Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

Kvartetas, man tai pirmas variantas, tas kur tamsiausias.
Kiti kažkaip labai ryškiai raibi, tokie "močiučiški" blush2.gif
Atsakyti
Pora smulkiu darbeliu smile.gif
user posted image
user posted image
o cia ant mano panelytes smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egles Håndverk @ 2014 01 20, 12:55)
Pora smulkiu darbeliu smile.gif
o cia ant mano panelytes smile.gif

Wov, kokie fainuoliai, o jau panelytė tai super pasipuošus. Gaila, kad neturiu tokio modeliuko, neiškęsčiau nepadarius copy - paste. Tik toks klausimukas, kaip panelytė įlenda į savo rūbelį???????
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 01 20, 12:03)
Wov, kokie fainuoliai, o jau panelytė tai super pasipuošus. Gaila, kad neturiu tokio modeliuko, neiškęsčiau nepadarius copy - paste. Tik toks klausimukas, kaip panelytė įlenda į savo rūbelį???????

per kalkiuka kaip zmogui aprengiu smile.gif siaip mazge mano labai patenkinta neina is lauka partys dabar o seniau tik reikalai atlikti ir drebedama namo lekdavo biggrin.gif
Atsakyti
Labai jau faina panelyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ka tik pabaigtas kostiumelis
user posted image
Papildyta:
Visoms aciu uz pagyrimus. Sarafanui sunaudojau 500 gr siulu, megzta is dvieju giju. Siulai merino vilna 80 ir 30 akrilano smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzana*: 21 sausio 2014 - 17:28
Zuzana labai fainas kostiumėlis. thumbup.gif Kiek tokiam siūlų suėjo?
Atsakyti
Sunaudojau 1 kg siulu, kadangi nemazas dydis smile.gif Aciu uz pagyrima 4u.gif
Atsakyti
Galvojau, kad daugiau suėjo. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Siose temose esu visai nauja, tai labai nepykit jei ne cia pataikiau ax.gif
Ieskau zmogaus, kuris numegztu sukneles pagal uzsakyma, pagal uzsakyma. Pradziai butu keli variantai, veliau ziuretume. Jei ka sudominau, rasykit i A.Z. 4u.gif
Atsakyti
Šunyčio mielas rūbelis smile.gif

Daivuliau, gal jau nusipirkot siūlų vyniotuvą? Skaitinėjau, kad maždaug prieš metus žvalgėtės..
Atsakyti
sveikos
Na ka jungiuosi ir as i jusu buri, isigyjau silver reed sk 280 ir bandau su ja susidraugauti pazinti biggrin.gif
tikiuosi padesit bedai iskilus smile.gif
pokolkas bandau perprasti,kodel kartais akys nusoka,o kartais ne.... ir blogiausia kad neiseina sugrazinti pabegusiu akiu, nes tarkim pabega keturios penkios akys o siulai ploni tai vaje..... jei kokia viena akis tada iseina...
Atsakyti
juokiukas SVEIKINU. thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti