akirera gražu, taip dailiai apdirbta, o dar spalva mano mylima.
Ar jums nesigauna mezginys biškį skersas. Numezgiau suknutę , būtų gražu ale siūlė skersai eina. ir bliuskutės kai žinau matau kad skersuoja. Mečiau bėdą siūlam, o dabar mąstau gal siūlo tempimas vienoj pusėj ne toks . Kol kas taip gaunas mezgant kiauraraščius.
Pasidalinkit kas galit savo patirtim šiuo klausimas.
Visiška neviltis
Gali siūlai skersuot
Mociute, iš kokio siūlo mezgėt?
Mociute, iš kokio siūlo mezgėt?
Suknutę mezgiau iš Midaroj pirktų siūlų linas su viskoze, sakė naujiena pas juos. Bliuskutę iš vernito medvilnės plonosios, dar akrilaną esu bandžius besimokydama. Dabar užsisakiau lanoso catonax, nes pamačiau megztas suknutes. Nebežinau ko griebtis Pasiruošus bet kokius garantuotai neskersuojančius siūlus išbandyt.
O plonoji vernito medvilnė skersavo?
man nėra ji skersavusi. bet gal dar nustebins ir ji
Šie skersavo? http://www.e-midara.lt/lino1.htm
Šiaip sustabdyti skersavimą galima, jei mažai skersuoja - kiauraraščiu, jei daug - raštais iš gerų - išvirkščių akių
Aš mezgu iš itališkos medvilnės ritėse. Tai gražiai elgiasi.
Siūlas būna per smarkiai persuktas į vieną pusę, todėl skersuoja.
Turiu gal 8kg. vilnos, kuri nežinau kam bus tinkama nes skersuoja žiauriai
man nėra ji skersavusi. bet gal dar nustebins ir ji
Šie skersavo? http://www.e-midara.lt/lino1.htm
Šiaip sustabdyti skersavimą galima, jei mažai skersuoja - kiauraraščiu, jei daug - raštais iš gerų - išvirkščių akių
Aš mezgu iš itališkos medvilnės ritėse. Tai gražiai elgiasi.
Siūlas būna per smarkiai persuktas į vieną pusę, todėl skersuoja.
Turiu gal 8kg. vilnos, kuri nežinau kam bus tinkama nes skersuoja žiauriai
močiuttė
O gal galetumet kiaurarascio perfokorta ikelti, kur mezget bliuskute. Patiko jis man.
O gal galetumet kiaurarascio perfokorta ikelti, kur mezget bliuskute. Patiko jis man.
Močiutte, man šitie siūlai neskersavo, nors iš matkelių aš juos persukau ir jie labai susisukę buvo, bet jokio skersavimo. Tiesiog bliuskutė didesnė nei manekenė, nugaroje susegiau fotosesijai, todėl gal taip atrodo.
Man plonoji vernito medvilnė neskersuoja visiškai. Lino dar nesu bandžiusi megzti.
Man plonoji vernito medvilnė neskersuoja visiškai. Lino dar nesu bandžiusi megzti.
QUOTE(močiuttė @ 2014 06 19, 12:37)
Na, jei būtų mašinoj bėda, tai viskas būtų skersa, ką bemegztum
Siūlas per daug suktas ir viskas