Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

QUOTE(balla @ 2014 01 22, 14:55)
Daivuliau, gal jau nusipirkot siūlų vyniotuvą? Skaitinėjau, kad maždaug prieš metus žvalgėtės..

kadangi nemezgu daug, tai iki siol puikiai darbuojuos su siuo aparatu blush2.gif
https://lh3.googleus...no/DSC_9845.JPG
Atsakyti
as isigijau siulu viniotuva. man jis pravercia tik tada jei mezgu is siulu kurie matkeliuose. persivinioju su siulu viniotuvu ir nereikia naudot babinu.
o jei tarkim sveriami siulai ir reikia susisukti ir pasidaryt, kad butu 2,3ar 4 gijos irgi naudoju driele ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2014 01 22, 16:47)
kadangi nemezgu daug, tai iki siol puikiai darbuojuos su siuo aparatu  blush2.gif

Čia akumuliatorinis suktuvas, taip? Ar kas yra ant jo dar uždėta, ar tiesiai babina užmauta?

O drėlė kokiu principu suka siūlus? smile.gif

Atsakyti
Labai prasau patarimo
Zodziu studijuoju dalini mezgima: daleiskim isstumiu kelias adatas i D padeti, adatos kurios yra karieteles puseje lieka B padetyje ir kai stumiu karietele, man tas akis ismezga,o tos kurios buvo D lieka siulas,bet nesuprantu kur ta siula padeti ir kaip,nes jis man yra uzfiksuotas karieteleje tai kaip as galiu ji uzkisti uz salia esancios adatos sad.gif
Atsakyti
Juokiukas, mezgant daliniu mezgimu, akis į D poziciją reikia išstumti nuo kraštų, nes jeigu išstumsite per vidurį, o aplink bus mezgančios adatos, tai tas siūlas ir liks, niekur nedings.
Parodysiu tokį paprastutį, bet labai mielą rūbelį. Vienas siūlas moheros, kitas - 100 proc. vilnelės tos pačios spalvos. Gavosi be proto minkštutis ir švelnutis. Tik spalva tikrovėje ryškesnė, žydresnė.

user posted image
Atsakyti
i driele dedavau nuo mikserio ta antgaliuka kur plakti reikia. Ta prasme ta antgaliuka mikserio prakisu per babina ir tada itvirtinu i driele. Vsio ir suku. dabar man jau sumeistravo kita antgali kisti i driele, tvirtesni. Bet pradzioje tikrai nemazai sukau tuo pirmuoju varijantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2014 01 23, 09:56)
[Parodysiu tokį paprastutį, bet labai mielą rūbelį. Vienas siūlas moheros, kitas - 100 proc. vilnelės tos pačios spalvos. Gavosi be proto minkštutis ir švelnutis. Tik spalva tikrovėje ryškesnė, žydresnė.

Akirera, kaip visad tavo mezginukai nepriekaištingi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o kai parašai, kad šiltas ir minkštutis, tai seilė nutįsta doh.gif , kaip tik dabar atšalus tokie rūbeliai reikalingi mirksiukas.gif

Ilgokai nieko nemezgiau, bet pusseserytės "pravalė" savo spintas ir atitempė man visokių siūlų Maximiniam maiše, tai iš jų pamezgiau bandydama jom atsilygint po snoodą, patiks, nepatiks - nežinau, bet dovanotam arkliui į dantis nežiūri
user posted image
Nu va, galvojau pasigirsiu, o vieną snoodą jau atidaviau ir pasirodo net nenufotkinau. Nieko įdomaus, siūlai panašūs kaip dryžuoto, tik visą mezgiau jau gal net įgrįsusiu koriukiniu raštu. Kokie siūlai tikrai nežinau, etikečių nerasta, bet yra ir moheros, kimba prie mašinos mezgant, pagrindinė spalva pieno balta su pamarginimais
Atsakyti
Na ir šiaip ne taip prisiverčiau pataisyt jau rodytos liemenės kaklo apdailą ir numezgiau kopiją mažesniam broliukui
user posted image
Atsakyti
Darbėja, ačiū 4u.gif , esate snoodų karalienė, jau kiek jų primezgusi blink.gif thumbup.gif . Tie šviesūs siūliukai labai įdomiai žiūrisi. Ir išvis kaip smagu gauti daug siūlų visokių, pavydžiu. Puikiai žinau, ką reiškia prisiruošti pataisyti baigtą darbą, žiauru, bet jūs tai padarėte thumbup.gif
Atsakyti
Akirera, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Padariau išvadą, kad blogą niką SMe pasirinkau doh.gif , dabar rinkčiaus "Snoodė" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bandau megzt su Neva 6 , mama kažkada atidavė , bet sulaužytas skaitliukas .
Gal atsirastų pas ką , ar kur pirkt galima ?
O ar išvis mezgat dar su tokiom , gi dabar geresnių yra.
user posted image
Atsakyti
Galima ir su sulaužytu skaitliuku megzt, tik teks pačiam eiles skaičiuot. Pirkt vargu ar kur Lietuvoj yra, bent jau aš neradau. Galima parsisiųst iš Rusijos, osinkose yra vienas žmogus, kur pardavinėja detales nevom, bet aš kažkaip nesiryžau.
Jei nutarsit mest savo nevą lauk, tai aš nupirkčiau jos karietą už prieinamą kainą. blush2.gif
Atsakyti