Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

Nzn kaip kitos as neuzsigaunu del tokiu dalyku, kiekvienas turi savo skoni ir tiek. 4u.gif

kazkodel man tame megztini uztrauktukas neuzkliuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, atnesu dar viena sarafaniuka smile.gif
user posted image
Atsakyti
Zuzana, gražus sarafaniukas, man raštas patinka, o iš kokių siuliukų mezgat , koks jų storis mane domina, ar neišsisėdi. Ačiū jei atsakysit.
Atsakyti
L@imužės tuniką FB jau nužiūrėjau - labai tokia žiemiška wub.gif

QUOTE(zuzana* @ 2014 01 16, 11:55)
Sveikutes, atnesu dar viena sarafaniuka smile.gif

O kiek tokiam sarafaniukui siūlų reikia? wub.gif

Ir šiaip nedidelei suknelei kiek siūlų gali prireikt? Jau senai sąrašuose megzta suknelė, tai ir galvoju ar užteksiu siūlų ar ne.

Ir dar klausimas - ar galiu maištyti siūlus: vieni 100% akrilas, kiti 50% vilna 50% akrilas. Kaži dėvėjimui tai svarbu? g.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2014 01 16, 09:06)
L@imuže, tikrai pas jus tempai kosmiški, o liemenės grožis  wub.gif . Kiek suprantu apatinė liemenės dalis dviguba, paskui abi dalys sudėtos ant mašinos ir numegztas viršus, ar taip?

Aš margučių nepeikiau, tik pasakiau savo nuomonę, neužsigaukit, merginos  ax.gif

Akirera, ačiū smile.gif ... nuo atnaros pirma numezgiau apatinę dalį ( vidinę kišenės pusę) iki sujungimo vietos, paskui pamezgiau pagalbiniu siūlu ir nuėmiau nuo adatų. Tada vėl susirinkau akis prie atnaros ir mezgiau viršutinę kišenės dalį. Damezgus iki sujungimo vietos užkabinau pirmą mezginio dalį ir toliau jau mezgiau iki pabaigos . Biškį yra krapštalynės, bet kitaip nesumąsčiau ... blush2.gif

QUOTE(balla @ 2014 01 16, 19:08)
L@imužės tuniką FB jau nužiūrėjau - labai tokia žiemiška  wub.gif
O kiek tokiam sarafaniukui siūlų reikia?  wub.gif

Ir šiaip nedidelei suknelei kiek siūlų gali prireikt? Jau senai sąrašuose megzta suknelė, tai ir galvoju ar užteksiu siūlų ar ne.

Ir dar klausimas - ar galiu maištyti siūlus: vieni 100% akrilas, kiti 50% vilna 50% akrilas. Kaži dėvėjimui tai svarbu?  g.gif

Balla, ačiū wink.gif , o dėl siūlų irgi FB parašiau savo nuomonę wink.gif

Zuzana ant tuck raštų pasinešė, gražu drinks_cheers.gif

Kvartetas, nu man gražu mirksiukas.gif kas per siūlai margiukai g.gif
Atsakyti
Kvartetas, na gi kaip gražu thumbup.gif ... Man tas vidurinis ypač ... Reik eit susirast ir išsisaugot kortą ir man ax.gif , gal pravers kada .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vince0405: 17 sausio 2014 - 00:29
aha as irgi pasirinkau vidurini varianta. su baltais siulais kazkaip pradingo mano margiai, antorojo var nebemezgiau jau. dabar laikysiu spygas, kad uztektu siulu.....

margi siuliukai merino gold. snd vakare paziuresiu etikete ar dar koks zodis eina. 100gr-400m. juodi is 4giju. mezginys ganetinai storas ir siltas gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 17 sausio 2014 - 08:36
L@imuže, ačiū smile.gif , dabar jau tikrai supratau. Labai gerai jūs išmąstėte tokį variantą, ir patogu, ir gražu thumbup.gif .
Kvartetas, man irgi vidurinis spalvų variantas geriausias smile.gif .

Parodysiu ir aš pora mezgalų.
šalis labai paprastas, bet siūlas be proto minkštas - merino bukle

user posted image

Suknelė iš labai plonytės 100 proc. vilnelės

user posted image

Ir ant savininkės

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 17 sausio 2014 - 10:01
Akirera, graži suknelė bigsmile.gif

Mezgu ir aš pagal mnemosina, prisiėjau iki pažastų parašyta 1x5, 1x4, 3x2, 8x1 - kaip suprasti? vieną eilą nuleisti po penkias akis, paskui kitą eilę nuleisti po keturias akis, paskui tris eiles po dvi akis, ir aštuonios elės po vieną akį? Ar taip?
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2014 01 19, 11:28)
Akirera, graži suknelė  bigsmile.gif

Mezgu ir aš pagal mnemosina, prisiėjau iki pažastų parašyta 1x5, 1x4, 3x2, 8x1  - kaip suprasti? vieną eilą nuleisti po penkias akis, paskui kitą eilę nuleisti po keturias akis, paskui tris eiles po dvi akis, ir aštuonios elės po vieną akį? Ar taip?

Taip teisingai surasete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikyte03 @ 2014 01 19, 12:24)
Taip teisingai surasete  4u.gif

Ačiū !!!!!! 4u.gif
Atsakyti