Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

Pasirodo yra dar gyvų, valio biggrin.gif Ir netgi dirbančių thumbup.gif
akirera suknutės, ypač ilgoji thumbup.gif thumbup.gif
darbėja įmetėt minčių kaip fainiai puskarę nusimegzt. Abi puikios net nežinau kurią rinkčiaus. 4u.gif
Ristina lininis sijonas jėga, bet kiek kantrybės rankytėm dekeriuot. Gera pasijonio idėja. Ratukinis puikus. 4u.gif
O mane kiauraraštukai užkabino
Kreivuoklis toks
user posted image
Ir dar vienas paprastutis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2014 03 27, 20:36)

O mane kiauraraštukai užkabino..

blink.gif oho bigsmile.gif kokie dailūs kiauriukai bigsmile.gif

Aš tai bijau savo kiauraraštinės karietos, ir įtariu nemegsiu kiauraraščių rolleyes.gif
Atsakyti
močiuttė, thumbup.gif thumbup.gif , ypač kreivuolis rolleyes.gif
Atsakyti
aaaaaaaaa pagaliau prasidejo tapetavimas. smagu ziuret i tokius fainus mezginius. visas visas giriu, nuostabu.
akirerai dvigubas pagirimas uz tiek sukniu wub.gif .

as tebekankinu tapacia ir galo nematau, antrosios ne nepradejau. amba man..... savaitgalis nusimato darbingas. sedesiu iki nakties turbut, pradedant nuo rytojaus doh.gif .

reikia antrajai kiaurarasti dar koky issirinkti rolleyes.gif
Atsakyti
Mociutte, labai saunus darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Močiutte, mezgi kaip tikra profė. blink.gif Man gėda, kad aš ir to, ir ano dar nemoku, juk gerokai vėliau už mane pradėjai mašinauti. blush2.gif bet jūs visos dėkit, dėkit tuos kiauraraščius, vieną dieną mano ambicijos bus tiek užkabintos, kad imsiu ir su vėjeliu tuos kiaurumus įvaldysiu. biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, merginos

mezga viso, kad net "dūmai rūksta" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
žinokit nė vienos neišskirsiu - visų darbai super, šaunuolės esat drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Nežadėjau nieko rodyt, nes kaip ir nieko naujo pas mane, bet kad Lace "prisiprašė" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2014 03 28, 08:37)

Nežadėjau nieko rodyt, nes kaip ir nieko naujo pas mane, bet kad Lace "prisiprašė"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gerai, Laimute, čia mostelėjai lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laimuže, ne tik Lace, visom pavydas bambą užgrauš mirksiukas.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Darbeja, tau kiauraraščiai ne problema, kaip ir daugumai mirksiukas.gif , čia tik Ristinai ( kad karietą prisijaukintų ) , na ir Lace norėjo "spyrio" lotuliukas.gif Tik mano foto ne tokios gražios, kaip jos blush2.gif
Atsakyti
Laimuže, problema ne ta, kad kiauraraščiai nesimezga, bet taip atrodo, kad tau taip lengvai viskas sugula į gražų daiktą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , tik viens du ir yra tongue.gif Žinau, kiek darbelio įdedi, bet kai kaip godyna taip navyna ............ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , va čia ir graužia blush2.gif Man atrodo,kad tu "ardyt" ir nemoki biggrin.gif
Atsakyti
Darbeja, blogai tau atrodo schmoll.gif ko gero net 90 proc visų darbų yra ardyti blush2.gif doh.gif dažniausiai tai skaičiavimai paveda ....
Atsakyti