Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

WOW!!!! va akirera istempei is uz kampo smile.gif dabar papasakok. cia eilinis staciakampis? ar kazkaip formuota? nes mezgiau panasu daikta tik kad rastas buvo tinkliukinis. tai siaubo filmas.... taip esu nemenka o su juo 5-kiagubai didesne atrodziau doh.gif o tokio kiauro visai noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2014 05 15, 08:09)
Ristina, visai kitoks mezginys negu įprastai iš tavęs  bigsmile.gif .Fainuolė suknytė, ružavi akcentai labai pagyvina suknutę  thumbup.gif

Kodėl kitoks mezginys? biggrin.gif aš gi visokius mezgu biggrin.gif Tik ne visad rodau rolleyes.gif

Man ta kiauroji bliuskikė vis dar norų sąraše unsure.gif
Atsakyti
Freke, ačiū 4u.gif . Čia dydis nemažas, prašė L dydžio, bet manau kad gavosi didesnis. Kažkur nuo pusės palaipsniui pridėjau po 10 akių iš abiejų pusių. Bet dabar megzčiau stačiakampius, rankovės gražiau kristų. Man per didelė, bet ant stambesnės gerai.
P.S. Kada jau laikas sumažėti? nestuke.gif

Ristina, aš suprantu, kad visokius mezgi, bet aš įpratus prie tavo skersiukų biggrin.gif . Užtai dažniau pasirodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 15 gegužės 2014 - 12:20
sumazejau vasari biggrin.gif liko is anksciau turto kilnojamo doh.gif unsure.gif tai vien ala pasididziavima padare kokiu 4 dydziais didesniu... o kur dar sonuose klostes. nes rastas ziauriai isplatejo..... bet manau netinkamas kiaurarastis buvo. dabar reiktu pabandyt su tokiu rombiniu. turejau ir korta pasigaminus g.gif

ir buvo staciakampis

https://lh4.googleus...0502_091606.jpg doh.gif doh.gif kad nubrezus tiesiai bruksni gal ir butu buve gerai... bet platumo nereikejo tokio. nors apacia ir tiko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 15 gegužės 2014 - 12:26
QUOTE(akirera @ 2014 05 15, 12:11)

Ristina, aš suprantu, kad visokius mezgi, bet aš įpratus prie tavo skersiukų  biggrin.gif . Užtai dažniau pasirodyk  mirksiukas.gif

Numegzt lengviau, nei pasirodyt biggrin.gif
Atsakyti
Freke, kaip greitai laikas bėga doh.gif . Nu nemenkai palikimo liko, bet nenorėk būti nendrelė po 3 lelių mirksiukas.gif
Tavo megztam variante atrodo, kad rankovės išimtos, jei būtų truputėlį nuleistos, būtų geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2014 05 15, 09:09)
Galiu parodyti visoms žinomą kiauriukę.

Nerealu, kaip pirktinė , labai labai thumbup.gif
gal korta galit pasidalint, ar pasufleruot kur rast
Atsakyti
Močiuttė, ačiū labai 4u.gif

Štai korta

user posted image
Atsakyti
Ristina - gražūs mezginiai wub.gif
Akirera - koks fainas kiaurukas wub.gif

o aš atnešu parodyt paprastą megztinuką, kuris yra gryn laisvalaikio tįsaliukas, tai nieko nederinau spalviškai... o spalvų nesutapimas man šiuo atveju ne tik, kad netrukdo, bet netgi patinka rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 15 gegužės 2014 - 15:37
aaagnex, kiek suprantu, tai čia vienas siūlas pereinančiom spalvom. Man tai labai patinka thumbup.gif , ir tikrai galima tokį megztukėlį visur nešiot 4u.gif , labai mielai atrodo biggrin.gif

Freke, aš esu mezgus tokio stiliaus kiauraraštines bliuskeles, tai platinau maždaug nuo pusės ir ne stačiakampį mezgiau, o nuo kaklo iškirptės iki rankovių dalies aukštis -5cm, t.y. nuleidau istriža linija, bet gal gerai ir stačiakampis, jei Akirera išbandžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 05 15, 17:20)
aaagnex, kiek suprantu, tai čia vienas siūlas pereinančiom spalvom. Man tai labai patinka  thumbup.gif , ir tikrai galima tokį megztukėlį visur nešiot  4u.gif , labai mielai atrodo  biggrin.gif

Taip - vienas siūlas mirksiukas.gif , kuris mezgant išvirkščiom akim atsiskleidžia visu savo gražumu wub.gif
Beje - siūlas labai labai skalsus bigsmile.gif . Ant manęs ne visai lieknos biggrin.gif , ilgokas, platokas, o sveria tik 188g thumbup.gif
Atsakyti
Akirera nieko neisiminejau. Tikrai tikrai staciakampis. Apacia ir virsus 2x2rezinka tai sutrauke.... na bet vel turiu du kamuooliukus tai kazka gaminsiu
Atsakyti