Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

QUOTE(močiuttė @ 2014 06 08, 15:13)
Ateinu pagalbos, padėkit prašau .

Pažiūrėjau, tiksliai tokios pat kortos nerandu pas save, bet, kiek suprantu, su korta turėtų būt viskas OK (bet gal ir klystu????)
Manau bėda pravažiavimų su karieta skaičius. Mano supratimu pagal šitą kortą su Lace karieta turi būt važiuojama:
1 - 8 kartus, tada 2 su pagrindine,
2 - 8 kartus, "
3 - 8 kartus, "
4 - 6 kartus, "
5 - 6 kartus, "
6 - 6 kartus, "
7 - 4 kartus, "
Nesu užtikrinta, o kaltis kortą pabandymui tai jau tingiu doh.gif
Iš tikrųjų su kiauraraščių kortų išsikalimu tai tikrai nelabai malonus procesas, nes labai atidžiai reikia sekt kur, kaip ir kada tos akys persikilnoja schmoll.gif Aišku, reikia nepamiršt iš pat pradžių kortos užrakinimo, ir pirmą kart pravažiavus su Lace karieta atrakinimo procedūros 4u.gif
Tikiuos, kad pasiseks ax.gif
Atsakyti
Ikelk ir pati rasteli. Gal turim kas tokia korta. O siaip kiek teko susidurt kai kada reik pradet nuo 6kaikada nuo 7 eiles.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 06 08, 16:36)
IO siaip kiek teko susidurt kai kada reik pradet nuo 6kaikada nuo 7 eiles.

Visose Brother firminėse kortose brūkšnys (t.y. kiek kortą reikia įsukt pradedant megzt) užbrauktas po 7-os skylučių eilės (t.y. per vidurį tarp 7 ir 8 eilių, neįskaitant tų dviejų pirmųjų eilių, kur išmuštos visos skylės)
Kiek žinau Silverio - po 5-os eilės
Bet vėl ---------- gal ir klystu dėl Silverio doh.gif
Freke, 6 eiles prasukus Brolis skaitys tą eilę, (antrą nuo apačios), kur išmuštos visos skylės ir turėtų išstumt visas adatas.
Na, bent jau mano Brolis taip elgėsi rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Nors, kai dabar pasuku galvą, jei korta jau susegta, tai prasukus tik 6 eiles, bus skaitoma pati viršutinė eilė, tada jau neturėtų reikt kortos užrakint schmoll.gif
Parašiau ir jau gailiuos --------- nu kokio velnio aš čia kišuosi?????? blush2.gif
Atsakyti
suintrigavot lotuliukas.gif pagal kortos numeri, ji yra is sito rinkinio. uzsiknisau, bet neradau 424 paveiksliuko su rodyklem, bet ebay skelbime bent jau rasta galima iziuret biggrin.gif
einu paprasysiu ravelry, gal kas turi originala mirksiukas.gif

darbeja: prisvaigai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 08 birželio 2014 - 17:01
QUOTE(jautiena @ 2014 06 08, 18:00)
darbeja: prisvaigai  lotuliukas.gif

Jautiena drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , Močiutės korta apversta aukštyn kojom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir aš ją ne nuo tos pusės bandžiau iššifruot blush2.gif blush2.gif

