Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis, 15 tema

taip, galiu tik paantrint darbejai del to neismezgimo: jeigu adatos virsutinej nedarbinej padety, tai bet koks rastavimas bus ignoruojamas.

darbeja: tvarkingas darbelis, kaip tik pavasariui. tik juodos maikes po juo nesirengciau biggrin.gif

bangelee: labai nesiojamos kojinytes, spavytes liuks, tik stulpeliu pradzios pasigarbanoje (vistiek radau prie ko prikibti)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 17 kovo 2014 - 22:16
Jautiena, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O ta juoda maikė ant mano plasmasiuko visą laiką kabo, kad nestyrotų nuogais pa... kai niekuo neaprengtas biggrin.gif

Bangele, per "patarimus" net tavo kojinių nepagyriau.
Viskas gerai, neliek ašarų, visoms pamėto tuos mezginius, kol neatmuši galvoj visko kaip daryt, o kai jau atrodo kad žinai, vis tiek dar visko būna blush2.gif
Atsakyti
Pavyko nugalėt kiauraraštį ax.gif laiminga bigsmile.gif
Jūsų teismui smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2014 03 18, 17:37)
Pavyko nugalėt  kiauraraštį  ax.gif laiminga  bigsmile.gif

Oho, kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
močiuttė: manau cia pirktini rodai ir mum smegenis pudrini tongue.gif labai labai!
Atsakyti
Močiutte, labai dailus. wub.gif Gal gali truputį papasakoti apie jo konstrukciją? Daugmaž lyg ir suprantu, bet kokia išklotinė visai nepamaišytų. unsure.gif
Atsakyti
Labai šaunu, gražu Močiute. Pavyko biggrin.gif Džiaugiuosi kartu su Jumis.
Atsakyti
1Rimam ačiū už pagalbą drinks_cheers.gif
jautiena , koks įvertinimas, net širdis apsąlo wub.gif
darbėja ačiū, jūs taip pat nuostabiai raitot kiauraraščius smile.gif
lace , išklotinė paprastutė - stačiakampis su dviem skylėm rankom iškišt ir 3ketvirčių rankovytės statytais petukais. Neplanavau iškarto rankovyčių, tai stačiakampyje skyles dariau tiesiai, kitą kart daryčiau kitaip, nuėmus akis pamegzčiau keleta eilių ir tik tada uždėč kiek buvo ir megzč toliau. Dabar nelabai patenkinta rankovyčių įstatymu. Nu bet iš klaidų mokomės
Atsakyti
Močiute, tikrai pritariu Jautienai biggrin.gif pirktinis daikc biggrin.gif
Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 03 17, 21:56)
Bangele, įtariu, kad negrąžinai adatų į darbinę padėtį, ko gero jos buvo išstumtos, kai po kulno pirmą eilę mezgei. 

g.gif Ačiū.Aš gražinau adatas , bet ne į B, o į C padėtį, na, kai jos dar išlindusios yra, bet mezga g.gif Šiandien visą dieną dirbau,tai prie mašinos nebuvo kada prisėsti, reiks dar vienas pamėginti numegzti gal net tuo pačiu raštu.Pabandyčiau adatas į B padėtį sustumti.Turiu visokių siūlų likučių, yra gera proga juos apmažinti biggrin.gif Kiek čia tom kojinėm ir tereikia, porai apie 50 gramų ax.gif
Apie tikrą ažūrą nesvajoju net,neturiu karietėlės, bet su nailoniniu siūlu būtų įdomu kada pamėginti, turiu špulytę to nailoninio siūlo, kažin kokio didumo daiktas iš jos išeitų g.gif Net supratimo neturiu blush2.gif

Močiutės mezginio labai įdomus dizainas wub.gif ir akių reikėjo užsidėti gal net per visą mašinos plotį blink.gif
Atsakyti
Darbeja, Močiutte, labai gražūs kiauraraštukai. Man patinka toks sprendimas neapsisunkinti, kraštai be specialaus apdirbimo, bet kaip gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2014 03 18, 20:16)
lace , išklotinė paprastutė - stačiakampis su dviem skylėm rankom iškišt ir 3ketvirčių rankovytės statytais petukais. Neplanavau iškarto rankovyčių, tai stačiakampyje skyles dariau tiesiai, kitą kart daryčiau kitaip, nuėmus akis pamegzčiau keleta eilių ir tik tada uždėč kiek buvo ir megzč toliau. Dabar nelabai patenkinta rankovyčių įstatymu. Nu bet iš klaidų mokomės

Aš dar truputį paklausinėsiu apie konstrukciją. blush2.gif Man neaišku, kaip ten ties pečiais yra - suprantu, kad nuo rankovės skylės viršaus dar kažkoks gabalas į viršų yra. unsure.gif Nesmunka nuo pečių, juk nėra jokios sutvirtintos pečių linijos? g.gif Ir dar vienas dalykas - apdaila, darėt kažkuriose vietose sudūrimus, adatinės neturėtų užtekti visam perimetrui apeiti? g.gif
Atsakyti