiu, nes man taip būna, kai labai ko nors noriu lotuliukas.gif
Jautiena, gerulė liemenė mamai, žinau šitą raštą, jis man labai gražus, tik ant juodų siūlų nelabai matosi. Ruošiuosi pasidaryti jo perfokortą. O daužiausi visai ne iš peties, tik truputėlį stipriau pastūmiau karietą, to ir užteko, užsilenkė geležėlė ir pavarė per adatas, bet nieko, jau baigiu susitvarkyti ir vistiek mezgu kiauraraštinę suknelę lotuliukas.gif
Daivuliau, graži mergytė gražia suknele, tik lūpytę patempusi biggrin.gif Labai gražiai pereina siūlo spalvytės. O kakliuko apdailą reikėjo mažesniu tankumu megzti, tai būtų labiau prigludęs.
Atsakyti
Lace, labai gražus snoodas thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif , ir spalvos, ir raštas.

Daivuliau, miela suknytė 4u.gif biggrin.gif 4u.gif , o svarbiausia, kad manekenei patinka bigsmile.gif , o tobulumas ateis pamažu. Čia kaip tam posaky - gyveni ir mokais. Kas nemezga su mašina tai galvoja, kad tik pasakyt mašinikei reikia ko nori, viens du ir turi. Deja, deja.....
Atsakyti