Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

aaagnex, labai fainas megztinukas ir spalvos labai dera. Ir ne tik kasdien tinkamas thumbup.gif .

Darbeja, aš irgi pečius nuleidinėjau, o stačiakampio nesu bandžiusi, bet jei platesnis mezginys, tai turėtų būt gerai.
Atsakyti
Patapetuosiu.
Na va, kaip tik šiam sezonui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , megzta šiek tiek anksčiau, bet buvo šilčiau
user posted image
user posted image
Dar ir kojinikės
user posted image
user posted image
Gal pasiseks gaut natūralias ant modelio nuotraukas, bet ant savo pusinio pakaruoklio turiu tik tokį vaizdelį, o taip trūksta klubų bigsmile.gif .
Tunika tamsiai mėlyna, platėjanti, su kišenėm ir skeltukais šonuose ir apykaklė uždedama - siūlai tie patys, bet kai patamsinu, nieko nebesimato. Vilna.
user posted image
user posted image
Tai va, visos ruošiasi vasarai, o man širdy jau ruduo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aha tikrai pas tave darbeja dar ziema ir salciais kvepia, nors uz lango ir +30.

Na bet sako protingi zmones vasara ruosia roges. saunuole. grazu 4u.gif
Atsakyti
Oho, paatostogavau savaitėlę, grįžtu, o čia gili žiema blink.gif . Darbėja, teisingai, rudenį nereiks sukt galvos biggrin.gif , šiltukai nuostabūs thumbup.gif . Tunikos apačia tikrai nesimato, įdomu būtų ant figūros.
Atsakyti
Šiek tiek vasaros biggrin.gif
Linas bigsmile.gif
Saulės kliošas bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ristina, fainas sijonukas, vasarą turėtų būti labai smagus 4u.gif , bet kažin pasijonio jam nereiks? Skersas mezgimas, ar ne?
Atsakyti
Turėjo būti suknelė blush2.gif bet pritrūko siūlų doh.gif
Pasijonio tai būtinai reiks.
Atsakyti
Per didelį kliošą užsimojai biggrin.gif ? Kombinuok su kitokios spalvos siūlais mirksiukas.gif. Aš ruošiuosi megzti dvispalvę suknelę, klientė leidžia kombinuoti kaip noriu, tai net nžn kaip daryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 28 gegužės 2014 - 07:20
QUOTE(akirera @ 2014 05 28, 07:17)
Per didelį kliošą užsimojai  biggrin.gif ?

Atrodo normalus kliošas biggrin.gif bet siūlo tai turėjau 600gr., maniau, kad pakaks ir dar liks g.gif biggrin.gif

Gali būti, kad net ardysiu doh.gif
Atsakyti
Oho, siūlo daug suėjo, visgi linas. Gaila ardyti, bet jei užsakymas suknelė, tai ką darysi
Atsakyti
Ristina, gražus sijonukas gavos. Nu negi negalima tokio pat siūlo dapirkt ar kažką kitokių priderinus sumiksuot mirksiukas.gif , nes tikiuos, kad ne iki paskutinio siūlo galo sumezgei lotuliukas.gif , jau ardyt tai tikrai gaila būtų doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Man rūbas biggrin.gif
O siūlas senai pirktas. Skirtųsi spalva smile.gif
Atsakyti