Pasirodo yra dar gyvų, valio Ir netgi dirbančių
akirera suknutės, ypač ilgoji
darbėja įmetėt minčių kaip fainiai puskarę nusimegzt. Abi puikios net nežinau kurią rinkčiaus.
Ristina lininis sijonas jėga, bet kiek kantrybės rankytėm dekeriuot. Gera pasijonio idėja. Ratukinis puikus.
O mane kiauraraštukai užkabino
Kreivuoklis toks
Ir dar vienas paprastutis
QUOTE(močiuttė @ 2014 03 27, 20:36)
oho kokie dailūs kiauriukai
Aš tai bijau savo kiauraraštinės karietos, ir įtariu nemegsiu kiauraraščių
močiuttė, , ypač kreivuolis
aaaaaaaaa pagaliau prasidejo tapetavimas. smagu ziuret i tokius fainus mezginius. visas visas giriu, nuostabu.
akirerai dvigubas pagirimas uz tiek sukniu .
as tebekankinu tapacia ir galo nematau, antrosios ne nepradejau. amba man..... savaitgalis nusimato darbingas. sedesiu iki nakties turbut, pradedant nuo rytojaus .
reikia antrajai kiaurarasti dar koky issirinkti
akirerai dvigubas pagirimas uz tiek sukniu .
as tebekankinu tapacia ir galo nematau, antrosios ne nepradejau. amba man..... savaitgalis nusimato darbingas. sedesiu iki nakties turbut, pradedant nuo rytojaus .
reikia antrajai kiaurarasti dar koky issirinkti
Mociutte, labai saunus darbeliai
Močiutte, mezgi kaip tikra profė. Man gėda, kad aš ir to, ir ano dar nemoku, juk gerokai vėliau už mane pradėjai mašinauti. bet jūs visos dėkit, dėkit tuos kiauraraščius, vieną dieną mano ambicijos bus tiek užkabintos, kad imsiu ir su vėjeliu tuos kiaurumus įvaldysiu.
Labukas, merginos
mezga viso, kad net "dūmai rūksta"
žinokit nė vienos neišskirsiu - visų darbai super, šaunuolės esat
Nežadėjau nieko rodyt, nes kaip ir nieko naujo pas mane, bet kad Lace "prisiprašė"
mezga viso, kad net "dūmai rūksta"
žinokit nė vienos neišskirsiu - visų darbai super, šaunuolės esat
Nežadėjau nieko rodyt, nes kaip ir nieko naujo pas mane, bet kad Lace "prisiprašė"
QUOTE(L@imužė @ 2014 03 28, 08:37)
Gerai, Laimute, čia mostelėjai
Laimuže, ne tik Lace, visom pavydas bambą užgrauš
Darbeja, tau kiauraraščiai ne problema, kaip ir daugumai , čia tik Ristinai ( kad karietą prisijaukintų ) , na ir Lace norėjo "spyrio" Tik mano foto ne tokios gražios, kaip jos
Laimuže, problema ne ta, kad kiauraraščiai nesimezga, bet taip atrodo, kad tau taip lengvai viskas sugula į gražų daiktą , tik viens du ir yra Žinau, kiek darbelio įdedi, bet kai kaip godyna taip navyna ............ , va čia ir graužia Man atrodo,kad tu "ardyt" ir nemoki
Darbeja, blogai tau atrodo ko gero net 90 proc visų darbų yra ardyti dažniausiai tai skaičiavimai paveda ....