Ristina , lininis sijonas , neardyk
Labai jau ramu šiuose namučiuose. pasivaidensiu šiek tiek
vernito medvilnė , plonasis siuliukas kur rašo 666 m, ir ko jis truputį skersuoja, ar kiauraraštis čia kaltas, dar iš kitų siuliukų bandžiau tai buvo žiauriai skersa. Iš kokių siūlų mezgat vasarines bliuskytes gal pasufleruosit, kad neskersuot
... ir mano nertas žgutas, dar ir tokiais niekais užsiimu
o šito kraščiukas buvo atradimas, gražiai žiūris
ir panelė viena papuošta
Mociute, sararfančiko kokia graži apačia
Aš mezgu iš medvilnės, kuri ritėse Vernito ir itališka. Dar nepasitaikė, kad skersuotų
Raštai gerų išvirkščių akių - stabdo skersavimą
Aš mezgu iš medvilnės, kuri ritėse Vernito ir itališka. Dar nepasitaikė, kad skersuotų
Raštai gerų išvirkščių akių - stabdo skersavimą
Sveikos, darbstuoles
Graziu darbeliu primezgat
As turiu tokiu klausima-prasyma ar nora, net nezinau kaip cia pavadinti. Gal kas galetu man pagelbeti: reikia man tokio a la pleduko ar tiksliau tiesiog viena puse gerom, kita isvirksciom akim numegsto gabalo, mazdaug 60cm x 120cm, labai plono ir labai minksto, t.y. svelnaus, kad leliukui nekastu kazka panasau, kaip cia:
As isivaizuoduoju, kad masina turetu cia lengvai ir greitai gautis, nes kol as rankomis nunarpliociau, tai man jo ir nebereiketu jau gal vaikas uzaugtu
Gal atsirastu galinciu man padeti? Buciau dekinga, jeigu kas parasytumet i AZ, tuo paciu ir kiek man toks dziaugsmelis kainuotu. O reiketu man mazdaug iki liepos vidurio
Dekui is anksto ir labai lauksiu jusu zinuciu
Graziu darbeliu primezgat
As turiu tokiu klausima-prasyma ar nora, net nezinau kaip cia pavadinti. Gal kas galetu man pagelbeti: reikia man tokio a la pleduko ar tiksliau tiesiog viena puse gerom, kita isvirksciom akim numegsto gabalo, mazdaug 60cm x 120cm, labai plono ir labai minksto, t.y. svelnaus, kad leliukui nekastu kazka panasau, kaip cia:
As isivaizuoduoju, kad masina turetu cia lengvai ir greitai gautis, nes kol as rankomis nunarpliociau, tai man jo ir nebereiketu jau gal vaikas uzaugtu
Gal atsirastu galinciu man padeti? Buciau dekinga, jeigu kas parasytumet i AZ, tuo paciu ir kiek man toks dziaugsmelis kainuotu. O reiketu man mazdaug iki liepos vidurio
Dekui is anksto ir labai lauksiu jusu zinuciu
atsiprašau už kvailą klausimą, bet labai knieti paklausti.
ar su broliuku megzti galima siūlą su pūkeliu.
QUOTE(irinejus @ 2014 06 06, 22:33)
Taip, mezga. Svarbu, kad tas siūlas nebūtų per storas - 400m/100g ir daugiau. Aišku, maloniau mezga su švelniu ir nepūkuotu siūlu
QUOTE(irinejus @ 2014 06 06, 21:33)
atsiprašau už kvailą klausimą, bet labai knieti paklausti.
Aišku, kad galima
Aš tai paskendusi linuose
va, vienas iš pavyzdžių:
Ristina: labai labai! o krastelis apdirbtas i-cord'u?
QUOTE(jautiena @ 2014 06 07, 12:28)
Ristina: labai labai! o krastelis apdirbtas i-cord'u?
Ačiū taip, apicordintas
Ir dar šviežias linas
o gal galima kur nors pasižiūrėti kaip kokie modeliukai mezgami, ta prasme kaip rankovės įdedamos, kaip kraštai apdirbami ir panašiai.
Galėsiu papiešt
Kraštai niekaip neapdirbti, tik rankogaliai I-cord'u
Kraštai niekaip neapdirbti, tik rankogaliai I-cord'u
QUOTE(L@imužė @ 2014 05 11, 16:23)
Labukas pražuvėle - kur laikais, ką veiki ?
Deja, turiu tik sidabrinio, o balto neteko ir matyt
Deja, turiu tik sidabrinio, o balto neteko ir matyt
Laba,
laikausi gerai, tik dirbu daug, tai mezgimui be galo mažai laiko lieka...
Jo sidabrinio, raudono, geltono, žalio, net rožinio radau, o balto... Diteksas žiemą turėjo, bet nebeturi.
QUOTE(_Smilga_ @ 2014 05 11, 19:06)
Nea... internetą visą išnaršiau, Vilnių skersai išilgai išmaliau, radau vienoj parduotuvėj, bet per mažai, o daugiau neturi, o iš kur veža - nežino. Na, reiks iki gariūnų nulėkt. Norėjau šiandien, bet neatsikėliau
Ateinu pagalbos, padėkit prašau .
Jau kuris laikas knisu po visus puslapius, ieškau atsakymo kuo skirias perfokortos broliuko nuo silverio. ir beieškodama atsakymo susipainiojau visai . Kur nupieštos kairėj apsisukimo rodyklės viskas aišku, o kai ne
Išsikaliau tokią kortą , galvodama kad mano broliukui tiks, deja deja .... bevažinėjant karieta nukelia nuo gretimų dviejų adatų akis ir aišku jos lekia lauk , tuo mezgimas baigias.
Padėkit prašau - ar korta netinka, ar su mašina kas ne taip, ar su manim
Jau kuris laikas knisu po visus puslapius, ieškau atsakymo kuo skirias perfokortos broliuko nuo silverio. ir beieškodama atsakymo susipainiojau visai . Kur nupieštos kairėj apsisukimo rodyklės viskas aišku, o kai ne
Išsikaliau tokią kortą , galvodama kad mano broliukui tiks, deja deja .... bevažinėjant karieta nukelia nuo gretimų dviejų adatų akis ir aišku jos lekia lauk , tuo mezgimas baigias.
Padėkit prašau - ar korta netinka, ar su mašina kas ne taip, ar su manim