Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

Zuzana pyškina mezginius viens po kito gražu žiūrėt thumbup.gif
Pasigyrkit ką primezgę visos, o tai vis varvinu seilę į tą puslapį, kaip smagu pamatyt ką naujo.
O mano pirmas darbelis sau per du mėnesius kai turiu broliuką, sulaukiau ir savo eilės.
user posted image

Ir dar tokia liemenė draugei
user posted image
buvo ir sijonukas prie jos, ale iškeliavo nenufotkintas
Atsakyti
Mociutte grazus rubeliai thumbup.gif greitai mezgate ir graziai...
As tik vis ziuriu, rankomis vis pamezgu o su masina sunkokai gaunasi g.gif
Darbeja ir kaip visuomet grazus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2014 01 26, 18:28)
O mano pirmas darbelis sau per du mėnesius kai turiu broliuką, sulaukiau ir savo eilės.
Ir dar tokia liemenė draugei

Joooo, pyškinat didelius mezginius vienas po kito 4u.gif 4u.gif 4u.gif , nesitiki, kad tik du mėnesius mašinlige sergat doh.gif , bet diagnozė ko gero rimta ir liga sunkiai pagydoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 26 sausio 2014 - 18:12
zuikyte03, kokia mašinytė pas jus, ir ko nesusidraugaunat. Per kančias į žvaigždes smile.gif , užsispyrimo reik ax.gif
darbėja, ačiū. Liga nepagydoma drinks_cheers.gif , žiauriai įsisenėjusi, o dar kai naujas gydymas pradėtas taikyt, be šansų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2014 01 26, 21:01)
zuikyte03, kokia mašinytė pas jus, ir ko nesusidraugaunat. Per kančias į žvaigždes  smile.gif , užsispyrimo reik  ax.gif

knitmaster mano masinyte, nieko ji gera, tik as kai prisedu prie kompiuterio, tai mano laisva laika suvalgo, ir dar turiu dukryte metuku. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės. Numezgiau dar tokią drapaną. kaip apdirbti rankoves nenusprendžiu, ar taip palikti tik apnert gražiai, ar mankietukus primegzt. Gal patarimų mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mociute as mezgiausi kazka panasaus. Mezgiau atskiras rankoves, kaip yprastam megztukui. Man kazkaip patinka kai silta riesams. Ir prisiuvau....

Patapetuosiu ciut ciut. Nerodziau, nors jau seniai numegzti ir devimi.
Visiem zinomas koriukas.
user posted image

Paprastutis ligiu akiu komplektukas. Kepure su dideliu bumbuolu, salikas ir kumstinukes.
user posted image
Atsakyti
kvartetas, nuotraukų gražumas verčia iš kojų wub.gif
močiuttė, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif taip trumpai temezgat, o tooookie darbai doh.gif thumbup.gif , paskutiniam užmestukui aš irgi mankietukus dar primegzčiau, bet čia jau skonio reikalas...
Dar noriu pagirti paskutinius darbejos, akireros, zuzanos ir eglės mezginius 4u.gif
O pas mane juodas periodas mezgime, mezgu ardau, mezgu ardau doh.gif ... bet praeis jis irnesakyk.gif
Atsakyti
vince 0405, aciu. nepergyvenk labai, visoms kliuna ardymo periodu.Artejant pavasariui, prisiminkim toki komplekteli
user posted image
Atsakyti
Kvartetas, prapuola tavo mezginiai gražios gamtos ir mėlynų akių fone schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , nors iš tikrųjų tai man laaabai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Močiutte, aš tai prie šito mezginio "rezinkinių" rankogalių nedaryčiau rolleyes.gif Paprastas dvigubas gerų akių kraštelis būtų mano sprendimas unsure.gif

Vince0405, ir visom kitom merginom pastebėjusiom mano mezginius, ačiū 4u.gif biggrin.gif 4u.gif Vis tik labai smagu, kai nesupeikia bigsmile.gif Laukiam tavo mezg-ard-mezg rezultatų biggrin.gif

Atsakyti
Vince0405, ačiū 4u.gif
Močiutte, gražūs mezginiai, suknytė thumbup.gif , o mėlynukui norisi rankogalių.
Kvartetas, mezginukai fainuoliai ir gražiai pateikti.
Vis gyriausi ir gyriausi, kad sekasi kiauraraščius megzti, o va savaitgalį sulanksčiau karietos geležėlę, nuo kurios priklauso raštas, sugadinau galybę adatų, dabar kol ištaisysiu klaidas, tai nežinau kiek laiko praeis doh.gif
Atsakyti
na akirera turejai is peties dauzytis, kad taip viska sulankstyti...
saunuoles visos mezgejytes 4u.gif as tik pasigrozeti teuzsuku, nes mezgu, t.y. numezgu iki galo labai nedaug...

pagaliau priverciau uzbaigti liemene mamai. mezgiau, permezgiau kelis variantus: didesne mazesne, vienu rastu, kitu, is viso kokius 3 kartus viska is naujo, o tik paprasta liemene! uzkniso negyvai user posted image sitas rastelis atrodo mielas ir nesudetingas, bet kai padariau klaida isleidinedama kaklo iskirpte, ir nusprendziau isardyt ta puse V, tai nebesugebejau surinkt akiu - suke persisuke, kosmaras doh.gif teko visa prieki isardyt ir is naujo megzt user posted image
user posted image

user posted image

Megzta Brother KH891+KR850, siuliukai Drops - Baby Merino 175m/50g, susinaudojo 6 x 50g, plius trupuciukas 7 kamuoliuko, itempimas 6, plotis 160akiu, ilgis 240, dydis apytiksliai 44.
Atsakyti