Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

Ristina , lininis sijonas thumbup.gif , neardyk ax.gif
Labai jau ramu šiuose namučiuose. pasivaidensiu šiek tiek bigsmile.gif
vernito medvilnė , plonasis siuliukas kur rašo 666 m, ir ko jis truputį skersuoja, ar kiauraraštis čia kaltas, dar iš kitų siuliukų bandžiau tai buvo žiauriai skersa. Iš kokių siūlų mezgat vasarines bliuskytes gal pasufleruosit, kad neskersuot g.gif
... ir mano nertas žgutas, dar ir tokiais niekais užsiimu smile.gif
user posted image
o šito kraščiukas buvo atradimas, gražiai žiūris
user posted image
ir panelė viena papuošta
user posted image
Atsakyti
Mociute, sararfančiko kokia graži apačia thumbup.gif

Aš mezgu iš medvilnės, kuri ritėse g.gif Vernito ir itališka. Dar nepasitaikė, kad skersuotų g.gif
Raštai gerų išvirkščių akių - stabdo skersavimą smile.gif
Atsakyti
Sveikos, darbstuoles smile.gif
Graziu darbeliu primezgat wub.gif
As turiu tokiu klausima-prasyma ar nora, net nezinau kaip cia pavadinti. Gal kas galetu man pagelbeti: reikia man tokio a la pleduko ar tiksliau tiesiog viena puse gerom, kita isvirksciom akim numegsto gabalo, mazdaug 60cm x 120cm, labai plono ir labai minksto, t.y. svelnaus, kad leliukui nekastu… kazka panasau, kaip cia:
user posted image
As isivaizuoduoju, kad masina turetu cia lengvai ir greitai gautis, nes kol as rankomis nunarpliociau, tai man jo ir nebereiketu jau gal doh.gif ax.gif vaikas uzaugtu lotuliukas.gif

Gal atsirastu galinciu man padeti? Buciau dekinga, jeigu kas parasytumet i AZ, tuo paciu ir kiek man toks dziaugsmelis kainuotu. O reiketu man mazdaug iki liepos vidurio…
Dekui is anksto ir labai lauksiu jusu zinuciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
atsiprašau už kvailą klausimą, bet labai knieti paklausti.
ar su broliuku megzti galima siūlą su pūkeliu.
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2014 06 06, 22:33)

Taip, mezga. Svarbu, kad tas siūlas nebūtų per storas - 400m/100g ir daugiau. Aišku, maloniau mezga su švelniu ir nepūkuotu siūlu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2014 06 06, 21:33)
atsiprašau už kvailą klausimą, bet labai knieti paklausti.

Aišku, kad galima mirksiukas.gif

Aš tai paskendusi linuose biggrin.gif
va, vienas iš pavyzdžių:
user posted image
Atsakyti
Ristina: labai labai! o krastelis apdirbtas i-cord'u?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 06 07, 12:28)
Ristina: labai labai! o krastelis apdirbtas i-cord'u?

Ačiū aciuks.gif taip, apicordintas biggrin.gif

Ir dar šviežias linas biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 07 birželio 2014 - 12:59
o gal galima kur nors pasižiūrėti kaip kokie modeliukai mezgami, ta prasme kaip rankovės įdedamos, kaip kraštai apdirbami ir panašiai.
Atsakyti
Galėsiu papiešt mirksiukas.gif

Kraštai niekaip neapdirbti, tik rankogaliai I-cord'u
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2014 05 11, 16:23)
Labukas pražuvėle - kur laikais, ką veiki ?

Deja, turiu tik sidabrinio, o balto neteko ir matyt  g.gif  schmoll.gif

Laba,

laikausi gerai, tik dirbu daug, tai mezgimui be galo mažai laiko lieka...
Jo sidabrinio, raudono, geltono, žalio, net rožinio radau, o balto... Diteksas žiemą turėjo, bet nebeturi.

QUOTE(_Smilga_ @ 2014 05 11, 19:06)

Nea... internetą visą išnaršiau, Vilnių skersai išilgai išmaliau, radau vienoj parduotuvėj, bet per mažai, o daugiau neturi, o iš kur veža - nežino. Na, reiks iki gariūnų nulėkt. Norėjau šiandien, bet neatsikėliau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu pagalbos, padėkit prašau .
Jau kuris laikas knisu po visus puslapius, ieškau atsakymo kuo skirias perfokortos broliuko nuo silverio. ir beieškodama atsakymo susipainiojau visai doh.gif . Kur nupieštos kairėj apsisukimo rodyklės viskas aišku, o kai ne g.gif
Išsikaliau tokią kortą , galvodama kad mano broliukui tiks, deja deja .... bevažinėjant karieta nukelia nuo gretimų dviejų adatų akis ir aišku jos lekia lauk , tuo mezgimas baigias.
Padėkit prašau - ar korta netinka, ar su mašina kas ne taip, ar su manim
user posted image
Atsakyti