WOW!!!! va akirera istempei is uz kampo dabar papasakok. cia eilinis staciakampis? ar kazkaip formuota? nes mezgiau panasu daikta tik kad rastas buvo tinkliukinis. tai siaubo filmas.... taip esu nemenka o su juo 5-kiagubai didesne atrodziau o tokio kiauro visai noreciau
QUOTE(akirera @ 2014 05 15, 08:09)
Ristina, visai kitoks mezginys negu įprastai iš tavęs .Fainuolė suknytė, ružavi akcentai labai pagyvina suknutę
Kodėl kitoks mezginys? aš gi visokius mezgu Tik ne visad rodau
Man ta kiauroji bliuskikė vis dar norų sąraše
Freke, ačiū . Čia dydis nemažas, prašė L dydžio, bet manau kad gavosi didesnis. Kažkur nuo pusės palaipsniui pridėjau po 10 akių iš abiejų pusių. Bet dabar megzčiau stačiakampius, rankovės gražiau kristų. Man per didelė, bet ant stambesnės gerai.
P.S. Kada jau laikas sumažėti?
Ristina, aš suprantu, kad visokius mezgi, bet aš įpratus prie tavo skersiukų . Užtai dažniau pasirodyk
P.S. Kada jau laikas sumažėti?
Ristina, aš suprantu, kad visokius mezgi, bet aš įpratus prie tavo skersiukų . Užtai dažniau pasirodyk
sumazejau vasari liko is anksciau turto kilnojamo tai vien ala pasididziavima padare kokiu 4 dydziais didesniu... o kur dar sonuose klostes. nes rastas ziauriai isplatejo..... bet manau netinkamas kiaurarastis buvo. dabar reiktu pabandyt su tokiu rombiniu. turejau ir korta pasigaminus
ir buvo staciakampis
https://lh4.googleus...0502_091606.jpg kad nubrezus tiesiai bruksni gal ir butu buve gerai... bet platumo nereikejo tokio. nors apacia ir tiko
ir buvo staciakampis
https://lh4.googleus...0502_091606.jpg kad nubrezus tiesiai bruksni gal ir butu buve gerai... bet platumo nereikejo tokio. nors apacia ir tiko
QUOTE(akirera @ 2014 05 15, 12:11)
Numegzt lengviau, nei pasirodyt
Freke, kaip greitai laikas bėga . Nu nemenkai palikimo liko, bet nenorėk būti nendrelė po 3 lelių
Tavo megztam variante atrodo, kad rankovės išimtos, jei būtų truputėlį nuleistos, būtų geriau
Tavo megztam variante atrodo, kad rankovės išimtos, jei būtų truputėlį nuleistos, būtų geriau
QUOTE(akirera @ 2014 05 15, 09:09)
Galiu parodyti visoms žinomą kiauriukę.
Nerealu, kaip pirktinė , labai labai
gal korta galit pasidalint, ar pasufleruot kur rast
Močiuttė, ačiū labai
Štai korta
Štai korta
Ristina - gražūs mezginiai
Akirera - koks fainas kiaurukas
o aš atnešu parodyt paprastą megztinuką, kuris yra gryn laisvalaikio tįsaliukas, tai nieko nederinau spalviškai... o spalvų nesutapimas man šiuo atveju ne tik, kad netrukdo, bet netgi patinka
Akirera - koks fainas kiaurukas
o aš atnešu parodyt paprastą megztinuką, kuris yra gryn laisvalaikio tįsaliukas, tai nieko nederinau spalviškai... o spalvų nesutapimas man šiuo atveju ne tik, kad netrukdo, bet netgi patinka
aaagnex, kiek suprantu, tai čia vienas siūlas pereinančiom spalvom. Man tai labai patinka , ir tikrai galima tokį megztukėlį visur nešiot , labai mielai atrodo
Freke, aš esu mezgus tokio stiliaus kiauraraštines bliuskeles, tai platinau maždaug nuo pusės ir ne stačiakampį mezgiau, o nuo kaklo iškirptės iki rankovių dalies aukštis -5cm, t.y. nuleidau istriža linija, bet gal gerai ir stačiakampis, jei Akirera išbandžius
Freke, aš esu mezgus tokio stiliaus kiauraraštines bliuskeles, tai platinau maždaug nuo pusės ir ne stačiakampį mezgiau, o nuo kaklo iškirptės iki rankovių dalies aukštis -5cm, t.y. nuleidau istriža linija, bet gal gerai ir stačiakampis, jei Akirera išbandžius
QUOTE(darbeja @ 2014 05 15, 17:20)
aaagnex, kiek suprantu, tai čia vienas siūlas pereinančiom spalvom. Man tai labai patinka , ir tikrai galima tokį megztukėlį visur nešiot , labai mielai atrodo
Taip - vienas siūlas , kuris mezgant išvirkščiom akim atsiskleidžia visu savo gražumu
Beje - siūlas labai labai skalsus . Ant manęs ne visai lieknos , ilgokas, platokas, o sveria tik 188g
Akirera nieko neisiminejau. Tikrai tikrai staciakampis. Apacia ir virsus 2x2rezinka tai sutrauke.... na bet vel turiu du kamuooliukus tai kazka gaminsiu