Na, ir pasipylė grožiai, nespėju žiopčiot ir aikčiot, nu jau šaunuolės visos ... Pastebėjau, valdo pilka spalva
L@aimuže, supergraži pilka lininė suknelė (trečioji). Labai norėčiau perfokortos, bet pas jus broliukas ir man netiks
Parodysiu ilgąją ant savininkės
Akirera, suknutė kaip nulieta "guli" broliuko ir silverio perfokortos tinka, tik toyotos kiauraraštinės berods netinkamos yra ...
Papildyta:
179 raštas
Papildyta:
179 raštas
L@imuže, ačiū , šitas raštas skaitosi sudėtingas, tai reikia žinoti kuriose eilėse tuščia karieta važinėti
Akirera, tai tik kortą darydama nepadaryk klaidos, tai nereiks sukt galvos, kada su siūlu pravažiuot, kai jau nelieka nė vienos išlindusios adatos ...
Močiutte, tai kad nieko neslepiu,kadangi mezgu pagrinde ne sau, o pagal užsakymus, tai nenoriu temos paverst asmenine ( turiu tokią skelbimų temoj), o be to visi darbai yra paraše
Dėl pamušaliuko nepasakysiu nieko, nes klientės pačios tuo rūpinasi ...
Dėl pamušaliuko nepasakysiu nieko, nes klientės pačios tuo rūpinasi ...
Labai labai grazus, dailus paskutiniai jusu darbeliai net pavydas ima kai ziuriu. Taip ir norisi sesti prie masinos bet mano pagalbininke tuoj prisistato, tai ir neiseina darbuotis
Sveikos, darbstuolytes. Jau seniai besilankiau, o kokiu groziu primezgusios!
As ir prisifantazuoju, ir eksperimentuoju.
nusipiesiau motyva, issikaliau korta, numezgiau audini( cia siaip pabandymui is kazkokiu akriliniu siulu) o paski sugalvojau kad reik svarkiuka padaryt dukrytei. Ti vat tie siulai vidinej pusej labia jau ilgi kabaluoja. tai viska paklijavau, klijuojamu trikotaziniu audiniu ir jis prilipo tk prie pratemptu siulu, o ne prie pties mezginio. Gavos kaip su pamusalu. Kai truput panesios mano panele bandysiu plauti, idomu kaip po plovimo laikys tas audinys.
https://fbcdn-sphoto...065679346_n.jpg
https://scontent-a.x...991474074_o.jpg
As ir prisifantazuoju, ir eksperimentuoju.
nusipiesiau motyva, issikaliau korta, numezgiau audini( cia siaip pabandymui is kazkokiu akriliniu siulu) o paski sugalvojau kad reik svarkiuka padaryt dukrytei. Ti vat tie siulai vidinej pusej labia jau ilgi kabaluoja. tai viska paklijavau, klijuojamu trikotaziniu audiniu ir jis prilipo tk prie pratemptu siulu, o ne prie pties mezginio. Gavos kaip su pamusalu. Kai truput panesios mano panele bandysiu plauti, idomu kaip po plovimo laikys tas audinys.
https://fbcdn-sphoto...065679346_n.jpg
https://scontent-a.x...991474074_o.jpg
Mamytė uogytė, sveika, pasirožius po tokios ilgos pertraukėlės
Kaip visada, darbelis su šarmu , man laaaabai patinka, o jau modelis auga . Jei tik siūlai nepaves, panelė ilgai bus originaliai pasipuošus
Kaip visada, darbelis su šarmu , man laaaabai patinka, o jau modelis auga . Jei tik siūlai nepaves, panelė ilgai bus originaliai pasipuošus
REIKIA PAGALBOS!
Laba diena, rasau man atsakyti. Mezgu brother KH 881, pakolkas tik viena adatine. Mezgu paprastais siulais, akrilu nes tik mokinuosi.
Masina numezgu paprasta keturkampi mezgini. Nemaza,kad viska matyciau.
Siulai apie 3.5 -mm storio, tinkami siai masinai, nustatau didziausia tanki ant 10.
Masina mezga gerai, bet ant mezginio matosi juostos, kai kur mezginys labiau suverztas, butent kazkuri eile, kita laisvesne, ir matosi ant mezginio juostos.
Kyla klausimas kur beda? ar siulai blogi, ar masina bloga ar sponge baras blogas, nors jis tikrai geras, ar todel kad siulus vienur uzverzia kitur ne, gal netolygiai paima, nes as pati siula ranka prilaikau ar man aplamai ta masina parduoti.
Pati masina atrodo kaip nauja, naujas sponge baras, bet kazkodel daro ant mezginio juostas, nemezga lygiai...as manau gal kad siulai negeri, bet kazkodel persasi mintis kad masina kalta.
Aciu uz atsakymus, jei kas galetu, atrasykite man i gmail asmeniskai
milan99.r@gmail.com mano gmail, nes siame puslapyje man kazkodel zmoniskai nerodo susirasinejimu visu, nelabai zinau kaip cia kuo naudotis, labai aciu:)
Laba diena, rasau man atsakyti. Mezgu brother KH 881, pakolkas tik viena adatine. Mezgu paprastais siulais, akrilu nes tik mokinuosi.
Masina numezgu paprasta keturkampi mezgini. Nemaza,kad viska matyciau.
Siulai apie 3.5 -mm storio, tinkami siai masinai, nustatau didziausia tanki ant 10.
Masina mezga gerai, bet ant mezginio matosi juostos, kai kur mezginys labiau suverztas, butent kazkuri eile, kita laisvesne, ir matosi ant mezginio juostos.
Kyla klausimas kur beda? ar siulai blogi, ar masina bloga ar sponge baras blogas, nors jis tikrai geras, ar todel kad siulus vienur uzverzia kitur ne, gal netolygiai paima, nes as pati siula ranka prilaikau ar man aplamai ta masina parduoti.
Pati masina atrodo kaip nauja, naujas sponge baras, bet kazkodel daro ant mezginio juostas, nemezga lygiai...as manau gal kad siulai negeri, bet kazkodel persasi mintis kad masina kalta.
Aciu uz atsakymus, jei kas galetu, atrasykite man i gmail asmeniskai
milan99.r@gmail.com mano gmail, nes siame puslapyje man kazkodel zmoniskai nerodo susirasinejimu visu, nelabai zinau kaip cia kuo naudotis, labai aciu:)