aaagnex, labai fainas megztinukas ir spalvos labai dera. Ir ne tik kasdien tinkamas .
Darbeja, aš irgi pečius nuleidinėjau, o stačiakampio nesu bandžiusi, bet jei platesnis mezginys, tai turėtų būt gerai.
Patapetuosiu.
Na va, kaip tik šiam sezonui , megzta šiek tiek anksčiau, bet buvo šilčiau
Dar ir kojinikės
Gal pasiseks gaut natūralias ant modelio nuotraukas, bet ant savo pusinio pakaruoklio turiu tik tokį vaizdelį, o taip trūksta klubų .
Tunika tamsiai mėlyna, platėjanti, su kišenėm ir skeltukais šonuose ir apykaklė uždedama - siūlai tie patys, bet kai patamsinu, nieko nebesimato. Vilna.
Tai va, visos ruošiasi vasarai, o man širdy jau ruduo
Na va, kaip tik šiam sezonui , megzta šiek tiek anksčiau, bet buvo šilčiau
Dar ir kojinikės
Gal pasiseks gaut natūralias ant modelio nuotraukas, bet ant savo pusinio pakaruoklio turiu tik tokį vaizdelį, o taip trūksta klubų .
Tunika tamsiai mėlyna, platėjanti, su kišenėm ir skeltukais šonuose ir apykaklė uždedama - siūlai tie patys, bet kai patamsinu, nieko nebesimato. Vilna.
Tai va, visos ruošiasi vasarai, o man širdy jau ruduo
aha tikrai pas tave darbeja dar ziema ir salciais kvepia, nors uz lango ir +30.
Na bet sako protingi zmones vasara ruosia roges. saunuole. grazu
Na bet sako protingi zmones vasara ruosia roges. saunuole. grazu
Oho, paatostogavau savaitėlę, grįžtu, o čia gili žiema . Darbėja, teisingai, rudenį nereiks sukt galvos , šiltukai nuostabūs . Tunikos apačia tikrai nesimato, įdomu būtų ant figūros.
Šiek tiek vasaros
Linas
Saulės kliošas
Linas
Saulės kliošas
Ristina, fainas sijonukas, vasarą turėtų būti labai smagus , bet kažin pasijonio jam nereiks? Skersas mezgimas, ar ne?
Turėjo būti suknelė bet pritrūko siūlų
Pasijonio tai būtinai reiks.
Pasijonio tai būtinai reiks.
Per didelį kliošą užsimojai ? Kombinuok su kitokios spalvos siūlais . Aš ruošiuosi megzti dvispalvę suknelę, klientė leidžia kombinuoti kaip noriu, tai net nžn kaip daryti
QUOTE(akirera @ 2014 05 28, 07:17)
Per didelį kliošą užsimojai ?
Atrodo normalus kliošas bet siūlo tai turėjau 600gr., maniau, kad pakaks ir dar liks
Gali būti, kad net ardysiu
Oho, siūlo daug suėjo, visgi linas. Gaila ardyti, bet jei užsakymas suknelė, tai ką darysi
Ristina, gražus sijonukas gavos. Nu negi negalima tokio pat siūlo dapirkt ar kažką kitokių priderinus sumiksuot , nes tikiuos, kad ne iki paskutinio siūlo galo sumezgei , jau ardyt tai tikrai gaila būtų
Man rūbas
O siūlas senai pirktas. Skirtųsi spalva
O siūlas senai pirktas. Skirtųsi spalva