taip, galiu tik paantrint darbejai del to neismezgimo: jeigu adatos virsutinej nedarbinej padety, tai bet koks rastavimas bus ignoruojamas.
darbeja: tvarkingas darbelis, kaip tik pavasariui. tik juodos maikes po juo nesirengciau
bangelee: labai nesiojamos kojinytes, spavytes liuks, tik stulpeliu pradzios pasigarbanoje (vistiek radau prie ko prikibti)...
Jautiena, ačiū
O ta juoda maikė ant mano plasmasiuko visą laiką kabo, kad nestyrotų nuogais pa... kai niekuo neaprengtas
Bangele, per "patarimus" net tavo kojinių nepagyriau.
Viskas gerai, neliek ašarų, visoms pamėto tuos mezginius, kol neatmuši galvoj visko kaip daryt, o kai jau atrodo kad žinai, vis tiek dar visko būna
O ta juoda maikė ant mano plasmasiuko visą laiką kabo, kad nestyrotų nuogais pa... kai niekuo neaprengtas
Bangele, per "patarimus" net tavo kojinių nepagyriau.
Viskas gerai, neliek ašarų, visoms pamėto tuos mezginius, kol neatmuši galvoj visko kaip daryt, o kai jau atrodo kad žinai, vis tiek dar visko būna
QUOTE(močiuttė @ 2014 03 18, 17:37)
Pavyko nugalėt kiauraraštį laiminga
Oho, kaip gražu
močiuttė: manau cia pirktini rodai ir mum smegenis pudrini labai labai!
Močiutte, labai dailus. Gal gali truputį papasakoti apie jo konstrukciją? Daugmaž lyg ir suprantu, bet kokia išklotinė visai nepamaišytų.
Labai šaunu, gražu Močiute. Pavyko Džiaugiuosi kartu su Jumis.
1Rimam ačiū už pagalbą
jautiena , koks įvertinimas, net širdis apsąlo
darbėja ačiū, jūs taip pat nuostabiai raitot kiauraraščius
lace , išklotinė paprastutė - stačiakampis su dviem skylėm rankom iškišt ir 3ketvirčių rankovytės statytais petukais. Neplanavau iškarto rankovyčių, tai stačiakampyje skyles dariau tiesiai, kitą kart daryčiau kitaip, nuėmus akis pamegzčiau keleta eilių ir tik tada uždėč kiek buvo ir megzč toliau. Dabar nelabai patenkinta rankovyčių įstatymu. Nu bet iš klaidų mokomės
jautiena , koks įvertinimas, net širdis apsąlo
darbėja ačiū, jūs taip pat nuostabiai raitot kiauraraščius
lace , išklotinė paprastutė - stačiakampis su dviem skylėm rankom iškišt ir 3ketvirčių rankovytės statytais petukais. Neplanavau iškarto rankovyčių, tai stačiakampyje skyles dariau tiesiai, kitą kart daryčiau kitaip, nuėmus akis pamegzčiau keleta eilių ir tik tada uždėč kiek buvo ir megzč toliau. Dabar nelabai patenkinta rankovyčių įstatymu. Nu bet iš klaidų mokomės
Močiute, tikrai pritariu Jautienai pirktinis daikc
Šaunuolė
Šaunuolė
QUOTE(darbeja @ 2014 03 17, 21:56)
Bangele, įtariu, kad negrąžinai adatų į darbinę padėtį, ko gero jos buvo išstumtos, kai po kulno pirmą eilę mezgei.
Ačiū.Aš gražinau adatas , bet ne į B, o į C padėtį, na, kai jos dar išlindusios yra, bet mezga Šiandien visą dieną dirbau,tai prie mašinos nebuvo kada prisėsti, reiks dar vienas pamėginti numegzti gal net tuo pačiu raštu.Pabandyčiau adatas į B padėtį sustumti.Turiu visokių siūlų likučių, yra gera proga juos apmažinti Kiek čia tom kojinėm ir tereikia, porai apie 50 gramų
Apie tikrą ažūrą nesvajoju net,neturiu karietėlės, bet su nailoniniu siūlu būtų įdomu kada pamėginti, turiu špulytę to nailoninio siūlo, kažin kokio didumo daiktas iš jos išeitų Net supratimo neturiu
Močiutės mezginio labai įdomus dizainas ir akių reikėjo užsidėti gal net per visą mašinos plotį
Darbeja, Močiutte, labai gražūs kiauraraštukai. Man patinka toks sprendimas neapsisunkinti, kraštai be specialaus apdirbimo, bet kaip gerai atrodo
QUOTE(močiuttė @ 2014 03 18, 20:16)
Aš dar truputį paklausinėsiu apie konstrukciją. Man neaišku, kaip ten ties pečiais yra - suprantu, kad nuo rankovės skylės viršaus dar kažkoks gabalas į viršų yra. Nesmunka nuo pečių, juk nėra jokios sutvirtintos pečių linijos? Ir dar vienas dalykas - apdaila, darėt kažkuriose vietose sudūrimus, adatinės neturėtų užtekti visam perimetrui apeiti?