Mociutte, akirera, aciu uz pagyras.
Akirera, skara nuostabi
Akirera, nesvarbu, kad nemegzta, bet
Zuzana, paltukas , ir raštas, ir spalvos , įdomu būtų pažiūrėt kaip perfokorta atrodo
Zuzana, paltukas , ir raštas, ir spalvos , įdomu būtų pažiūrėt kaip perfokorta atrodo
mano isvargtas kiaurarastis, kur skundziausi del siulu lininiu. rezultatu siaip esu patenkinta, tik kad laiko suede daugiau nei planavau. megzta su dviguba apacia, 1sluoksnis kiaurarascio, 1sluoksnis ale pasijonis.
Kvartertas, labai grazi, lengva suknele
o linas keliu giju buvo? as turiu 2-ju, bet man atrodo plonokas, galvoju gal koki kita siula prideti?
o linas keliu giju buvo? as turiu 2-ju, bet man atrodo plonokas, galvoju gal koki kita siula prideti?
turbut busiu apsimelavusi. nuejau prie siuliuko tik 2gijas radau. tai kogero 2giju cia pas mane.
Kvartetas, suknutė labai labai . Čia kiek suprantu sijoninė dalis iš 6 dalių ? O jau spalvytė
Zuzana, labai gražius žakardus kepi
Zuzana, labai gražius žakardus kepi
Akirera, aciu
Kvartetas, labai
Zuzana, ir kada spėji???
Zuzana, ir kada spėji???
akirera taip cia 6 dalis kiaurarascio ir pasijoni irgi dariau is 6daliu. man tokia burokeliu spalva. vadinasi fuksija. siandien gal parodysiu dar viena. skubu pabaigti, nes abi turi isskristi ryt .
zuzana ar tik taip foto atrodo ar tikrai skiriasi zakardinio rasto siulu spalva ir to apvado . man kazkaip tas labai krenta i kis ir nzn ar patinka. bet va preitasis tai tikrai jamamas ir nesiojamas. imciau . patinka man tas kaklo toks apdirbimas.
ir tuo paciu noriu paklausti, ar kada nors mezgete kudikiui kepute. ale tokio tipo :http://ugneliukes.blogspot.com/2009/10/kepuryte-naujagimiui-eziukas.html
esme kokia, man reikia tokios tik ant 6metu amziaus manosios merginos. reikia spektakliui . neisivaizduoju kaip man iskarpa pasigaminti ant tokios galvos.
teoriskai isivaizduoju, o praktiskai ne.
neaisku kaip man apsiskaiciuoti tos 1dalies kur pakausis/nugaryte.
zuzana ar tik taip foto atrodo ar tikrai skiriasi zakardinio rasto siulu spalva ir to apvado . man kazkaip tas labai krenta i kis ir nzn ar patinka. bet va preitasis tai tikrai jamamas ir nesiojamas. imciau . patinka man tas kaklo toks apdirbimas.
ir tuo paciu noriu paklausti, ar kada nors mezgete kudikiui kepute. ale tokio tipo :http://ugneliukes.blogspot.com/2009/10/kepuryte-naujagimiui-eziukas.html
esme kokia, man reikia tokios tik ant 6metu amziaus manosios merginos. reikia spektakliui . neisivaizduoju kaip man iskarpa pasigaminti ant tokios galvos.
teoriskai isivaizduoju, o praktiskai ne.
neaisku kaip man apsiskaiciuoti tos 1dalies kur pakausis/nugaryte.
Neziurekit i mano plika bamba . Kadangi ne sau, o kas ja gaus dovanu tikiuosi pasijoniu pasirupins pati.
Va mano antroji. Spalva istikro ryskiai-sodriai zalia. Linas 2gijos. Viskas viskas daryta tik masina. Padelkos irgi
Va mano antroji. Spalva istikro ryskiai-sodriai zalia. Linas 2gijos. Viskas viskas daryta tik masina. Padelkos irgi