Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

Na pas mane ne linas. O koks siulas ne nezinau bet labai noriu ji apnaikinti. Tankumas 3. Pradziai darau vaikui. Rankove jau nubruzinau (itariu per siaura laikau dabar spygas). Kazkaip man truksta supratimo kaip tu ka cia matuoji kad visur butu gerai. Ar rankove per viduri iskarpos ar soniau.

Zodziu man neaisku kaip tu matuoji nugaros ploti. (Ar kaip iprastam megztiniui ar pridedi kazkiek). Ir nugaros ilgi kiek daug maz geriau det kad priekyje susiuvus nugaroi graziaii kristu neteptu ir t.t

Laukiu ziauriai atsakymo nes kibo ant mezgamosiod
Atsakyti
Papaišiau biggrin.gif
user posted image

tik nežinau ar aiškiai g.gif
Atsakyti
As pacia iskarpa supratau per kur ji siuvas. Man neaisku kaip ja sumazinti iki tinkamo dydzio 6-metei. Pagal ka orientuojiesi?
Kiek cm skirti tam nugaros kvadratui i ilgi ir i ploti smile.gif doh.gif
Papildyta:
Na ka prisidirbau jau einu ardyt cool.gif . Ryt reikes man dar parymot ties ismierom. Gal kokia skiaute rasiu tinkamo dydzio.
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2014 04 14, 20:40)

user posted image

Sveiki.

Kur perkat šiuos siūliukus? Gal internetu?
Atsakyti
Merginos, kaip platinate kiauraraštį, kai mezgate su perfokorta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arna: 11 birželio 2014 - 21:46
QUOTE(arna @ 2014 06 11, 22:45)
Merginos, kaip platinate kiauraraštį, kai mezgate su perfokorta?

Tiesiog sonuose pridedi po aki. Kaip iprastai 4u.gif

Bijau dziaugtis, bet puse megztuko jau kaip ir turiu. Na ta vakara ismasciau kaip sumazinti dydi. Pasiemiau metra ir pasimatavau ant saves istiesus rankas i sonus, nuo kur iki kur man tas 100cm. Tai gaunasi nuo alkunes iki kitos alkunes. Ir mazajai taip ismatavau. Gavosi 60cm. Taigi nugaros kvadrata darau 60x60cm. Ziuresiu kas cia gausis.
Prisiardziau vistik ne syki. Vis suklupdavau ties ta vieta kur reikia pradeti nugara megzti ir sonuose dasideda nemazai akiu. Kol dasuto, kad abiejuose sonuose pradzioj prasimegzti kitu siuliuku. Tada dedi ilgasias sukas, svoriukus ir pirmyn. Gausis atviros akys, susiusiu paskui jas.
Zodziu rasau, kad jei kuri irgi bruzinsit, nereiketu ardyt. 4u.gif
Atsakyti
Aš dariau visaip, ir su pagalbiniu siūlu pamezgusi, ir pagrindiniu siūlu smile.gif

Pagrindiniu siūlu apsuku tą reikiamą kiekį adatų, tada ranka iki rankovės išmezgu, adatas išstumiu į D, karietą nustatau daliniu, ir perbraukiu iki kitos pusės. Tada ant to galiuko kabinu šukas smile.gif
Kitoj pusėj, ta pati operacija. Kažkiek reikia pasaugot, bet ardyt dėl to dar neteko.

Atvirom akim geriau yra, nes nesimato siūlės thumbup.gif
Atsakyti
Man matyt nesigaudavo nes kiaurarasciu mezgu. Nesigavo apvijus normaliai. Kiaurarasti dekeriavau pirmasias eiles dekeriuku, bet vistiek s. Zodziu man geriau prasimezgus kitu siuliuku. Geriau isitempe uzdejus ilgasias sukas.

thumbup.gif psio nubruzinau. Dabar sustojau ir atbegau su klausimu. Zinau,kad darbeja buvo klaususi ir kazkuri atrase, bet tasyk kazkaip neaktualu buvo. Baigiau rankove gumele 1x1, kaip man dabar graziai jas uzdaryt?
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 06 14, 20:02)
Man matyt nesigaudavo nes kiaurarasciu mezgu. Nesigavo apvijus normaliai. Kiaurarasti dekeriavau pirmasias eiles dekeriuku, bet vistiek s. Zodziu man geriau prasimezgus kitu siuliuku. Geriau isitempe uzdejus ilgasias sukas.

thumbup.gif psio nubruzinau. Dabar sustojau ir atbegau su klausimu. Zinau,kad darbeja buvo klaususi ir kazkuri atrase, bet tasyk kazkaip neaktualu buvo. Baigiau rankove gumele 1x1, kaip man dabar graziai jas uzdaryt?

http://www.livemaste...golkoj-s-nitkoj

Gal tiks ...
Atsakyti
Čia mezginio užbaigimas adata smile.gif
http://buveine.blogs...nuleidimas.html

Atsakyti
Aciu aciu ir dar karta aciukas. Uzbaigiau pagal ta filmuka 4u.gif . Taigi liko visai visai nebedaug. Sudaiksciau dydis kakras. thumbup.gif
Atsakyti
Šiaip taip įveikiau, gal jau matėt kitur

user posted image

user posted image

Tik siūlas akrilas, tai nežinau kaip nešiosis.
Atsakyti