Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

Na, ir pasipylė grožiai, nespėju žiopčiot ir aikčiot, nu jau šaunuolės visos thumbup.gif ... Pastebėjau, valdo pilka spalva mirksiukas.gif
L@aimuže, supergraži pilka lininė suknelė (trečioji). Labai norėčiau perfokortos, bet pas jus broliukas ir man netiks g.gif

Parodysiu ilgąją ant savininkės

user posted image
Atsakyti
Akirera, suknutė kaip nulieta "guli" thumbup.gif thumbup.gif broliuko ir silverio perfokortos tinka, tik toyotos kiauraraštinės berods netinkamos yra ...

Papildyta:
user posted image
179 raštas
Atsakyti
L@imuže, ačiū smile.gif , šitas raštas skaitosi sudėtingas, tai reikia žinoti kuriose eilėse tuščia karieta važinėti
Atsakyti
Akirera, tai tik kortą darydama nepadaryk klaidos, tai nereiks sukt galvos, kada su siūlu pravažiuot, kai jau nelieka nė vienos išlindusios adatos ...
Atsakyti
L@imužė užpavydėjau biggrin.gif kokie grožiai ir dar slepi. Suknutės nuostabios. Kokį pamušaliuką po kiauraraščiu siūnat g.gif ar visai tokį kaip po siūtais drabužiais g.gif Tikra blondinė doh.gif
Atsakyti
Močiutte, tai kad nieko neslepiu,kadangi mezgu pagrinde ne sau, o pagal užsakymus, tai nenoriu temos paverst asmenine ( turiu tokią skelbimų temoj), o be to visi darbai yra paraše mirksiukas.gif
Dėl pamušaliuko nepasakysiu nieko, nes klientės pačios tuo rūpinasi ... ax.gif
Atsakyti
L@imužė apžiūrėjau darbus, nuostabūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Negi visi žabali mato, kad galima juos pažiūrėt smile.gif ačiū
Atsakyti
Labai labai grazus, dailus paskutiniai jusu darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net pavydas ima kai ziuriu. Taip ir norisi sesti prie masinos smile.gif bet mano pagalbininke tuoj prisistato, tai ir neiseina darbuotis verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, darbstuolytes. Jau seniai besilankiau, o kokiu groziu primezgusios! 4u.gif

As ir prisifantazuoju, ir eksperimentuoju.

nusipiesiau motyva, issikaliau korta, numezgiau audini( cia siaip pabandymui is kazkokiu akriliniu siulu) o paski sugalvojau kad reik svarkiuka padaryt dukrytei. Ti vat tie siulai vidinej pusej labia jau ilgi kabaluoja. tai viska paklijavau, klijuojamu trikotaziniu audiniu ir jis prilipo tk prie pratemptu siulu, o ne prie pties mezginio. Gavos kaip su pamusalu. Kai truput panesios mano panele bandysiu plauti, idomu kaip po plovimo laikys tas audinys.

https://fbcdn-sphoto...065679346_n.jpg

https://scontent-a.x...991474074_o.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 31 kovo 2014 - 21:35
Mamytė uogytė, sveika, pasirožius po tokios ilgos pertraukėlės 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Kaip visada, darbelis su šarmu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , man laaaabai patinka, o jau modelis auga wub.gif wub.gif wub.gif . Jei tik siūlai nepaves, panelė ilgai bus originaliai pasipuošus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, atnesu parodyti paskutini savo darbeli: megztukas paltukas pavasariui
user posted image
Atsakyti
REIKIA PAGALBOS!

Laba diena, rasau man atsakyti. Mezgu brother KH 881, pakolkas tik viena adatine. Mezgu paprastais siulais, akrilu nes tik mokinuosi.

Masina numezgu paprasta keturkampi mezgini. Nemaza,kad viska matyciau.

Siulai apie 3.5 -mm storio, tinkami siai masinai, nustatau didziausia tanki ant 10.

Masina mezga gerai, bet ant mezginio matosi juostos, kai kur mezginys labiau suverztas, butent kazkuri eile, kita laisvesne, ir matosi ant mezginio juostos.

Kyla klausimas kur beda? ar siulai blogi, ar masina bloga ar sponge baras blogas, nors jis tikrai geras, ar todel kad siulus vienur uzverzia kitur ne, gal netolygiai paima, nes as pati siula ranka prilaikau ar man aplamai ta masina parduoti.

Pati masina atrodo kaip nauja, naujas sponge baras, bet kazkodel daro ant mezginio juostas, nemezga lygiai...as manau gal kad siulai negeri, bet kazkodel persasi mintis kad masina kalta.

Aciu uz atsakymus, jei kas galetu, atrasykite man i gmail asmeniskai

milan99.r@gmail.com mano gmail, nes siame puslapyje man kazkodel zmoniskai nerodo susirasinejimu visu, nelabai zinau kaip cia kuo naudotis, labai aciu:)
Atsakyti