Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

Mociutte, akirera, aciu uz pagyras.
Akirera, skara nuostabi
Atsakyti
Akirera, nesvarbu, kad nemegzta, bet wub.gif wub.gif wub.gif

Zuzana, paltukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ir raštas, ir spalvos 4u.gif , įdomu būtų pažiūrėt kaip perfokorta atrodo
Atsakyti
mano isvargtas kiaurarastis, kur skundziausi del siulu lininiu. rezultatu siaip esu patenkinta, tik kad laiko suede daugiau nei planavau. megzta su dviguba apacia, 1sluoksnis kiaurarascio, 1sluoksnis ale pasijonis.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kvartertas, labai grazi, lengva suknele thumbup.gif
o linas keliu giju buvo? as turiu 2-ju, bet man atrodo plonokas, galvoju gal koki kita siula prideti? g.gif
Atsakyti
turbut busiu apsimelavusi. nuejau prie siuliuko tik 2gijas radau. blush2.gif tai kogero 2giju cia pas mane. 4u.gif
Atsakyti
kvartetas , o jau suknytės lengvumas ir gražumas wub.gif o kad galima būt apsirengusią pamatyt turbūt tektų griūt negyvai biggrin.gif
Atsakyti
Kvartetas, labai grazi suknute
Dar vienas pavasarinis megztukas-paltukas
user posted image
Atsakyti
Kvartetas, suknutė labai labai thumbup.gif . Čia kiek suprantu sijoninė dalis iš 6 dalių ? O jau spalvytė wub.gif
Zuzana, labai gražius žakardus kepi 4u.gif
Atsakyti
Akirera, aciu
Atsakyti
Kvartetas, labai thumbup.gif thumbup.gif
Zuzana, ir kada spėji??? thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 07 balandžio 2014 - 12:55
akirera taip cia 6 dalis kiaurarascio ir pasijoni irgi dariau is 6daliu. man tokia burokeliu spalva. vadinasi fuksija. siandien gal parodysiu dar viena. skubu pabaigti, nes abi turi isskristi ryt blush2.gif .

zuzana ar tik taip foto atrodo ar tikrai skiriasi zakardinio rasto siulu spalva ir to apvado g.gif . man kazkaip tas labai krenta i kis ir nzn ar patinka. bet va preitasis tai tikrai jamamas ir nesiojamas. imciau rolleyes.gif . patinka man tas kaklo toks apdirbimas.

ir tuo paciu noriu paklausti, ar kada nors mezgete kudikiui kepute. ale tokio tipo :http://ugneliukes.blogspot.com/2009/10/kepuryte-naujagimiui-eziukas.html
user posted image
esme kokia, man reikia tokios tik ant 6metu amziaus manosios merginos. reikia spektakliui rolleyes.gif . neisivaizduoju kaip man iskarpa pasigaminti ant tokios galvos.
teoriskai isivaizduoju, o praktiskai ne.
neaisku kaip man apsiskaiciuoti tos 1dalies kur pakausis/nugaryte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 08 balandžio 2014 - 19:41
Neziurekit i mano plika bamba blush2.gif . Kadangi ne sau, o kas ja gaus dovanu tikiuosi pasijoniu pasirupins pati.
Va mano antroji. Spalva istikro ryskiai-sodriai zalia. Linas 2gijos. Viskas viskas daryta tik masina. Padelkos irgi 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti