Zuzana pyškina mezginius viens po kito gražu žiūrėt
Pasigyrkit ką primezgę visos, o tai vis varvinu seilę į tą puslapį, kaip smagu pamatyt ką naujo.
O mano pirmas darbelis sau per du mėnesius kai turiu broliuką, sulaukiau ir savo eilės.
Ir dar tokia liemenė draugei
buvo ir sijonukas prie jos, ale iškeliavo nenufotkintas
Mociutte grazus rubeliai greitai mezgate ir graziai...
As tik vis ziuriu, rankomis vis pamezgu o su masina sunkokai gaunasi
Darbeja ir kaip visuomet grazus darbeliai
As tik vis ziuriu, rankomis vis pamezgu o su masina sunkokai gaunasi
Darbeja ir kaip visuomet grazus darbeliai
QUOTE(močiuttė @ 2014 01 26, 18:28)
O mano pirmas darbelis sau per du mėnesius kai turiu broliuką, sulaukiau ir savo eilės.
Joooo, pyškinat didelius mezginius vienas po kito , nesitiki, kad tik du mėnesius mašinlige sergat , bet diagnozė ko gero rimta ir liga sunkiai pagydoma
QUOTE(močiuttė @ 2014 01 26, 21:01)
zuikyte03, kokia mašinytė pas jus, ir ko nesusidraugaunat. Per kančias į žvaigždes , užsispyrimo reik
knitmaster mano masinyte, nieko ji gera, tik as kai prisedu prie kompiuterio, tai mano laisva laika suvalgo, ir dar turiu dukryte metuku.
Mociute as mezgiausi kazka panasaus. Mezgiau atskiras rankoves, kaip yprastam megztukui. Man kazkaip patinka kai silta riesams. Ir prisiuvau....
Patapetuosiu ciut ciut. Nerodziau, nors jau seniai numegzti ir devimi.
Visiem zinomas koriukas.
Paprastutis ligiu akiu komplektukas. Kepure su dideliu bumbuolu, salikas ir kumstinukes.
Patapetuosiu ciut ciut. Nerodziau, nors jau seniai numegzti ir devimi.
Visiem zinomas koriukas.
Paprastutis ligiu akiu komplektukas. Kepure su dideliu bumbuolu, salikas ir kumstinukes.
kvartetas, nuotraukų gražumas verčia iš kojų
močiuttė, taip trumpai temezgat, o tooookie darbai , paskutiniam užmestukui aš irgi mankietukus dar primegzčiau, bet čia jau skonio reikalas...
Dar noriu pagirti paskutinius darbejos, akireros, zuzanos ir eglės mezginius
O pas mane juodas periodas mezgime, mezgu ardau, mezgu ardau ... bet praeis jis
močiuttė, taip trumpai temezgat, o tooookie darbai , paskutiniam užmestukui aš irgi mankietukus dar primegzčiau, bet čia jau skonio reikalas...
Dar noriu pagirti paskutinius darbejos, akireros, zuzanos ir eglės mezginius
O pas mane juodas periodas mezgime, mezgu ardau, mezgu ardau ... bet praeis jis
Kvartetas, prapuola tavo mezginiai gražios gamtos ir mėlynų akių fone , nors iš tikrųjų tai man laaabai gražu
Močiutte, aš tai prie šito mezginio "rezinkinių" rankogalių nedaryčiau Paprastas dvigubas gerų akių kraštelis būtų mano sprendimas
Vince0405, ir visom kitom merginom pastebėjusiom mano mezginius, ačiū Vis tik labai smagu, kai nesupeikia Laukiam tavo mezg-ard-mezg rezultatų
Močiutte, aš tai prie šito mezginio "rezinkinių" rankogalių nedaryčiau Paprastas dvigubas gerų akių kraštelis būtų mano sprendimas
Vince0405, ir visom kitom merginom pastebėjusiom mano mezginius, ačiū Vis tik labai smagu, kai nesupeikia Laukiam tavo mezg-ard-mezg rezultatų
Vince0405, ačiū
Močiutte, gražūs mezginiai, suknytė , o mėlynukui norisi rankogalių.
Kvartetas, mezginukai fainuoliai ir gražiai pateikti.
Vis gyriausi ir gyriausi, kad sekasi kiauraraščius megzti, o va savaitgalį sulanksčiau karietos geležėlę, nuo kurios priklauso raštas, sugadinau galybę adatų, dabar kol ištaisysiu klaidas, tai nežinau kiek laiko praeis
Močiutte, gražūs mezginiai, suknytė , o mėlynukui norisi rankogalių.
Kvartetas, mezginukai fainuoliai ir gražiai pateikti.
Vis gyriausi ir gyriausi, kad sekasi kiauraraščius megzti, o va savaitgalį sulanksčiau karietos geležėlę, nuo kurios priklauso raštas, sugadinau galybę adatų, dabar kol ištaisysiu klaidas, tai nežinau kiek laiko praeis
na akirera turejai is peties dauzytis, kad taip viska sulankstyti...
saunuoles visos mezgejytes as tik pasigrozeti teuzsuku, nes mezgu, t.y. numezgu iki galo labai nedaug...
pagaliau priverciau uzbaigti liemene mamai. mezgiau, permezgiau kelis variantus: didesne mazesne, vienu rastu, kitu, is viso kokius 3 kartus viska is naujo, o tik paprasta liemene! uzkniso negyvai sitas rastelis atrodo mielas ir nesudetingas, bet kai padariau klaida isleidinedama kaklo iskirpte, ir nusprendziau isardyt ta puse V, tai nebesugebejau surinkt akiu - suke persisuke, kosmaras teko visa prieki isardyt ir is naujo megzt
Megzta Brother KH891+KR850, siuliukai Drops - Baby Merino 175m/50g, susinaudojo 6 x 50g, plius trupuciukas 7 kamuoliuko, itempimas 6, plotis 160akiu, ilgis 240, dydis apytiksliai 44.
saunuoles visos mezgejytes as tik pasigrozeti teuzsuku, nes mezgu, t.y. numezgu iki galo labai nedaug...
pagaliau priverciau uzbaigti liemene mamai. mezgiau, permezgiau kelis variantus: didesne mazesne, vienu rastu, kitu, is viso kokius 3 kartus viska is naujo, o tik paprasta liemene! uzkniso negyvai sitas rastelis atrodo mielas ir nesudetingas, bet kai padariau klaida isleidinedama kaklo iskirpte, ir nusprendziau isardyt ta puse V, tai nebesugebejau surinkt akiu - suke persisuke, kosmaras teko visa prieki isardyt ir is naujo megzt
Megzta Brother KH891+KR850, siuliukai Drops - Baby Merino 175m/50g, susinaudojo 6 x 50g, plius trupuciukas 7 kamuoliuko, itempimas 6, plotis 160akiu, ilgis 240, dydis apytiksliai 44.