Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

labai grazi ir idomi apdaila. kaklo ir kiseneliu, mmmmm wub.gif
Atsakyti
suknelė sesei...
user posted image

siūlai lanoso cotonax. dydis S. Nesunaudojau 2 matkelių
toyota 901
Atsakyti
Laimuzes kaip visuomet sukneles labai grazios 4u.gif thumbup.gif
Zuzana, graziai puosia savo dukryte, grazi tunika, apdaila thumbup.gif
jo_jo suknele tai truksta zodziu, labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, visoms aciu uz pagyrima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jo_jo,
suknelė thumbup.gif , ir kiek darbelio įdėta verysad.gif

Zuzana, labai gražios kišenėlės ir kaklo apdaila thumbup.gif 4u.gif , kaip ir visas modeliukas su pozuotoja mirksiukas.gif , gal man tik tų bumbulų nebereiktų g.gif
Atsakyti
Patarkit kaip lina sunaikinti. Ka is jo nurakalioti. Turiu tikrai nemazai, o ka is jo nubruzinti nesumastau. Ta prasme kas tiktu jo kietumui. Kiaurarascio nenoriu, zakarda bandziau (negrazu), tuck pvz koriukas irgi ziauriai kietas gaunasi svininis. Lieka lygiom akim, bet nesumastau ka ir kaip. Labiau domintu vaikiski kokie modeliai, kad ir kas dienai i lauka.

Kazi kaip atrodytu kokia tunika linine su tom kisenem kreivom, gal esate kuri bandziusi?
Atsakyti
Minkštesnis linas gautųsi jei prie jo priderintum kokį kitą ploną siūliuką smile.gif
Pvz., giją ar dvi medvilnės, viskozės, šilko. Rudeniop, kokios pusvilnės, merino vilnos.
Atsakyti
gal kas turit mezgimo masinos stala nereikalinga? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 05 01, 10:26)
gal kas turit mezgimo masinos stala nereikalinga? g.gif  ax.gif

as esu pirkusi is kauno, paprastas toks staliukas, moteris pardavineja. 4u.gif tel. nr. dar turiu jei reikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2014 05 01, 10:26)
gal kas turit mezgimo masinos stala nereikalinga? g.gif  ax.gif

as esu pirkusi is kauno, moteris pardavineja. Jei reikia turiu dar numeriuka 4u.gif
Atsakyti
Parasykit ir man i az numeri. Man notetusi labiau ala komodos,gal ir tokiu tures
Atsakyti
QUOTE(Jurgite03 @ 2014 05 01, 12:13)
as esu pirkusi is kauno, paprastas toks staliukas, moteris pardavineja.  4u.gif tel. nr. dar turiu jei reikia smile.gif
Papildyta:
as esu pirkusi is kauno, moteris pardavineja. Jei reikia turiu dar numeriuka  4u.gif

brukstelk i asmenine smile.gif buciau dekinga smile.gif nes visgi rasomasis stalas dar reikalingas ir stalciai reikalingi.....
Atsakyti
QUOTE(jo_jo @ 2014 04 23, 19:31)
suknelė sesei...

Graži suknutė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kažkokia įtartina tyla g.gif g.gif g.gif

Patapetuosiu truputį, gal atsiras gyvų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pledukai mano kleckams iš Vernito pusiau medvilnės ax.gif

user posted image

Ir lininis švarkelis ...

user posted image
Atsakyti