Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

Ir aš bandysiu praskaidrint tylą biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
siūlas - medvilnė smile.gif
Atsakyti
L@imužė , Ristina šaunuolytės kad dirbat ir tylą drumščiat thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
L@imužės lininis švarkelis toks visai idomus ir Ristinos dryžiukas labai simpatiškas, taip kruopščiai apdirbtas , liuks
Pas mane štilis, mašina ilsis , o aš su virbaliukais darbuojuos. Turbūt reik kad kas supurtyt ir pavydas užgraužt smile.gif smile.gif smile.gif
laukiu laukiu daugiau darbelių biggrin.gif
Atsakyti
sveikos visos. as tai truputi pakeliavau.
esu megztukeli pabruzinus mazajai is vernito medvilnes. kazkaip isplovus man lyg ir sumazejo jis. dabar vaiksto apsivilkus lyg ir rankoves trumpos.
Papildyta:
labukas visoms kurios snaudziate ir nemezgat smile.gif.

grazus darbstuoliu darbeliai. laimuze kaip visuomet aukstumoij. ristinos idomus modeliukas megztinio.

as truputi paatostogavau,pakeliavau. spejau pries isbildant numegzti mazajai megztuka is vernito medvilnes. isskalbiau, vaiksto dabar apsimovusi. lyg ir susitrauke, man rankoves kaip ir trumpos pasidare.
Atsakyti
Sveikos, mezgėjėlės 4u.gif

Susidūriau su keista problema. Nerandu niekur balto lurex siūliuko pirkti. Visų kitų spalvų - pilna, bet baltutėlio, NE SIDABRINIO, niekur... Gal netyčia matėt? Noriu suknutę pagražinti, o va kokia smulkmena neleidžia... Būsiu baisingai dėkinga už pagalbą 4u.gif
Papildyta:

Susidūriau su keista problema. Nerandu niekur balto lurex siūliuko pirkti. Visų kitų spalvų - pilna, bet baltutėlio, NE SIDABRINIO, niekur... Gal netyčia matėt? Noriu suknutę pagražinti, o va kokia smulkmena neleidžia... Būsiu baisingai dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Labukas pražuvėle - kur laikais, ką veiki ?

Deja, turiu tik sidabrinio, o balto neteko ir matyt g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2014 05 11, 15:12)

http://www.kasiulai....-c-232_230.html

http://www.kasiulai....llic-p-717.html Nr 304
Tokio norėjot?
Atsakyti
Suknelė, mažai damai bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ristina, labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Diržiukas tai aišku, o kaip ta apačia padaryta????

Ir megztukai anksčiau rodyti thumbup.gif . Tikra šaunuolė, tik tu ir Laimužė bepalaikot temą 4u.gif biggrin.gif 4u.gif ir darbuojatės 4u.gif , visos kitos mezgėjytės arba išmirę arba užsislėpę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Va, kaip apačia apmegzta smile.gif gaunasi graži pynutė. kai medvilnė retoka, tai nėra pas mane tos pynutės efekto.
user posted image
user posted image
user posted image
Bet mezgant pusvilnę, vilną, mohera - atrodo thumbup.gif
Atsakyti
labai graziai krasciukas gavosi. zdziu grazi suknute rolleyes.gif

mezga mezga kai kas. tik kad neturiu dar ko parodyt. pas mane nesekmiu maratonas uzejes. ardziau bene keleta sykiu. dabar turiu gavusi spalvu keitikli, bandaus dvifonturi zakarda. issimezga viskas ok. ale priekabiu pati randu. tai spalvos nederi tai rastas lievai atrodo. matyt pati nzn ko noriu doh.gif . zodziu jau nuo savaitgalio mezgalioju, o parodyt ner ko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 14 gegužės 2014 - 18:24
kvartetas, smagu skaityt, nes aš paskutiniu metu ardau tiesiog tobulai drinks_cheers.gif Nėr to blogo, kas neišeitų į gera, siūlai nesusinaudoja biggrin.gif
Atsakyti
Ristina, visai kitoks mezginys negu įprastai iš tavęs bigsmile.gif .Fainuolė suknytė, ružavi akcentai labai pagyvina suknutę thumbup.gif
Darbeja, mezgam mezgam, aš šiuo metu klonuoju, tai nieko naujo. Galiu parodyti visoms žinomą kiauriukę.

user posted image
Atsakyti