Kvartetas, man tai pirmas variantas, tas kur tamsiausias.
Kiti kažkaip labai ryškiai raibi, tokie "močiučiški"
QUOTE(Egles Håndverk @ 2014 01 20, 12:55)
Pora smulkiu darbeliu
o cia ant mano panelytes
o cia ant mano panelytes
Wov, kokie fainuoliai, o jau panelytė tai super pasipuošus. Gaila, kad neturiu tokio modeliuko, neiškęsčiau nepadarius copy - paste. Tik toks klausimukas, kaip panelytė įlenda į savo rūbelį???????
QUOTE(darbeja @ 2014 01 20, 12:03)
Wov, kokie fainuoliai, o jau panelytė tai super pasipuošus. Gaila, kad neturiu tokio modeliuko, neiškęsčiau nepadarius copy - paste. Tik toks klausimukas, kaip panelytė įlenda į savo rūbelį???????
per kalkiuka kaip zmogui aprengiu siaip mazge mano labai patenkinta neina is lauka partys dabar o seniau tik reikalai atlikti ir drebedama namo lekdavo
Zuzana labai fainas kostiumėlis. Kiek tokiam siūlų suėjo?
Sunaudojau 1 kg siulu, kadangi nemazas dydis Aciu uz pagyrima
Galvojau, kad daugiau suėjo.
Sveikos,
Siose temose esu visai nauja, tai labai nepykit jei ne cia pataikiau
Ieskau zmogaus, kuris numegztu sukneles pagal uzsakyma, pagal uzsakyma. Pradziai butu keli variantai, veliau ziuretume. Jei ka sudominau, rasykit i A.Z.
Siose temose esu visai nauja, tai labai nepykit jei ne cia pataikiau
Ieskau zmogaus, kuris numegztu sukneles pagal uzsakyma, pagal uzsakyma. Pradziai butu keli variantai, veliau ziuretume. Jei ka sudominau, rasykit i A.Z.
Šunyčio mielas rūbelis
Daivuliau, gal jau nusipirkot siūlų vyniotuvą? Skaitinėjau, kad maždaug prieš metus žvalgėtės..
Daivuliau, gal jau nusipirkot siūlų vyniotuvą? Skaitinėjau, kad maždaug prieš metus žvalgėtės..
sveikos
Na ka jungiuosi ir as i jusu buri, isigyjau silver reed sk 280 ir bandau su ja susidraugauti pazinti
tikiuosi padesit bedai iskilus
pokolkas bandau perprasti,kodel kartais akys nusoka,o kartais ne.... ir blogiausia kad neiseina sugrazinti pabegusiu akiu, nes tarkim pabega keturios penkios akys o siulai ploni tai vaje..... jei kokia viena akis tada iseina...
Na ka jungiuosi ir as i jusu buri, isigyjau silver reed sk 280 ir bandau su ja susidraugauti pazinti
tikiuosi padesit bedai iskilus
pokolkas bandau perprasti,kodel kartais akys nusoka,o kartais ne.... ir blogiausia kad neiseina sugrazinti pabegusiu akiu, nes tarkim pabega keturios penkios akys o siulai ploni tai vaje..... jei kokia viena akis tada iseina...
juokiukas SVEIKINU.