user posted image

Antram stulpely galimi raštų variantai su 424 korta
user posted image

Čia galima rast įvairių perfokortų:
http://www.aboutknit...ardPatterns.php

Nugi teisingai galvojau, kad nereik kištis mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Net mezgiau pagal šitą kortą, aišku jau seniai rodyta doh.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 08 birželio 2014 - 18:15
Ir tik dabar pastebėjau, kad vis tik galima su ta pačia korta ir apversta megzt, tada 424-A, tai tuo atveju mano prieš tai aprašytas mezgimo iššifravimas kaip ir neišklysta į pievas. Man ko gero net ir gražesnis šitas variantas biggrin.gif
Čia tos pačios, tik apverstos kortos foto, o raštas atrodo prieš tai įdėtoj nuotraukoj matosi
user posted image
Visgi nėra taip blogai kad kišausi lotuliukas.gif , sužinojau, kad jei ant kortos parašyta prie numerio raidelė A ar B, tai ją galima vartyt ir kitas kiauraraštis gaunas mirksiukas.gif , tikrai nebuvau šito lyg šiol pastebėjus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Darbėja juk kiekvienas atradimaa buna naudingas ne tik tau mirksiukas.gif kadangi močiutės korta be numerio tai kalbu is savos patirties. Kaip buna su kortom is interneto. Beje as kazkodel nerakinu koetos ir man mezga viska blush2.gif blush2.gif kad ir rombus kur akirera mezge. Issikaliau bet kol bruksni atkasiau doh.gif bet gal del to kad nerakinu g.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės, jūs nuostabios, kad nepaliekat bėdoj .
Darbėja kaip faina kad kišies. Freke ačiūūū kad atsiliepiat. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tai tikrai, 424 korta, dvipusė, išknisau ir iš kur paimta, iš Osinkos įmesiu nuotrauką megztuko, kur panaudota ji.
user posted image
Bet man nepavyko jos prisišnekint. Nu turbūt negali mezgant nuo 2 gretimų adatų akis nukelt vienoj eilėj, , o tada paleidžia man jas nors tu ką doh.gif doh.gif doh.gif
Darbėja aš suprantu kad čia reik važiuot lace daugiau nei 4 kartus . Manau kol visos adatos bus vienoj padėty. Taip kažkur skaičiau.

Mečiau aš tą kortą, ir jau seniau turėta suknutę mezgiau kol jūs čia diskutavot . Bet man vistiek rūpi išsiaiškint kas ne taip. Tikrinsiu dar ryt gal kur skylę ne ten išmušiau, šiandien klaidų nematau. ax.gif
Atsakyti
močiuttė, labai fainas modeliukas, verta kankintis 4u.gif 4u.gif . Peržiūrėjau aš dar kartą tavo įdėtą kortą originalą prieš nosį pasidėjus, nematau klaidų. Kur tas adatas dvi gali kelt? Nėr gi dviejų skylių greta?????

Freke, tai kad vėl mokaus cry.gif , neturėjo boba vargo, nusipirko paršiuką blink.gif . Jau perfokortnę kaip ir pramokus buvau, ir bimpt - elektroninę studijuoju instrukcijas apsikabinus ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ir pasiklaust nėr pas ką hah.gif Nu jau nebėr taip baisu, kaip pradžioj atrodė, bet kol šitos viską išmoksiu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, oho kokia diskusija užvirus bigsmile.gif
Darbėja, dar vienas dalykas sužinotas. Jaučiu, kad mes dar daug ko nežinom, ką sugeba mūsų mašinytės biggrin.gif
Ristina, žiauriai patiko tavo megztinukas wub.gif . Gal gali paaiškint kaip mezgei?
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 06 08, 23:29)
močiuttė, labai fainas modeliukas, verta kankintis  4u.gif  4u.gif . Peržiūrėjau aš dar kartą tavo įdėtą kortą originalą prieš nosį pasidėjus, nematau klaidų. Kur tas adatas dvi gali kelt? Nėr gi dviejų skylių greta?????

Freke, tai kad vėl mokaus  cry.gif , neturėjo boba vargo, nusipirko paršiuką  blink.gif . Jau perfokortnę kaip ir pramokus buvau, ir bimpt - elektroninę studijuoju instrukcijas apsikabinus  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif ir pasiklaust nėr pas ką  hah.gif Nu jau nebėr taip baisu, kaip pradžioj atrodė, bet kol šitos viską išmoksiu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kokia turi? as vis pasvajoju apie elektronine. bet ne siam gyvenimo etape smile.gif perfokorteline stovi (gerai kad jau atsipirkus) o elektronine dirbt reiktu... neprisiversciau blush2.gif

Mociute tai pasiziurek pagal korta ta originalia kur bruksnys ir megzk. gaila pas mane jos nera. pasibandyciau. nors gal issikalt reik g.gif

dar pasiziurek ant meginuko gal karieta turi buti ne kairej pusej o desinej. siaip turi megzt. tikrai. nes cia originali korta.
Atsakyti
Ant gyvos moteros biggrin.gif
user posted image
user posted image

va, šioks toks brėžinuks kaip atrodo to daikto forma blush2.gif
user posted image
Perlenkt pusiau ir susiūt biggrin.gif
Atsakyti