Nzn kaip kitos as neuzsigaunu del tokiu dalyku, kiekvienas turi savo skoni ir tiek.
kazkodel man tame megztini uztrauktukas neuzkliuvo
L@imužės tuniką FB jau nužiūrėjau - labai tokia žiemiška
O kiek tokiam sarafaniukui siūlų reikia?
Ir šiaip nedidelei suknelei kiek siūlų gali prireikt? Jau senai sąrašuose megzta suknelė, tai ir galvoju ar užteksiu siūlų ar ne.
Ir dar klausimas - ar galiu maištyti siūlus: vieni 100% akrilas, kiti 50% vilna 50% akrilas. Kaži dėvėjimui tai svarbu?
QUOTE(zuzana* @ 2014 01 16, 11:55)
Sveikutes, atnesu dar viena sarafaniuka
Ir šiaip nedidelei suknelei kiek siūlų gali prireikt? Jau senai sąrašuose megzta suknelė, tai ir galvoju ar užteksiu siūlų ar ne.
Ir dar klausimas - ar galiu maištyti siūlus: vieni 100% akrilas, kiti 50% vilna 50% akrilas. Kaži dėvėjimui tai svarbu?
QUOTE(akirera @ 2014 01 16, 09:06)
L@imuže, tikrai pas jus tempai kosmiški, o liemenės grožis . Kiek suprantu apatinė liemenės dalis dviguba, paskui abi dalys sudėtos ant mašinos ir numegztas viršus, ar taip?
Aš margučių nepeikiau, tik pasakiau savo nuomonę, neužsigaukit, merginos
Aš margučių nepeikiau, tik pasakiau savo nuomonę, neužsigaukit, merginos
Akirera, ačiū ... nuo atnaros pirma numezgiau apatinę dalį ( vidinę kišenės pusę) iki sujungimo vietos, paskui pamezgiau pagalbiniu siūlu ir nuėmiau nuo adatų. Tada vėl susirinkau akis prie atnaros ir mezgiau viršutinę kišenės dalį. Damezgus iki sujungimo vietos užkabinau pirmą mezginio dalį ir toliau jau mezgiau iki pabaigos . Biškį yra krapštalynės, bet kitaip nesumąsčiau ...
QUOTE(balla @ 2014 01 16, 19:08)
L@imužės tuniką FB jau nužiūrėjau - labai tokia žiemiška
Balla, ačiū , o dėl siūlų irgi FB parašiau savo nuomonę
Zuzana ant tuck raštų pasinešė, gražu
Kvartetas, nu man gražu kas per siūlai margiukai
Kvartetas, na gi kaip gražu ... Man tas vidurinis ypač ... Reik eit susirast ir išsisaugot kortą ir man , gal pravers kada .
aha as irgi pasirinkau vidurini varianta. su baltais siulais kazkaip pradingo mano margiai, antorojo var nebemezgiau jau. dabar laikysiu spygas, kad uztektu siulu.....
margi siuliukai merino gold. snd vakare paziuresiu etikete ar dar koks zodis eina. 100gr-400m. juodi is 4giju. mezginys ganetinai storas ir siltas gaunasi.
margi siuliukai merino gold. snd vakare paziuresiu etikete ar dar koks zodis eina. 100gr-400m. juodi is 4giju. mezginys ganetinai storas ir siltas gaunasi.
L@imuže, ačiū , dabar jau tikrai supratau. Labai gerai jūs išmąstėte tokį variantą, ir patogu, ir gražu .
Kvartetas, man irgi vidurinis spalvų variantas geriausias .
Parodysiu ir aš pora mezgalų.
šalis labai paprastas, bet siūlas be proto minkštas - merino bukle
Suknelė iš labai plonytės 100 proc. vilnelės
Ir ant savininkės
Kvartetas, man irgi vidurinis spalvų variantas geriausias .
Parodysiu ir aš pora mezgalų.
šalis labai paprastas, bet siūlas be proto minkštas - merino bukle
Suknelė iš labai plonytės 100 proc. vilnelės
Ir ant savininkės
QUOTE(balla @ 2014 01 19, 11:28)
Akirera, graži suknelė
Mezgu ir aš pagal mnemosina, prisiėjau iki pažastų parašyta 1x5, 1x4, 3x2, 8x1 - kaip suprasti? vieną eilą nuleisti po penkias akis, paskui kitą eilę nuleisti po keturias akis, paskui tris eiles po dvi akis, ir aštuonios elės po vieną akį? Ar taip?
Mezgu ir aš pagal mnemosina, prisiėjau iki pažastų parašyta 1x5, 1x4, 3x2, 8x1 - kaip suprasti? vieną eilą nuleisti po penkias akis, paskui kitą eilę nuleisti po keturias akis, paskui tris eiles po dvi akis, ir aštuonios elės po vieną akį? Ar taip?
Taip teisingai surasete