labai grazi ir idomi apdaila. kaklo ir kiseneliu, mmmmm
Laimuzes kaip visuomet sukneles labai grazios
Zuzana, graziai puosia savo dukryte, grazi tunika, apdaila
jo_jo suknele tai truksta zodziu, labai labai
Zuzana, graziai puosia savo dukryte, grazi tunika, apdaila
jo_jo suknele tai truksta zodziu, labai labai
Merginos, visoms aciu uz pagyrima
jo_jo,
suknelė , ir kiek darbelio įdėta
Zuzana, labai gražios kišenėlės ir kaklo apdaila , kaip ir visas modeliukas su pozuotoja , gal man tik tų bumbulų nebereiktų
suknelė , ir kiek darbelio įdėta
Zuzana, labai gražios kišenėlės ir kaklo apdaila , kaip ir visas modeliukas su pozuotoja , gal man tik tų bumbulų nebereiktų
Patarkit kaip lina sunaikinti. Ka is jo nurakalioti. Turiu tikrai nemazai, o ka is jo nubruzinti nesumastau. Ta prasme kas tiktu jo kietumui. Kiaurarascio nenoriu, zakarda bandziau (negrazu), tuck pvz koriukas irgi ziauriai kietas gaunasi svininis. Lieka lygiom akim, bet nesumastau ka ir kaip. Labiau domintu vaikiski kokie modeliai, kad ir kas dienai i lauka.
Kazi kaip atrodytu kokia tunika linine su tom kisenem kreivom, gal esate kuri bandziusi?
Kazi kaip atrodytu kokia tunika linine su tom kisenem kreivom, gal esate kuri bandziusi?
Minkštesnis linas gautųsi jei prie jo priderintum kokį kitą ploną siūliuką
Pvz., giją ar dvi medvilnės, viskozės, šilko. Rudeniop, kokios pusvilnės, merino vilnos.
Pvz., giją ar dvi medvilnės, viskozės, šilko. Rudeniop, kokios pusvilnės, merino vilnos.
gal kas turit mezgimo masinos stala nereikalinga?
QUOTE(Freke @ 2014 05 01, 10:26)
as esu pirkusi is kauno, paprastas toks staliukas, moteris pardavineja. tel. nr. dar turiu jei reikia
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2014 05 01, 10:26)
as esu pirkusi is kauno, moteris pardavineja. Jei reikia turiu dar numeriuka
Parasykit ir man i az numeri. Man notetusi labiau ala komodos,gal ir tokiu tures
QUOTE(Jurgite03 @ 2014 05 01, 12:13)
as esu pirkusi is kauno, paprastas toks staliukas, moteris pardavineja. tel. nr. dar turiu jei reikia
Papildyta:
Papildyta:
brukstelk i asmenine buciau dekinga nes visgi rasomasis stalas dar reikalingas ir stalciai reikalingi.....
QUOTE(jo_jo @ 2014 04 23, 19:31)
Graži suknutė
Kažkokia įtartina tyla
Patapetuosiu truputį, gal atsiras gyvų
Pledukai mano kleckams iš Vernito pusiau medvilnės
Ir lininis švarkelis ...