Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

Mezgėjėlės darbštuolės, jūs viską žinot . Kaip suprantat kad sponge baras (ar jis taip vadinas g.gif ) susidėvi. Jei man mezgant stulpelius nuo pagrindinės adatinės pradėjo mėtyt akis , ar gali būt ši bėda.Tik ką mezgė kuo puikiausiai. Ištraukiau apžiūrėjau aš jį :per vidurį ir į vieną pusę pasiplojęs gerokai. bet viena adatine lygiuoju mezgimu dar mezga puikiai. ar jūs dedat langų sandarinimo perlonines juosteles, ar originalius perkat.
dėkoju už bet kokį patarimą.
Papildyta:
Ristina , susiaustukas be žodžių 4u.gif
aaagnex , per manekėnės grožį net liemenės nesimato biggrin.gif , už kantrybę 10 balų thumbup.gif
Atsakyti
agnex o tu paprasciausiai adatelem prisiuvinejai ar mezgimo eigoij kaip nors juos ten idejai blush2.gif . as turiu prie mezgimo masinos kazkokias senas knygas. o ten kaip tik modeliai (na tokie biski senobiniai) su karoliukais dekoruota. buvo kiles klausimas kaip cia juos idejo mezgant. virbalais mezgant zinau kaip tai padaro. is anksto ant siulo prisiveria dideli kieki ju, reikalui esant prisistumia ir imezga.

mociute, as jau keiciau sau sponge bar. tikrai buvo pasiplojusi gerokai. akys i virsu pakilusios, neprisispaudusios. keiciau su paprasta langu sandarinimo juostele. savikaina man regis gal kokie 5lt (radau maximoij). klijavau jos 2sluoksnius. ir dar viena sluoksni izoliacijos siauros. butinai uzsiklijuok ta izoliacija, nes be jos kisant tas paralonas draskosi gabaliukais. turejau paskui garbes paardyt gerokai savo masiniuka, pokol istraukiau tuos nuplysusius paralono gabaliukus. nera to blogo, kas neiseitu i gera uztai prasivaliau savaja nuo visokiu brudu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2014 04 14, 13:29)
Pasirodau su paprastute liemene iš merino vilnelės su 195 įsiūtais spalvotais karoliukais.

Aaagnex, labai graži ir panelė, ir liemenė thumbup.gif Tikrai mačiau žurnale modelių su įmegztais karoliukais, bat kaip ta procedūra atliekama ????? ko gero gautųsi ne ką greičiau, negu prisiūt schmoll.gif .

Ristina, tavo užmestuką kažkur kitur jau mačiau ir uždėjau thumbup.gif , bet pakartoju ir čia 4u.gif Servetėlė ant nugaros efektingai atrodo 4u.gif

Esu pirkus sponge bar paroloną iš Anglijos firminį, bet tikrai kai pamačiau jį, nusprendžiau, kad neverta tokių pinigų mokėt, niekuo nesiskiria nuo paprastos langų sandarinimo juostelės, tik kad nereikia dviejų sluoksnių klijuot ir juostelė medžiaginė komplekte. Vis tiek, toks ar kitoks parolonas, susidėvi greit lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir reikia keist rolleyes.gif
Atsakyti
Aagnex, aš matau pirmiausia tik gražią mergytę wub.gif wub.gif wub.gif , na o paskui jau ir liemenę - liuks gavosi thumbup.gif thumbup.gif

Na jei norit "tapetų" tai ir aš šį tą dar turiu ...

user posted image
user posted image
Tik atsiprašu už juodos suknelės foto blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 04 14, 19:29)
Aaagnex, labai graži ir panelė, ir liemenė  thumbup.gif

karoliukai siuvinėti kiekvienas atskirai. Net nežinojau, kad yra kažkokia galimybė juos kitaip ten pritvirtin blush2.gif t. Virbalais, tai moku, eišku rolleyes.gif

O šiaip,tai pradinė mintis buvo imt didesnius karoliukus ir jais siuvinęėt vietoj kaklo ir rankovių apdailos. Numezgus kažkaip mintys pasikeitė, o ir užsakovė norėjo šitų smulkių spalvotų karoliukų ax.gif

L@imuže - kaip visada gražu ir nepriekaištinga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 15 balandžio 2014 - 08:27
QUOTE(darbeja @ 2014 04 14, 17:29)
Aaagnex, labai graži ir panelė, ir liemenė  thumbup.gif Tikrai mačiau žurnale modelių su įmegztais karoliukais, bat kaip ta procedūra atliekama ????? ko gero gautųsi ne ką greičiau, negu prisiūt  schmoll.gif ...
galima imezginet taip: karoliukas maunamas ant plono vaselio, tada nukabinama akis nuo adatos ant vaselio ir karoliukas nustumiamas ant akies ir si grazinama ant adatos. minusas tame, kad visa akis eina per karoliuka ir is sonu gaunasi skylutes, bei gali sutraukt salia esancias akis.
Esu pirkus sponge bar paroloną iš Anglijos firminį, bet tikrai kai pamačiau jį, nusprendžiau, kad neverta tokių pinigų mokėt, niekuo nesiskiria nuo paprastos langų sandarinimo juostelės,...
esu pirkus tikrai firmini nauja sponge bar pries kokius 3 metus. vis dar geras. pastaruoju metu tik fuflo ebay, tikrai neverta ju pirkti, tu tikruju jau seniai nebematau....

visu darbeliai labai grazus! saunuoles. o as tingine. nieko nemezgu visiskai, bet manau jau teks, nes vakar per klaida suskalbiau savo paskutini merino megztinuka, o ju sezonas kaip tik ateina mirksiukas.gif
Atsakyti
o man vakar iskilo toks klausimas. ar mano masinau perfokorteinei tiktu pagrindine karieta nuo tarkim elektronines 950 ar panasios. noreciau pancleisa pabandyt, o mano karieta be sios galimybes.
Atsakyti
pagal ideja turetu tikti wink.gif nes turejau kh 830 pagrindine karieta nusipirko kas turejo elektronine sake tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 04 16, 08:19)
o man vakar iskilo toks klausimas. ar mano masinau perfokorteinei tiktu pagrindine karieta nuo tarkim elektronines 950 ar panasios. noreciau pancleisa pabandyt, o mano karieta be sios galimybes.

Ir aš norėjau šios funkcijos. Rusų saituose radau daug info. Reikia keisti ne tik karietą, bet ir siūlvedyje, kažką "pielavoja". Jos rašo, kad tinka 892-893-894 šių mašinų karietos.
Atsakyti
as ziauriai smarkiai neskaiciu, tik ciut ciut. reikia, kad tas vidurinis mygtukas MC butu dvigubas. va kiek nuskaiciau, o del siulvedzio tai neuzkliuvo akis. idomu......
Atsakyti
sukurpiau jau lialiukine kepuryte vaidinimui, liko tik raistukus numegzti arba pirktinius prisiuti. wink.gif
Atsakyti
Dar vienas darbelis mano panelei
user posted image
Atsakyti