Na pas mane ne linas. O koks siulas ne nezinau bet labai noriu ji apnaikinti. Tankumas 3. Pradziai darau vaikui. Rankove jau nubruzinau (itariu per siaura laikau dabar spygas). Kazkaip man truksta supratimo kaip tu ka cia matuoji kad visur butu gerai. Ar rankove per viduri iskarpos ar soniau.
Zodziu man neaisku kaip tu matuoji nugaros ploti. (Ar kaip iprastam megztiniui ar pridedi kazkiek). Ir nugaros ilgi kiek daug maz geriau det kad priekyje susiuvus nugaroi graziaii kristu neteptu ir t.t
Laukiu ziauriai atsakymo nes kibo ant mezgamosiod
As pacia iskarpa supratau per kur ji siuvas. Man neaisku kaip ja sumazinti iki tinkamo dydzio 6-metei. Pagal ka orientuojiesi?
Kiek cm skirti tam nugaros kvadratui i ilgi ir i ploti
Papildyta:
Na ka prisidirbau jau einu ardyt . Ryt reikes man dar parymot ties ismierom. Gal kokia skiaute rasiu tinkamo dydzio.
Kiek cm skirti tam nugaros kvadratui i ilgi ir i ploti
Papildyta:
Na ka prisidirbau jau einu ardyt . Ryt reikes man dar parymot ties ismierom. Gal kokia skiaute rasiu tinkamo dydzio.
QUOTE(L@imužė @ 2014 04 14, 20:40)
Sveiki.
Kur perkat šiuos siūliukus? Gal internetu?
QUOTE(arna @ 2014 06 11, 22:45)
Merginos, kaip platinate kiauraraštį, kai mezgate su perfokorta?
Tiesiog sonuose pridedi po aki. Kaip iprastai
Bijau dziaugtis, bet puse megztuko jau kaip ir turiu. Na ta vakara ismasciau kaip sumazinti dydi. Pasiemiau metra ir pasimatavau ant saves istiesus rankas i sonus, nuo kur iki kur man tas 100cm. Tai gaunasi nuo alkunes iki kitos alkunes. Ir mazajai taip ismatavau. Gavosi 60cm. Taigi nugaros kvadrata darau 60x60cm. Ziuresiu kas cia gausis.
Prisiardziau vistik ne syki. Vis suklupdavau ties ta vieta kur reikia pradeti nugara megzti ir sonuose dasideda nemazai akiu. Kol dasuto, kad abiejuose sonuose pradzioj prasimegzti kitu siuliuku. Tada dedi ilgasias sukas, svoriukus ir pirmyn. Gausis atviros akys, susiusiu paskui jas.
Zodziu rasau, kad jei kuri irgi bruzinsit, nereiketu ardyt.
Aš dariau visaip, ir su pagalbiniu siūlu pamezgusi, ir pagrindiniu siūlu
Pagrindiniu siūlu apsuku tą reikiamą kiekį adatų, tada ranka iki rankovės išmezgu, adatas išstumiu į D, karietą nustatau daliniu, ir perbraukiu iki kitos pusės. Tada ant to galiuko kabinu šukas
Kitoj pusėj, ta pati operacija. Kažkiek reikia pasaugot, bet ardyt dėl to dar neteko.
Atvirom akim geriau yra, nes nesimato siūlės
Pagrindiniu siūlu apsuku tą reikiamą kiekį adatų, tada ranka iki rankovės išmezgu, adatas išstumiu į D, karietą nustatau daliniu, ir perbraukiu iki kitos pusės. Tada ant to galiuko kabinu šukas
Kitoj pusėj, ta pati operacija. Kažkiek reikia pasaugot, bet ardyt dėl to dar neteko.
Atvirom akim geriau yra, nes nesimato siūlės
Man matyt nesigaudavo nes kiaurarasciu mezgu. Nesigavo apvijus normaliai. Kiaurarasti dekeriavau pirmasias eiles dekeriuku, bet vistiek s. Zodziu man geriau prasimezgus kitu siuliuku. Geriau isitempe uzdejus ilgasias sukas.
psio nubruzinau. Dabar sustojau ir atbegau su klausimu. Zinau,kad darbeja buvo klaususi ir kazkuri atrase, bet tasyk kazkaip neaktualu buvo. Baigiau rankove gumele 1x1, kaip man dabar graziai jas uzdaryt?
psio nubruzinau. Dabar sustojau ir atbegau su klausimu. Zinau,kad darbeja buvo klaususi ir kazkuri atrase, bet tasyk kazkaip neaktualu buvo. Baigiau rankove gumele 1x1, kaip man dabar graziai jas uzdaryt?
QUOTE(kvartetas @ 2014 06 14, 20:02)
Man matyt nesigaudavo nes kiaurarasciu mezgu. Nesigavo apvijus normaliai. Kiaurarasti dekeriavau pirmasias eiles dekeriuku, bet vistiek s. Zodziu man geriau prasimezgus kitu siuliuku. Geriau isitempe uzdejus ilgasias sukas.
http://www.livemaste...golkoj-s-nitkoj
Gal tiks ...
Aciu aciu ir dar karta aciukas. Uzbaigiau pagal ta filmuka . Taigi liko visai visai nebedaug. Sudaiksciau dydis kakras.
Šiaip taip įveikiau, gal jau matėt kitur
Tik siūlas akrilas, tai nežinau kaip nešiosis.
Tik siūlas akrilas, tai nežinau kaip nešiosis.