Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

QUOTE(Marija 31 @ 2014 04 01, 16:07)
REIKIA PAGALBOS!

As manau kad cia siulo itempimas netolygus. O kodel ranka prilaikot?tai gal ranka prilaikydama ir uztempiat ta siula.O siula kaip I bobina susivejat ar tiesiai is matkiuko imat? jei tiesiai is matkiuko tai ir eina netolygiai. siula visada reikia I bobina susivyti ir ta bobina turi buti gana laisvai suvyta, kad siulas laisvai eitu. Ir dar... kai pirkau masina man aiskino kad akrilinius siulus reikia parafinu sutepti kad geriau slustu (t.y. vejant I bobina laikyti parafino gabaliuka prie siulo) o vilnoniu ar pusvilnoniu tepti nereikia jie ir taip gerai slysta. O koki jus siula naudojat?
Atsakyti
Laba diena dar kara,

Prilaikau ranka nes siulu nesusukus i bobina. Esu naujoke, nusipirkau masina ir anra adaine, intarsijos kariea ir linker, be neuriu siulu vyniouvo, ne nezinau kaip `a makeli kur taisyklingai padeti.

Nesusireguliavusi normaliai to daigto kuris siula laiko, to stiebo ir siulas laisvas labai ir mezginio priekyje ir pradzioje kabinasi ant tu dantu masinos, o kai laikau ranka, buna labiau suverztas ir nesikabina niekur bet juostos gaunasi.

Akrilu tik ir isbandziau pakolkas, esu nusipirkusi kasmyro ir merino vilnos. Megziu tik is brangiu siulu, bet negaliu nei pradeti ,nes tokiu siulu neverta net gadinti.

Ko man truksta? siulu vyniotuvo? kad jis i ta bobina suvytu siulus?smile.gif

Aciu jums uz atsakyma, esu naujoke, todel ne daug ka ismanau, pakolkas tik kelnes ir kepure sugebu numegzti, ar bent jau bandziau.

Akrilas tikrai nikema tikes siulas, tokia sintetika....nors matkelyje grazus atrodo, bet kai susimezga tai nieko gero.

Atsakyti
Marija 31, mano akiai tai čia tik siūlo įtempimo problema mirksiukas.gif

Tikrai teisingai mezgant nereik prilaikyt siūlo ranka smile.gif

Apžiūrėkit instrukcijoj, kaip parodyta, kur siūlą įdėti tuose "ūsuose" smile.gif galima megzti ir iš matkelių, jei jie nesipainioja. Tarkim, imant siūlą iš matkelio vidurio smile.gif

Bet siūlų vyniotuvas, mano kuklia nuomone, yra būtinas smile.gif
Atsakyti
Man žentas sukonstravo tokį daikčiuką, kurį įstačius į drėlę gaunasi puikus elektrinis siulų vyniotuvas.
Negaliu atsidžiaugt thumbup.gif
Rodausi gal kam pravers mintis smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Ir prie to pačio paskutinis mezginys
user posted image
Atsakyti
Marija 31, aš irgi manau, kad dėl nevienodo siūlo įtempimo dryžuoja. Ant ūsų pro kuriuos eina siūlas yra įtempimo ratukas, kuriuo galima reguliuoti.
Močiutte, koks fainas užmestukas thumbup.gif . Pas jus tokie įdomūs mezginių modeliukai, gera fantazija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2014 03 28, 13:21)
L@imuže, ačiū  smile.gif , šitas raštas skaitosi sudėtingas, tai reikia žinoti kuriose eilėse tuščia karieta važinėti

Akirera, visai neatkreipiau dėmesio, kad raštas ne iš 24 akių, gerai, kad Kvartetas pasakė - taip kad arba teks dakurt pačiai arba netiks ... sad.gif

QUOTE(močiuttė @ 2014 03 28, 14:52)
L@imužė apžiūrėjau darbus, nuostabūs  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Negi visi žabali mato, kad galima juos pažiūrėt  smile.gif ačiū

Ačiū, Močiutte 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2014 03 29, 14:54)
Sveikos, darbstuolytes. Jau seniai besilankiau, o kokiu groziu primezgusios!  4u.gif

As ir prisifantazuoju, ir eksperimentuoju.

Mamyte uogyte, galėtum dažniau pasirodyt su savo neeiliniais mezginiais, pavydu tavo fantazijos ... mirksiukas.gif

QUOTE(zuzana* @ 2014 03 31, 08:18)
Sveikutes, atnesu parodyti paskutini savo darbeli: megztukas paltukas pavasariui

Zuzana ant diddarbių pasinešus paskutiniu metu thumbup.gif

QUOTE(Marija 31 @ 2014 04 01, 16:07)
REIKIA PAGALBOS!

Marija 31, pritariu merginoms, susitvarkyk siūlvedį drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(močiuttė @ 2014 04 02, 17:25)
Man žentas sukonstravo tokį daikčiuką, kurį įstačius į drėlę gaunasi puikus elektrinis siulų vyniotuvas.

Ir prie to pačio paskutinis mezginys

Močiuttė, išradingą žentą turi drinks_cheers.gif thumbup.gif , o kur drėlė statosi ar rankoj laikyt reik g.gif
O paskutinis mezginys tai gan įdomus ir tinka pačiai mirksiukas.gif

Prie kiauraraštinių kompanijos dar viena suknelė blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
akirera , L@imužė ačiū smile.gif
L@imužė nuostabi suknutė 4u.gif
Atsakyti
Prie Laimužės darbelio thumbup.gif thumbup.gif deja, deja, bet nerandu prie ko prisikabint biggrin.gif . Nu įmesk kada nors kokią kliurką, leisk "pasidžiaugt" biggrin.gif
Močiutte, sutinku su Akirera drinks_cheers.gif , įdomus modeliukas ir bendras vaizdas geras 4u.gif , bet ............. man kliūna tos siūlės priekyje, t.y. kimbu prie apdailos lotuliukas.gif
Atsakyti
Mociutte, nuostabus uzmestukas
L@imuze, suknele fantastiska
Dar vienas pavasarinis darbelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 04 03, 18:31)

Močiutte kimbu prie apdailos  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif neiškenčiau ir pasirodžiau neapnėrus blush2.gif , bus patvarkytas smile.gif Pastabumas liuks biggrin.gif

zuzana
pavasarinį darbelį ir aš priglausč, puikus 4u.gif
Atsakyti
sakyciau sunkus tas kiaurarastis prikurimui. radau pora skyluciu kur dakalti. likusias pora neatkasu. reikia gerai prisesti. bet ne dabar. iveikineju antraja suknele ax.gif . pirmaja esu patenkinta, o va del antrosios nelabai. ne nezinau ar patiks, tam kam ji skirta g.gif . blush2.gif

grazus mezginukai ziuriu su pavydu wub.gif
Atsakyti
L@imužės suknelė kaip nulieta thumbup.gif
Zuzana, paltukas liuks, tokio norėčiau aš pati wub.gif

Aš čia tokią skarą parodysiu, nu ne megzta ji, ne į temą ji čia, bet pasirodysiu iš įpročio biggrin.gif

user posted image
Atsakyti